SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leeds tar tilbake tabelltoppen

Leeds United og Pablo Hernandez (t.v.) ligger på annenplass i Championship før onsdagens kamper. Vi tror Leeds vinner mot nyopprykkede Charlton i kveld og tar tilbake tabelltoppen fra Sheffield Wednesday.

Leeds United og Pablo Hernandez (t.v.) ligger på annenplass i Championship før onsdagens kamper. Vi tror Leeds vinner mot nyopprykkede Charlton i kveld og tar tilbake tabelltoppen fra Sheffield Wednesday. Foto:

Av

Leeds virker veldig sterke denne sesongen. Etter fire kamper uten seier hjemme på Elland Road, tror vi de vinner mot Brentford onsdag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips OBOS-ligaen: Frekke skrellspill i OBOS-ligaen

Oddstips OBOS-ligaen: Notodden kan senkes av egen toppscorer

Oddsdobbel Championship: Leeds tar tilbake tabelltoppen

Oddstips Champions League-kvalik: Rosenborg får en stri tørn i Zagreb

Midtukekupongen: Fulham og Stefan Johansen skal tilbake til Premier League

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Det er en deilig fotballonsdag vi har foran oss. Med norske øyne er det selvfølgelig Rosenborgs bortekamp mot Dinamo Zagreb i Champions League-playoffen som er det klart største. I tillegg er det midtukerunde i OBOS-ligaen med seks kamper i kveld og det er kvartfinaler i NM for kvinner. I engelsk Championship er det midtukerunde og syv kamper spilles i kveld. I tillegg til Dinamo Zagreb – Rosenborg er det også kamper til i playoff til Champions League. Glem heller ikke at det er midtukekupong i kveld.

NB! 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Leeds United – Brentford 1,50 – 4,00 – 4,55 H (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Marcelo Bielsa og Leeds har fått en knallstart på sesongen. I helgen vant Yorkshire-laget 2–0 borte mot Wigan. Dermed er laget ubeseiret etter de fire første kampene denne sesongen.

De slo Bristol City 3–1 på bortebane i serieåpningen, deretter spilte de 1–1 mot Nottingham Forest hjemme på Elland Road. I ligacupen møtte de Salford på bortebane, og den kampen vant et reservepreget Leeds-lag 3–0.

Onsdag møter Leeds et Brentford-lag som har skuffet i seriestarten. De har kun vunnet én av de fire første kampene sine denne sesongen. Seieren kom borte mot Middlesbrough. London-klubben vant 1–0 på Riverside.

De har tapt hjemme mot Birmingham, og de røk også ut av ligacupen etter å ha tapt 4–5 på straffespark mot Cambridge.

Leeds har vært en hard nøtt å knekke for Brentford, iallfall på Elland Road. Yorkshire-laget har kun tapt én av de siste 13 hjemmekampene i ligaen mot Brentford (6-6-1)

Men vertene har faktisk ikke vunnet noen av de fire siste hjemmekampene i alle turneringer. De cstår med 0-2-2 på de fire siste kampene sine på Elland Road. Samtidig har The Bees vunnet de to siste bortekampene sine i Championship. Det gir Brentford et ørlite håp om poeng i denne matchen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Leeds-kaptein Liam Cooper og venstreback Barry Douglas er begge usikre til onsdagens kamp.

Dersom Douglas ikke spiller vil trolig Stuart Dallas gå over på venstrebacken og Jamie Shackleton kommer inn på høyrebacken.

Brentford-sjef Thomas Frank vil antakeligvis stille med samme startellever som spilte uavgjort mot Hull i helgen.

Jeg synes Leeds virker veldig sterke. Onsdag møter det et Brentford-lag som så mlangt ikke har levd opp til forventningene. Brentford må passe godt på Patrick Bamford. Han er i kjempeform. Bamford scoret begge målene mot Wigan sist, og har nå scoret seks mål på de åtte siste kampene.

Jeg stoler på Leeds og Bamford i denne matchen. Oddsen er kjedelige 1,50, men det funker i en dobbel sammen med Nottingham Forest.

Charlton Athletic – Nottingham Forest 2,60 - 3,15 - 2,30 B (spillestopp kl. 2040)

Lee Bowyer og Charlton har fått en overraskende bra start etter opprykket til Championship. London-klubben slo Blackburn (2–1) og Stoke (1–0) i de to første kampene, men i helgen måtte de nøye seg med ett poeng etter 2–2 mot Barnsley. De står dermed på syv poeng etter tre serierunder. Det er rett og slett imponerende av nykommeren fra London.

Charlton er også ubeseiret i de seks siste ligakampene mot Nottingham Forest. Statistikken viser 2-4-0.

Forest tapte 1–2 mot WBA i første serierunden, men slo tilbake med å spille 1–1 mot opprykksjagende Leeds i kampen etter. Deretter gikk de videre i ligacupen etter 1–0 mot Fleetwood, og i forrige serierunde banket de Birmingham hele 3–0 på City Ground. Den seieren kunne faktisk vært større.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Onsdag jakter Forest sin første borteseier mot Charlton siden 2-0-seieren i februar 2013. Og jeg tror de kan ta tre poeng her.

Tomer Hemed og Erhun Oztumer kan begge debutere for Charlton i onsdagens kamp på The Valley. Forsvarsspilleren Chris Solly er usikker etter han fikk en smell i hodet i lørdagens match mot Barnsley.

Joao Carvalho er ute hos Forest, men han er også eneste spilleren på skadelisten. Forest-manager Sabri Lamouchi vil neppe gjøre store endringer på laget som feide over Birmingham i lørdagens kamp.

Denne kampen er ganske åpen, men jeg sitter med en følelse av at Forest er på gang nå. De har et bra lag denne sesongen, og jeg tror oppturen mot Birmingham vil gi dem et løft. 2,50 i odds er ok. Jeg bruker det i en dobbel sammen med Leeds.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!