SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hjemmedobbel til nesten fem i odds

Fulham's Aleksandar Mitrovic scoret seiersmålet for Fulham i siste hjemmeseier mot Huddersfield i romjula. I kveld venter en kanonviktig hjemmekamp mot Brighton for Fulham. Foto: Frank Augstein (AP)

Fulham's Aleksandar Mitrovic scoret seiersmålet for Fulham i siste hjemmeseier mot Huddersfield i romjula. I kveld venter en kanonviktig hjemmekamp mot Brighton for Fulham. Foto: Frank Augstein (AP) Foto:

Av

Nedrykkstruede Fulham og opprykksjagende Luton spilles i denne spreke hjemmedobbelen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddsdobbel: Tirsdagsdobbel til smellfin odds

Oddsdobbel: Hjemmedobbel til nesten fem i odds

Oddssingel Coppa Italia: Milan kan gå hele veien

Oddssingel Premier League: Rashford har funnet formen under Solskjær

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Etter et labert langoddsprogram mandag, tar det seg opp på tirsdag. Det er midtukerunde i Premier League og seks av kampene spilles tirsdag. I tillegg spilles det kamper i Championship, League One og League Two. Og ikke minst er det kvartfinalereturer i Copa del Rey, mens det også er klart for kvartfinaler i Coppa Italia med Milan mot Napoli på plakaten i kveld. Alpingutta kjører slalåm verdenscup i Schladming, og her er det kveldsrenn. På hockeyfronten spilles det blant annet full serierunde i Get-ligaen og i svensk SHL, og det spilles tre kamper i NHL natt til onsdag.

NB! 98 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Fulham - Brighton H 2,20 (spillestopp kl 20.40)
Klikk her for å levere dette spillet

Med 15 serierunder igjen å spille og 45 poeng å spille om, er det fortsatt håp for Fulham. Ligger nest før ukens midtukerunde i Premier League med sine skarve 14 poeng. Fulham har mest av alt vært en katastrofe på bortebane og tatt kun to poeng på tolv bortekamper (0-2-10). Litt bedre har det gått hjemme på Craven Cottage med 3-3-5. Holdt Tottenham til 1-1 langt inn i overtiden i siste hjemmekamp, men Harry Winks scoret seiersmålet for Spurs tre minutter på overtid. Hjemmeseirene har kommet mot Burnley (4-2), Southampton (3-2) og Huddersfield (1-0).  Aboubakar Kamara har havnet i unåde hos trenerapparatet og er uaktuell til kvelden kamp.  Andre-Frank Zambo Anguissa er tilbake i trening, men rekker ikke kveldens kamp. Utover disse to kan Claudio Ranieri mønstre sitt beste lag.

Brighton leverer som vanlig bunnsolid på hjemmebane og står med 5-3-3 på elleve spilte hjemmekamper. Slik de også gjorde i fjorårssesongen som var den første i Premier League etter opprykket. Men borte går det vesentlig tyngre. Endte på meget svake 2-5-12 forrige sesong og har ikke vist voldsomme tegn til bedring denne sesongen. 2-2-8 er status etter tolv spilte bortekamper.  Førstekeeper Mat Ryan er tilgjengelig igjen etter sitt opphold på Asia Cup, og forsvarsspilleren Leon Balogun.

Det er normalt ikke lukrativt å sette penger på bunnlag, men Fulham er ikke fortapt. 2,20 på hjemmeseier spilles i kombinasjon med hjemmeseier i kvelden toppkamp i League One.

Luton - Portsmouth H 2,20 (spillestopp 20.40)

Toppkamp i League One mellom serieleder Luton og Portsmouth på 2. plass. Lagene i denne divisjonen har spilt litt ulikt antall kamper i øyeblikket, men uansett er ca to tredjedeler av sesongen unnagjort.

Luton har spilt 29 kamper og topper med 59 poeng. Totalt står laget med 17-8-4, alle fire tapene er kommet på bortebane.  Hjemme på intime Kenilworth Road er laget fortsatt ubeseiret og står med knallsterke 11-3-0 og formidable 35-9 i målforskjell.  Spissen Danny Hylton (fem seriemål og ti seriekamper fra start) soner karantene i kveld. Ellers er det ingen nye skader for Luton.

Serietoer Portsmouth har en kamp mindre spilt enn Luton og er to poeng bak. Seier i kveld vil altså sende Pompey til topps på tabellen. Men formen har ikke vært som best på slutten og faktisk har Portsmouth tapt tre av sine fem siste seriekamper. 1-2 tap borte for nedrykkstruede Oxford i forrige bortekamp, men bortetallene viser ellers sterke 9-3-2 totalt.  Innleide Omar Bogle (fra Cardiff) kan få sin debut i kveld.  Nathan Thompson og Oli Hawkins er begge på vei tilbake fra skader, men risikerer neppe i kveld.

Luton har sett kanonsterke ut på hjemmebane denne sesongen, og Portsmouth har vist sviktende form i det siste. 2,20 på hjemmeseier er fin odds og Luton spilles i kombinasjon med seier til Fulham. Totalodds på denne hjemmedobbelen spreke 4,84.

Klikk her for å levere dette spillet