SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brennhett London-derby på lørdagskupongen

Chelsea's Eden Hazard, left, is tacked by Newcastle United's Isaac Hayden, center, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)

Chelsea's Eden Hazard, left, is tacked by Newcastle United's Isaac Hayden, center, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er et stort potensial i kupongen, og for noen herlig kamper vi får servert! Sjekk ut våre analyser her!

DEL

(Siste) Vi er kommet frem til en ny lørdagskupong. Utfordringen denne gangen er helengelsk, og består av sju kamper fra Premier League, samt fem kamper fra nivå to i Championship. Noen klare favoritter er det, men også en del meget vanskelige oppgjør. Det kan meget vel bli fine penger på de som er heldige og dyktige nok, i sin jakt på de tre premiegruppene. Bonuspotten er på rundt 1,5 millioner kroner. Innleveringsfristen er 15:55!

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

1. Arsenal - Chelsea
kupongen åpner med en storkamp i London, når Chelsea drar nordover i hovedstaden til møtet med Arsenal på Emirates. Gjestene er på fjerdeplass, mens Arsenal er på plassen bak på tabellen. 

Arsenal har skuffet noe den senere tiden. Får her en meget viktig kamp i jakten på plass i neste sesongs Champions League. I øyeblikket skiller det seks poeng opp til topp fire som må til. Med tap her er The Gunners faktisk i ferd med å bli hektet litt av i jakten på spill i mesterligaen, men vi tror de har gode sjanser i dagens kamp. På Emirates er Arsenal sterke.  På de første 11 hjemmekampene har de tapt kun en - og det mot City i sesongens første. Etter det har de 8-2-0 på de ti siste. Meget sterke tall. 1-1 mot Liverpool og 4-2-seier mot Tottenham viser at laget hevder seg mot de aller beste lagene hjemme. 

Emery og Arsenal gikk på et nytt nederlag forrige helg mot West Ham. Dette var skuffende, men det kunne endt annerledes. Arsenal hadde mange store sjanser og burde scoret. Nest sist vant man 4-1 hjemme mot Fulham. Men, dette Arsenal-laget har en tendens til å slå tilbake når det gjelder. Laget innledet sesongens to første kamper med tap, men tok da syv strake seiere og gikk 14 Premier League-kamper uten tap. Vi har en sterk følelse på oss at spillerne er tente på å slå tilbake i dagens kamp mot Chelsea. Tap i dagens kamp er nemlig veldig ille for dagens hjemmelag. 

Welbeck, Mkhitaryan og Holding er skadet og spiller ikke. 

Chelsea ankommer Emirates seks poeng foran Vertene etter 22 spilte runder. Laget presterer greit, men noe ustabilt. Har i denne kampen muligheten til å åpne opp en luke på ni poeng ned til Arsenal. Chelsea er gode på fremmed gress, og står med 7-1-2 etter de 10 første. Det man skal merke seg med denne bortestatistikken er at dem har tapt to av de tøffeste bortekampene i år. Tottenham og Wolverhampton. Borte mot West Ham er og tøff, og her ble det 0-0. Med andre ord, de har egentlig slått ganske enkel motstand i seirene på bortebane. Det blir meget spennende å se laget i dagens kamp. 

De blåkledde vant 2-1 på hjemmebane over Newcastle i siste kamp. Skuffende 0-0 mot Southampton nest sist, også det hjemme på Stamford Bridge. Vi synes heller ikke de var spesielt gode mot Newcastle forrige helg, men det ble en viktig trepoenger - og det er alt som teller! Chelsea er for øvrig fortsatt med i alle tre cupturneringene (FA cup, Ligacup og Europa League).

Van Ginkel og lovende Loftus-Cheek er begge skadet. 

Et meget viktig derby i London. Vi dekker fult ut. HUB 

2. Liverpool - Crystal Palace
Londonlaget Palace skal til Merseyside denne helgen. Ingen enkel motstand venter. Serielederne står nemlig på andre side. 

For første gang i sesongen har det lugget litt for Liverpool den siste tiden. Etter fantastiske 5-1 hjemme mot Arsenal to dager før vi kunne skrive 2019, har laget gått på to tap på rad. Først 1-2 borte mot Manchester City i toppkampen i Premier League, før Wolverhampton sendte de røde ut av FA cupen i kampen etter. Det skal dog sies at det var et reservepreget Liverpool i den nevnte cupkampen. Etter to strake tap kom laget fint tilbake sist helg, med en 1-0-seier borte mot Brighton. Her kunne det og blitt mer, for Liverpool hadde masse sjanser. Ingen verdens ting tyder på at Liverpool toget er i ferd med å spore av. Hjemme på Anfield står man med enorme 9-1-0. Bare ufattelige tre baklengs på disse 10 første hjemme. 

Med bare Ligaen og Champions League igjen å konsentrere seg om, kan det bli en meget fin sesong for Liverpool, som aldri har vunnet Premier League. Gomez og Chamberlain er skadet, ellers ser ting fint ut på den fronten.   

Crystal Palace sliter stadig med å riste av seg nedrykksspøkelse. I øyeblikket er det bare fire små poeng ned til den lite hyggelige streken. Borte er Palace brukbare, og har faktisk tatt flere poeng på fremmed gress, enn hjemme på Selhurst Park. Borte er statistikken 4-1-6.
Den flotte 2-0-seieren borte mot Wolverhampton nest sist, ble ikke fulgt opp i helgen da Palace tapte 1-2 på eget gress i derbyet mot Watford. Roy Hodgson må få sine gutter opp i ringene om skuta skal styre klar av nedrykk. 

Pape Souare er ute med skade, ellers full tropp. 

Palace er bedre borte enn hjemme. Og de har tatt tre poeng mot City borte i år. Vi har til tross for dette vondt for å se at laget returnerer til London med poeng fra Anfield. H 

3. Manchester United - Brighton
Et Manchester United med ny glød ønsker Brighton velkommen til Old Trafford. United med seks poeng opp til Champions League-plass, mens gjestene er greit med i midtsjiktet på tabellen. 

I sin midlertidige opptreden som sjef på Old Trafford har Ole Gunnar Solskjær virkelig fått United til å våkne. Indre stridigheter er byttet ut med smil og samhold. Så langt har laget notert fem strake ligagevinster under sin norske legende. Meget sterkt var det i siste kamp med 1-0-seier borte mot Tottenham. Sterkt også nest sist med 2-0 over Newcastle på St James Park. Hjemme har United 6-3-1 og taper meget sjelden. Fremgangen må nok vedvare sesongen ut om plass i Champions League neste sesong skal sikres. Det som dog så umulig ut for en stund siden, er faktisk blitt fult mulig. Solskjær sin virkelige eksamen kommer nok i de to kampene mot PSG i 1/8 dels finalen i Champions League. Innimellom disse to kampene kommer og Liverpool til Old Trafford.

Se alle sesongens nye Manchester United-drakter her!

Rojo, Smalling og Sanchez er skadet og tvilsomme til denne kampen.  

Brighton har hatt en helt grei sesong så langt. En plass i midtsjiktet er nok de fleste rundt klubben tilfredse med. Det er åtte poeng ned til nedrykk, og mye skal til for at Chris Hughton sine gutter skal bli involvert i nedrykksstriden. Brighton er et typisk hjemmelag, og sliter på fremmed gress. 2-2-7 er den heller svake bortestatistikken. Laget tapte 0-1 for serieleder Liverpool sist, men noterte pene 2-2 borte mot West Ham nest sist. Brighton sliter med noen småskader, men ingen definitivt ute av denne kampen i øyeblikket. 

Vi tror Solskjær sin seiersrekke i ligasammenheng blir forlenget til seks strake siden ansettelsen. H 4. Watford - Burnley 

I kamp fire på kupongen tar Burnley turen ned til hovedstaden, og et møte med Watford. Hjemmelaget inne på en flott sjuendeplass, gjestene tre poeng over nedrykk. 

Watford har hatt en fin sesong så langt. Laget startet med fire strake gevinster i sesonginnledningen, men har moderert seg noe. Allikevel er plass sju på tabellen oppsiktsvekkende bra. Selv om det er langt opp til de seks store, er Watford i ferd med å gjennomføre en meget fin sesong. Hjemme på Vicarage Road har det lugget noe. Laget har faktisk tatt like mange poeng på bortebane som hjemme. Med en noe bedre statistikk på eget gress hadde Watford faktisk luktet på topp seks. 5-1-5 er bare brukbart. I siste kamp meget pene 2-1 borte over Crystal Palace. Nest sist like fine 3-3 borte mot Bournemouth.   

Laget er også klar for fjerde runde i FA cupen. Will Hughes er tvilsom ellers full tropp. 

Burnley sliter denne sesongen. Det lå i kortene at sjuendeplassen fra sist sesong skulle bli vanskelig å følge opp, men fallet har vært kraftigere enn forventet. I øyeblikket skiller bare tre små poeng ned til nedrykk. Borte er Burnley meget begrenset med svake 2-2-7 så langt. Etter stygge 1-5 hjemme mot Everton i romjulen, har laget nå tre strake ligaseire for første gang denne sesongen. Sist 2-1 hjemme mot Fulham. Nest sist samme sifre borte mot Huddersfield. I likhet med hjemmelaget er Burnley også videre i FA cupen. Aaron Lennon eneste bekreftet ute til denne kampen. 

Burnley med tre strake, men slett borteform. Vi tror Watford tar dette. H 

5. Bournemouth - West Ham
Vitality Stadium er arena i kupongens femte kamp. West Ham drar nordover fra hovedstaden til et møte med Bournemouth. Hjemmelaget i midtsjiktet, men i fritt fall, gjestene i fin form, også de i midtsjiktet på tabellen. 

Bournemouth som startet som Premier Leagues store positive overraskelse, er i fritt fall. Laget tok 10 poeng på de første fem kampene, men har ikke fulgt opp. I øyeblikket er poengfangsten på meget svake sju av de siste 36 mulige. Laget må snu trenden, om ikke kan det bli en tung andre del av sesongen. Hjemme på Vitality har Bournemouth notert moderate 5-3-3. Sist ble det tap 0-2 borte mot Everton. Nest sist 3-3- hjemme mot Watford.   

I mellom disse ble det farvel til FA cupen i runde nummer tre. Francis og Cook er begge ute med korsbåndskader. 

West Ham har hatt en motsatt utvikling på sesongen, sammenlignet med Bournemouth. London klubben startet med fire strake tap, men har spilt seg stort opp. Manuel Pellegrini begynner virkelig å få satt sitt West Ham, og fremgangen har kommet. 6-1-2 på de siste ni er meget sterke tall. Samlet på utebane lyder statistikken på greie 4-2-4. I siste kamp kapret The Hammers en fin skalp, da Londonrival Arsenal ble sendt hjem med 0-1 tap fra London Stadium. Mye skader hos West Ham. Fredericks, Reid, Wilshere, Balbuena, Yarmolenko og Sanchez er alle plaget av skader og trolig ute til denne kampen.   

Vi føler litt enten eller i denne kampen, og mener det er en veldig vrien kamp å tippe utfall på. HUB.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

6. Southampton - Everton
Everton setter kursen fra Merseyside, ned til St. Marys Stadium i Southampton i denne kampen. Gjestene i midtsjiktet, hjemmelaget i nedrykksstriden.

Southampton har slitt i nedrykksstriden i hele denne sesongen. Klubben har solgt mange talentfulle spillere de siste sesongene, og sliter naturlig nok med å opprettholde nivået på laget. I øyeblikket er det bare et fattig poeng ned til nedrykk, og det kan fort bli spill i Championship fra august når den neste sesongen sparkes i gang. Hjemme på St Marys har det vanligvis sterke hjemmelaget sviktet totalt. 1-5-4 er tall man ikke kan leve med, og fremgang på eget gress må til for å overleve. I siste kamp noterte Southampton en meget viktig 2-1 seier borte mot Leicester, til tross for en tidlig utvisning. Også nest sist var det bra, med 0-0 på Stamford Bridge borte mot Chelsea. I FA cupen sist onsdag ble det over og ut, da Derby fra Championship vant etter straffesparkkonkurranse i omkampen på St Marys. 

Danny Ings er skadet, men på vei tilbake. Ellers ingen skadeproblemer.   

Everton forsterket mye før sesongen, men har ikke innfridd. Ligger i midtsjiktet med lang vei både til topp og bunn. Borte er Everton alt annet enn solide. 2-3-5 etter 10 spilte er svake tall. Laget spiller mer underholdende med Marco Silva i førersetet, men poengfangsten er for mager. Sist ble det 2-0 hjemme på Goodison mot Bournemouth. Nest sist svake 0-1 mot Leicester, også det hjemme. Laget med ambisjoner om spill i Europa neste sesong har allerede forspilt den muligheten, om ikke det skulle bli en uventet triumf i FA cupen.   

Vi har en god følelse på at Southampton som er i litt fremgang tar minst et poeng, men på det største forslaget tar vi med borteseier. HU (HUB på 432-rekkeren)

7. Newcastle - Cardiff
En meget viktig kamp i nedrykksstriden når Cardiff ankommer fra Wales til kamp mot Newcastle på St James Park. Vertene på plassen under nedrykksstreken, gjestene plassen foran på tabellen. 

Newcastle sliter både på og utenfor banen. En eier som ønsker å selge, og frigjør lite til innvesteringer er aldri ideelle arbeidsforhold. Manager Rafael Benitez sliter da også enormt med sitt Newcastle. I øyeblikket ligger klubben under streken for nedrykk, og det kan fort bli spill på nest øverste hylle i august. Det vanligvis sterke hjemmelaget står med svake 2-1-8 på eget gress. Sju fattige mål scoret på disse ti spilte. Sist ble det tap 1-2 i London mot Chelsea, mens det nest sist ble et nytt tap med 0-2 hjemme for formsterke Manchester United. I FA cupen vant Newcastle omkampen mot Blackburn på Ewood Park sist tirsdag, og er klare for fjerde runde i den turneringen. 

Muto er på landslagsoppdrag, ellers ingen rapporterte fravær. Det er dog noen småskader som må sjekkes opp før denne kampen. 

Etter sitt opprykk sist sesong tippet de fleste Cardiff rett ned igjen. Laget ligger som forventet i nedrykksstriden, men er dog over streken i øyeblikket. Det er et lite poeng ned til Newcastle, og dagens oppgjør er således enormt viktig. Cardiff henter ikke mye utenfor Wales grenser, og står med svake 1-2-7 på fremmed gress. Manager Neil Warnock er en ringrev som har vært involvert i nedrykksstriden mange ganger i sin tid som manager i forskjellige klubber. I siste kamp ble det svake 0-0 hjemme mot bunnlaget Huddersfield. Nest sist 0-3 mot Tottenham, også det hjemme. I mellom disse to, røk klubben ut av FA cupen mot lille Gillingham.   

Vi heller mot Newcastle. Cardiff er meget svake borte. Vi dekker imidlertid for uavgjort på det store spillet. H (HU på 432 rekker spillet) 

8. Stoke - Leeds
Kamp åtte bringer oss over i Championship. Serieleder Leeds ankommer Bet 365 Stadium og kamp mot Stoke. To gamle storheter møtes her. Vi husker mange tøffe oppgjør disse to imellom på gamle Victoria Ground som var Stoke sin gamle hjemmebane et stykke tilbake i tid. 

Stoke som rykket ned fra Premier League sist sesong har slitt denne sesongen. Dog er laget i en viss fremgang. Laget ligger midt på tabellen, og sesongen blir nok litt som en transportetappe. Det er langt både opp og ned på tabellen. Dette ble understreket enda tydeligere, da Stoke tapte omkampen i tredje runde av FA cupen 2-3 hjemme mot lille Shrewsbury. FA cupen var nok ansett som meget viktig, med en plassering i ingenmannsland i ligaen. Hjemme er Stoke brukbare, men ikke mer og står med 6-3-4 etter de første 13 spilte. Siste kamp i ligaen endte med tap 1-3 borte i London mot Brentford. Nest sist også tap 0-2 hjemme i Stoke for Bristol City. Klubben melder om full tropp til denne kampen.   

Leeds ankommer Stoke som serieledere i Championship. Det gamle storlaget har relativ stø kurs mot et comeback på øverste plan. Laget ser ut til å ha en stabilitet som har manglet de siste sesongene. Leeds presterer bra både borte og hjemme. På fremmed gress er statistikken 7-3-3. Ingen har scoret mer på bortebane i denne ligaen enn Leeds. Siste i ligaen endte med en fin 2-0 seier hjemme på Elland Road mot Derby. Nest sist gikk laget på en smell, og tapte 2-4 borte mot Nottingham Forest. At Leeds røk ut av FA cupen mot QPR i runde tre, kan muligens være en fordel med tanke på opprykksjansene, og det tette kampprogrammet i ligasammenheng. Kalvin Phillips soner karantene for direkte rødt kort, ellers ingen problemer. 

Vi tror ikke Leeds taper dette. Stoke har i tillegg spilt omkamp i FA cupen tirsdag, mens Leeds har hat spillefri siden fredag. Vi prøver UB 

9. Middlesbrough - Millwall
Kamp ni gir oss et fint oppgjør. Hjemmelaget er for fult med i kampen om opprykk, mens gjestene er involvert i den mindre hyggelige kampen om å unngå nedrykk.   

Middlesbrough var en av favorittene til opprykk før sesongen, og har innfridd delvis. Det er fire poeng opp til direkte opprykk, men laget er med sin femte plass på kvalikplass i øyeblikket. Lagene 3-6 spiller kvalik om den siste plassen i neste års Premier League. Hjemme på Riverside har det lugget litt, og 6-4-3 er ikke mer enn det må være. Litt forbedring her, og Middlesbrough kan være et mulig Premier League lag neste sesong. I siste kamp noterte laget en meget sterk 2-1 seier borte mot gode Birmingham. Nest sist var det også bra, med 1-1 borte mot Derby. Laget er også klare for fjerde runde i FA cupen. Aden Flint eneste rapporterte fravær. 

Millwall har slitt denne sesongen, og ikke innfridd forventningene. Etter 27 av de 46 rundene i Championship er det bare fire lag bak på tabellen, og laget må opp i ringene, om spill på nivå tre skal unngås. Borte er Millwall enormt svake. Seks innspilte poeng av 39 mulige er svak kost, og må forbedres. Sist ble det tap 0-2 hjemme for Blackburn, mens det nest sist ble seier 3-2 mot bunnlaget Ipswich. Millwall mønstrer full tropp. 

Vi tror poengene blir igjen på Riverside. Middlesbrough møter et meget svakt bortelag. H 

10. Nottingham Forest - Bristol City
To lag rett under kvalikplassene i Championship møtes når Bristol City beveger seg mot City Ground og kamp mot Nottingham Forest. 

Nottingham Forest har prestert bra, dog noe ujevnt denne sesongen. I øyeblikket er det fire poeng opp til siste kvalikplass, og toget har ikke gått i så måte. Hjemme har skogvokterne greie 6-4-3. Veldig mange uavgjorte borte må forbedres sammen med hjemmeformen om opprykk skal være mulig. At laget presterer ujevnt viser de to siste kampene på en grei måte. Imponerende 4-2 seier hjemme mot ligaleder Leeds nest sist, ble etterfulgt av tap 0-2 for nedrykksplasserte Reading i siste kamp. Forest er ute av FA cupen etter 0-2 mot Chelsea.   

Darkwa og Fox soner begge karantener etter røde kort. 

Bristol City ankommer Nottingham to poeng foran sine motstandere. Det vil si bare to fattige poeng fra kvalikplass på tabellen. I likhet med vertene er Bristol City også et av mange lag med en outsidersjanse til opprykk. Bristol klubben er sterke på utebane, og 6-3-4 lar seg absolutt høre. Sist ble det 2-1 seier hjemme mot Bolton, og med det resultatet tre strake gevinster i ligaspillet. Bristol City er videre i FA cupen etter å ha slått Premier Leagues jumbo lag Huddersfield 1-0. Ingen registrerte skader / karantener. 

Vi heller ørlite mot vertene og prøver HU.

11. Queens Park Rangers - Preston
Kupongens nest siste kamp går av stabelen på Lofthus Road i London. Preston mot QPR. Vertene er et av mange lag rett under kvalikplassene. Gjestene er sju poeng over nedrykk. 

Queens Park Rangers har spilt seg stort opp etter en meget svak innledning på sesongen. Laget tapte de fire første i sesonginnledningen, men har sakte men sikkert kommet i form. I øyeblikket er det ikke mer enn fire poeng opp til kvalikplass, men det er veldig mange lag involvert, og det krever meget sterke resultater fra nå og ut sesongen. Hjemme i London er QPR greie, og står med 7-2-4 på eget gress. Sist ble det tap 0-1 borte mot Sheffield United, mens det nest sist ble 2-2 mot Aston Villa, også det borte. I FA cupen imponerte laget ved å sende ligaleder i Championship Leeds ut i tredje runde.

Preston har slitt i hele sesongen. Bare seks lag bak på tabellen i øyeblikket. Laget har dog sju poeng ned til nedrykk, men kan på ingen måte slappe av. Alle kampene i denne ligaen er knallharde, og Preston kan fort skli ned til kamp om å unngå nedrykk. Borte er laget alt annet enn sterke. 2-3-8 etter 13 spilte er mager kost. Sist ble det 1-1 hjemme mot Swansea. Nest sist tap 1-2 borte mot svake Rotherham. Josh Earl soner karantene, ellers full tropp. 

Det skal være forskjell her. Preston er meget svake borte. H

12. Aston Villa - Hull
Kupongens avsluttende kamp går av stabelen på Villa Park i Birmingham. Formlaget i Championship Hull skal prøve å erobre Englands nest største by og kamp mot Aston Villa. Villa er en stor skuffelse på plass 12 på tabellen. 

Aston Villa som var en av favorittene til opprykk, har skuffet stort. Sparkingen av manager Steve Bruce har ikke hatt ønsket effekt, og laget ligger fem poeng etter kvalikplass. Villa må opp i ringene, om ikke opprykksplanene skal forsvinne opp i røyk. Hjemme i Birmingham har laget svake 5-6-2, og det må forbedres umiddelbart. I siste kamp meget svakt 0-3 tap mot Wigan. Nest sist 2-2 hjemme mot QPR. Villa har kun to seire på de siste ni spilte i ligaen. 

Villa har skader på viktige Grealish, Manchester United lånte Tuanzebe og den norske keeperen Ørjan Nyland. Dette er tre forholdsvis viktige spillere, særlig førstnevnte. 

Hull ankommer Villa Park som formlag nummer en i Championship. Laget har spilt seg opp fra bunnsjiktet til å være en outsider i opprykkskampen. Det er helt utrolig. Syv av de siste åtte seriekampene har endt med seier. Lager er ubeseiret i de siste ni spilte. I siste kamp ble det solide 3-0 hjemme mot Sheffield Wednesday. Med det resultatet står Hull med seks strake seire i ligaspillet. Laget er et poeng foran Aston Villa, og fire bak kvalikspill. Om formen vedvarer kan dette rekke veldig langt. Borte har Hull greie 5-3-5. Irvine og MacDonald er ikke aktuelle til denne kampen.   

Vi tror på scoringer og en avgjørelse. Vi tar uansett med oss uavgjort-tegnet på det store spillet.
HB (HUB på 432 rekker spillet)

96-rekkeren: 
1.
 Arsenal - Chelsea HU
2. Liverpool - Crystal Palace H
3. Manchester United - Brighton H
4. Watford - Burnley H
5. Bournemouth - West Ham HUB
6. Southampton - Everton HU
7. Newcastle United - Cardiff City H
8. Stoke City - Leeds United UB
9. Middlesbrough - Milwall H
10. Nottingham Forest - Bristol City HU
11. Queens Park Rangers - Preston North End H
12. Aston Villa - Hull City HB


432-rekkeren:
1.
 Arsenal - Chelsea HU
2.
 Liverpool - Crystal Palace H
3.
 Manchester United - Brighton H
4.
 Watford - Burnley H
5.
 Bournemouth - West Ham HUB
6.
 Southampton - Everton HUB
7.
 Newcastle United - Cardiff City HU
8.
 Stoke City - Leeds United UB
9.
 Middlesbrough - Milwall H
10.
 Nottingham Forest - Bristol City HU
11.
 Queens Park Rangers - Preston North End H
12.
 Aston Villa - Hull City HUB