SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kjetil Knutsen og Glimt suser videre

Kristiansund  20190814.
Eliteserien fotball 2019: Kristiansund - Bodø/Glimt (1-2). Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen feirer seieren i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Bodø/Glimt på Kristiansund Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Kristiansund 20190814. Eliteserien fotball 2019: Kristiansund - Bodø/Glimt (1-2). Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen feirer seieren i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Bodø/Glimt på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av

Bodø/Glimt overtar serieledelsen i Eliteserien med seier hjemme mot et klart svekket Vålerenga i kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Mandagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Vålerenga. I tillegg spilles det tre kamper i Allsvenskan og to kamper i Superettan i Sverige. I Italia sesongåpner Inter med hjemmekamp mot Lecce. Det er også kamper i dansk superliga, franske Ligue 2 og tysk 2. bundesliga.

NB! Onsdag er det ca 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Bodø/Glimt - Vålerenga pause/fulltid H/H - 2,70 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne linken or å levere dette tipset!

Bodø/Glimt viste karakter i forrige mandags meget vanskelige bortekamp mot Sarpsborg 08. Kom under 0-1 tidlig i andre omgang da, men tok over spillet og Ulrik Saltnes fikset en fortjent utligning snaue ti minutter før slutt. Måtte riktignok overgi serieledelsen til Molde med kun ett poeng. Men ettersom Molde måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Odd i søndagens toppkamp på Aker stadion, vil Bodø/Glimt ta over tabelltoppen igjen med seier i kveld.

Har vært strålende på Aspmyra gjennom hele sesongen og står med råsterke 7-1-1 på ni spilte hjemmekamper. Erlend Dahl Reitan og Ole Amund Sveen måtte begge stå over med karantene mot Sarpsborg 08, de er begge tilbake i kveld. I tillegg er det håp om at midtstopper Brede Moe kan være tilbake etter å ha mistet de fire siste kampene.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Etter 6-0 seieren hjemme mot nettopp Bodø/Glimt 5. juli, har Vålerenga tatt kun to poeng på de fire påfølgende seriekampene. Det til tross for at laget ikke har møtt noen topp seks lag i denne perioden. 1-1 hjemme mot Kristiansund fjerde sist, så 2-3 tap borte mot Strømsgodset og 1-1 borte mot Stabæk og sist søndag meget skuffende 1-2 tap hjemme mot Haugesund. Står med totalt 26 poeng og vil med seier i kveld, være seks poeng bak Odd på 3. plass. Salget av Ejuke har ikke vært bra for Vålerenga. I kveld må laget i tillegg unnvære Johan Lædre Bjørdal (soner for gule kort) og skadde Herolind Shala. Det er ingen tvil om at det er et svekket Vålerenga i kveld.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

Det står 1-3-0 på de fire siste tilsvarende på Aspmyra og de tre siste har alle endt med poengdeling. Men i kveld tror vi klart mest på hjemmeseier. Bodø/Glimt er tilnærmet skadefrie og har vært kanongode på Aspmyra denne sesongen. 1,80 på hjemmeseier er faktisk litt i overkant, men vi lanserer et annet spill. Pause/fulltid dobbelen H/H. I seks av sine sju hjemmeseire denne sesongen, har Bodø/Glimt også ledet til pause. Vålerenga har tapt fire av ni bortekamper. I samtlige av kampene de har tapt, har de også lagt under til pause. Pause/fulltiddobbelen H/H betales med flotte 2,70 i odds og det er sjelden vare at statistikken så godt underbygger dette objektet. Spilles.

Klikk på denne linken or å levere dette tipset!