SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City river Liverpool ned fra toppen

Manchester City's Leroy Sane kicks the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)

Manchester City's Leroy Sane kicks the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Vinner Manchester City kveldens bortekamp mot Everton, er de tilbake på toppen av tabellen i Premier League.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel alpin-VM: Aamodt Kilde har form til å vinne

Oddsdobbel håndball: Frisk håndballdobbel til over tre ganger innsatsen

Oddssingel Premier League: Manchester City skal tilbake på toppen

Midtukekupongen: Skyhøy bonuspott på midtukekupongen

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er Super-G for menn under VM i alpint i Åre. I tillegg er det duket for Barcelona mot Real Madrid i første semifinaleoppgjør av Copa del Rey. I Premier League kan Manchester City overta serieledelsen dersom de vinner sin bortekamp mot Everton. Ellers er det cupfotball fra Tyskland og det er full serierunde i skotsk Premiership. Her hjemme spilles det en rekke kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

NB! 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Everton - Manchester City - Leroy Sane scorer og City vinner - 2,75 (spillestopp kl 20.40)

Klikk her for å levere dette spillet

Denne Premier League-kampen er framskutt siden Manchester City spiller ligacupfinale mot Chelsea søndag 24. februar.

Everton fortsetter å underprestere denne sesongen til tross for store forventninger til laget. Ligger riktignok på 9. plass men med «kun» 33 poeng, er det 14 poeng opp til Arsenal på 6. plass. Tapte 1-3 hjemme mot Wolverhampton lørdag, det var lagets tredje tap på de fem siste kampene og ingen av motstanderne har vært topp seks. Normalt hjemmesterke Everton har faktisk kun en hjemmeseier på sine seks siste på Goodison Park (1-2-3). Idrissa Gueye var lenge linket til en overgang til PSG, men den overgangen ble det ingenting av. Midtbaneterrieren er ventet tilbake i startoppstillingen i kveld. Phil Jagielka, Leighton Baines og Yerry Mina er ute, mens Lucas Digne er klar igjen etter karantene.

Manchester City slo umiddelbart tilbake etter 1-2 tapet borte for Newcastle forrige tirsdag, med en overbevisende 3-1 seier hjemme mot Arsenal søndag. I og med at Liverpool kun har maktet to poengdelinger i den samme perioden, er avstanden opp til serieleder Liverpool på kun tre poeng før onsdagens kamp. Og siden Manchester City har best målforskjell vil City overta serieledelsen med seier. 7-2-3 totalt på bortebane for City denne sesongen. Benjamin Mendy og Vincent Kompany er de eneste fraværene for City.

Se alle sesongens Manchester City-trøyer her!

Det endte 1-3 på Goodison Park forrige sesong. Da scorer Leroy Sane ett av målene. Den tyske landslagsspilleren startet på benken i søndagens hjemmekamp mot Arsenal, men er nok tilbake fra start i kveld. Sane har scoret åtte seriemål denne sesongen. 2,75 på at Sane scorer i kveld og at Manchester City vinner er godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet