SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Djurgården slår et svekket Malmö-lag

Djurgården og Daniel Brodin har funnet formen. De har vunnet de fire siste kampene på rad. Her jubler Brodin etter sin 5-2-scoring under mesterligakampen i ishockey mellom Djurgården og Storhamar på Hovet i Stockholm i september. 
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Djurgården og Daniel Brodin har funnet formen. De har vunnet de fire siste kampene på rad. Her jubler Brodin etter sin 5-2-scoring under mesterligakampen i ishockey mellom Djurgården og Storhamar på Hovet i Stockholm i september. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

De fem siste kampene mellom disse to lagene har endt med spilleforlengelse, men vi tror Djurgården stikker av med alle poengene på tirsdag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsentrets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Copa del Rey: Getafe tar første stikk i kvartfinalen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det ble en grei mandag for Spillsenteret. Vi traff på to av tre tips. Norge vant mot Sverige i håndball-VM til 2,10 i odds, og vi fikk også inn Eibar til 2,00 i odds.

Håndball-VM tar fri tirsdag, men ruller på videre onsdag. Det var deilig og se at våre norske herrer slo våre naboer. Det er både fotball og Hockey vi skal rette fokus mot tirsdag. På fotballfronten er det blant annet spansk cup. Det er første oppgjøret i kvartfinalen mellom Getafe og Valencia. En veldig fin kamp. Det er og fransk cup. I England er det sjeldent det ikke spilles fotball, og i dag er intet unntak. To fine League One kamper skal spilles. Det samme i League Two. Våre norske fotballkvinner spilles treningskamp mot Canada 18:00.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

IF Malmö Redhawks – Djurgårdens IF 2,60 – 3,95 – 2,00 B (spillestopp kl. 1855)

Malmö Redhawks hadde tre tap på rad før de slo Mora borte etter spilleforlengelse i forrige serierunde. På bortebane har Redhawks vært svake denne sesongen. De har tapt elleve av 18 bortematcher, og ti av dem er tapt etter ordinær spilletid.

På hjemmebane har Malmö Redhawks vist helt andre takter. De har vunnet tolv av 15 hjemmekamper så langt, men kun seks av dem er vunnet etter ordinær spilletid.

Djurgården er i siget. De har vunnet fem av de seks siste kampene, og står med fire seire på rad før tirsdagens bortekamp i Malmö.

Men: De har tapt ni av 16 bortekamper.

Kampen Malmö Redhawks – Djurgården vises på BA +. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

Jason Garrison kan muligens være spilleren som er med på å snu den dårlige bortestatistikken. Den tidligere NHL-backen scoret seiersmålet i bortekampen mot Brynäs. Han fulgte opp suksessen med en god kamp mot Brynäs på hjemmebane. Garrison har bidratt til at den offensive kreativiteten er tilbake, powerplay-spillet fungerer igjen og bakover føler det tryggere. Dessuten storspiller Adam Reideborn mellom stengene, og storscorer Emil Bemström er i kjempeform. Han scoret sitt 15. mål for sesongen og er toppscorer i SHL. Nå er han aktuell for NHL-klubben Columbus Blue Jackets.

Malmö er svekket før tirsdagens kamp. De mangler tre sentrale spillere før hjemmekampen mot Djurgården. Fredrik Händemark er utestengt i tre kamper etter taklingen av Timrås Patrik Blomberg. Malmö har også Emil Sylvegård og Henrik Hetta utestengt. Dermed er hele lagets kapteinstrio ute.

Det har vært svært jevnspilte kamper mellom disse to lagene. De fem siste kampene mellom dem har alle gått til spilleforlengelse, og de tre siste har måtte avgjøres på straffeslag.

Det er kun to poeng som skiller Djurgården fra annenplassen på tabellen nå. Det vil gi dem motivasjon.

Djurgården er i flytsonen, og jeg tror et forsterket Stockholm-lag vil kunne ta alle poengene i Skåne tirsdag, særlig siden Malmö mangler flere nøkkelspillere. Oddsen på borteseier var 2,10. Nå er den senket til 2,00. Det er bare å skyndte seg å levere. Spillestopp er klokken 1955.

Klikk her for å levere dette spillet