SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Formsterke ulver jakter nye poeng i Bayern

Wolfsburg og Wort Weghorst viser glimrende form.

Wolfsburg og Wort Weghorst viser glimrende form. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Wolfsburg er i støtet.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagens meny:

Søndagskupongen: Strålende søndagskupong på lille julaften

Oddssingel La Liga: Sevilla er horribelt dårlige på bortebane

Lotto: Er du en av de 41 nye Lotto-millionærene?

Søndagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-dullen mellom Everton og Tottenham. I Championship skal Aston Villa møte Leeds hjemme på Villa Park, i tillegg spilles det tre kamper i spansk La Liga, og det er også Ligue 1, Bundesliga og portugisisk toppserie på menyen. På hockeyfronten er det kamper blant annet i Tyskland, Sveits, i KHL og NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Augsburg – VfL Wolfsburg 2,30 – 3,20 – 2,55 B (spillestopp kl. 1525)

Uke etter uke har Augsburg falt nedover Bundesliga-tabellen. Etter syv kamper på rad uten seier ligger laget kun ett poeng over nedrykksstreken.

Augsburg har spilt uavgjort i de to siste kampene mot Schalke 04 (1–1) og Hertha (2-2).

Augsburg har en liten tropp, og spillerne virket sliten etter forrige kampen. Å spille tre kamper på én uke er tøft, og det ligger an til toppscorer Alfred Finnbogason ikke spiller søndagens match.

På hjemmebane de før søndagens kamp spilt fire kamper på rad uten seier, men tre av kampene har endt uavgjort.

I motsetning til Augsburg har Wolfsburg vist fremgang de siste månedene. De har klatret opp til sjetteplass på tabellen etter fire seire på de fem siste kampene.

I de to siste kampene har de vunnet uten å slippe inn mål. De har slått Nürnberg 2–0 og nå sist slo de Stuttgart med samme sifre. Wolfsburg har scoret to mål i alle de fire siste kampene, så offensivt er ulvene bra.

De har fått inn en spennende spiller i Wort Weghorst. Den nederlandske angriperen for kom fra AZ har vært en suksess i Volkswagen-byen.

Borteformen til Wolfsburg er mer enn brukbar. De har tatt tre poeng i tre av de fire siste bortematchene. På bortebane har de også vært tette bakover. De har nemlig kun sluppet inn seks mål på syv bortekamper så langt.

Bruno Labbadia har ingen nye spillere på skadelisten for turen til Bayern. Det er positivt for gjestene her.

Wolfsburg har imidlertid en svak bortestatistikk mot Augsburg. Før søndagens match har de bare vunnet én av de siste seks innbyrdes oppgjørene.

Selvtilliten til Augsburg er antakeligvis på et bunnivå etter syv kamper på rad uten seier. Jeg stoler på at Wolfsburg fikser dette og tar tre poeng i Bayern. Oddsen er smellfine 2,55. Det er en glimrende singelspill, slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet