SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Festen fortsetter i Berlin

Union og Sebastian Polter  tvang Borussia Dortmund til ekstraomganger i cupkampen mellom lagene i oktober. Fredag jakter Union Berlin sin sjette strake hjemmeseier i 2. Bundesliga. (AP Photo/Martin Meissner)

Union og Sebastian Polter tvang Borussia Dortmund til ekstraomganger i cupkampen mellom lagene i oktober. Fredag jakter Union Berlin sin sjette strake hjemmeseier i 2. Bundesliga. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Union Berlin er uten hjemmetap i 2. bundesliga og fortsetter jakten opprykk til Bundesliga.

DEL

(Bergensavisen) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Premier League: Cardiff kjemper for å overleve

Oddssingel Premier League: Fulham hater London-derbyene

Oddsdobbel: Festen fortsetter i Berlin

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss fredag og det er faktisk to Premier League-kamper på menyen. I tillegg er Milan i aksjon i Serie A, det er kamper i både Bundesliga, La Liga og Ligue 1 og den danske superligaen. Som vanlig er det også et kamper i 2. Bundesliga og full serierunde i Ligue 2 i Frankrike. Og i ski-VM er det kombinert stor bakke for gutta på plakaten. I tillegg spilles det fem kamper i NHL natt til lørdag.

NB! Fredag kan du vinne 185 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Union Berlin - Arminia Bielefeld H 1,60 (spillestopp kl 18.25)
Klikk her for å levere dette spillet

Tysk 2. bundesliga uhyre hjemmesterke Union Berlin holder andreplassen og direkte opprykk med sine 40 poeng. Köln på 3. plass har dog en kamp mindre spilt og er kun ett poeng bak. Serieleder Hamburger SV er det fire poeng opp til.

Ingen har tapt så få kamper som Union Berlin og to tap er best i klassen. begge de tapene er kommet på bortebane, der laget tok sin andre serie or sesongen med 3-2 mot MSV Duisburg forrige lørdag. Hjemme på Stadion An der Alten i Berlin leverer laget knallsterkt med åtte seire og tre poengdelinger på de elleve første hjemmekampene. Union Berlin har ingen sentrale fravær.

Middelhavsfarer Arminia Bielefeld ligger på 11. plass med 27 poeng og har åtte poeng ned til Ingolstadt på kvalifiseringsplass. Har levert litt bedre borte (4-4-3) enne hjemme (3-2-6). Røk 1-3 hjemme for Magdeburg sist helg og det var lagets første poengtap etter vinterferien. Bielefeld hadde vunnet de tre første. Midtstopper Julian Börner ble utvist sist helg og soner karantene fredag.

Det skal være gode vinnersjanser for hjemmelaget fredag og 1,60 er godkjent hjemmeodds. Vi dobler dog spillet med en hjemmeseier fra dansk Superliga.

Aalborg - Sønderjyske H 1,87 (spillestopp kl 18.55)

Dansk superliga der det kun gjenstår fire serierunder før serien deles i to. Kampen om topp seks-plassene er knallhard. Aalborg avsluttet høstsesongen bra, men har tapt begge seriekampene etter det lange vinteroppholdet. 0-3 hjemme for Randers for to uker siden , men laget hang bra med borte mot topplaget FC Midtjylland mandag kveld og tapte kun 1-2. Ligger på 10. plass med 28 poeng, men har ikke mer enn tre poeng opp til Horsens på 6. plass. Trener Jacob Friis kan glede seg over skadefritt mannskap.

Formløse Sønderjyske har kun vunnet en av sine ti siste seriekamper og er akterutseilt i kampen om topp seks. Står med 22 poeng og ligger på 11. plass og må nok belage seg på nedrykksserie utover våren. 2-4-5 totalt på bortebane og laget har i tillegg mange skader. Fredag må også Kees Luijckx  sone karantene.

Hjemmelaget har alt å spille og bør kunne vinne fredagens hjemmekamp mot totalt formløse Sønderjyske. 1,87 på hjemmeseier er grei odds og kombineres med seier til Union Berlin. Totalodds på denne favorittdobbelen 2,99.

Klikk her for å levere dette spillet