SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester kan skape hodebry for Chelsea

Chelsea og Eden Hazardhar en tøff hjemmekamp mot Leicester lørdag ettermiddag. (AP Photo/Alastair Grant)

Chelsea og Eden Hazardhar en tøff hjemmekamp mot Leicester lørdag ettermiddag. (AP Photo/Alastair Grant) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Men vi har en klar tanke om hvor poengene ender tilslutt.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Nå får vi se Paul Pogba på sitt beste

Oddsdobbel Premier League: Sprek Premier League-dobbel til over fire ganger innsatsen

Oddssingel Premier League: Arsenal får kamp av Burnley

Oddssingel Premier League: Nå har det løsnet for West Ham

Lørdagskupongen: Åpner Solskjær med seier på lørdagskupongen?

V75 Drammen: V75 Julebonanza starter i Drammen

Lørdagens oddsmeny har innslag fra veldig mange ligaer, og hva er vel bedre enn det? Vi elsker disse lørdagene der det florerer av kamper og gode spillobjekter. I Premier League spilles det hele åtte kamper. Der Manchester United, Chelsea, Arsenal og Manchester City skal ut i egen kamper. I Serie A spilles det et meget fint oppgjør mellom serieleder Juventus og Roma 20:45. Det blir med andre ord en lang dag. Det ruller og videre på i LaLiga, Bundesliga og ikke minst Championship. I første divisjon i England, så spilles det hele 11 kamper. 

NB! Super-Lotto på lørdag. 40 nye Lotto-millioner på lørdag. Leverer kupongen her!

Chelsea - Leicester U/H - 3,50 (Spillestopp 15:55)

Slik jeg ser det så er dette den beste måten å løse denne kampen på. At Chelsea vinner er høyst trolig, men leder de til pause? Vi tror det kan være 0-0. Leicester har ikke sluppet inn mye mål før halvtid, på bortebane, denne sesongen. Foruten kampen mot Bournemouth, der alt gikk skeis. Her lå man under 3-0 til pause, men slikt kan skje innimellom. Mot Arsenal borte, sto det 1-1 til pause. Et godt resultat. På syv av åtte bortekamper så har Leicester sluppet inn et mål eller mindre før pause.  Mens Chelsea, på hjemmebane, har i kun to av ni hjemmekamper scoret mer enn et mål til pause. Ofte har man ledet 1-0 etter halvtid, men vi synes H/H til 1,80 er kjedelig. Vi håper bortelaget holder nullen til halvtid.

Chelsea er i ferd med å gjennomføre en riktig fin sesong. Videre som suverene gruppevinnere i Europa League og en fin fjerde plass i ligaen etter 17 kamper. Denne midtuken avanserte laget også til semifinalene ligacupen. Bournemouth ble slått 1-0 hjemme i London. Manager Maurizio Sarri begynner å få satt sitt lag på en fin måte. Hjemme på brua har Chelsea flotte 6-3-0 så langt, og har altså ikke tapt. Sist ble Brighton slått greit 2-1 borte, mens Chelsea nest sist påførte Manchester City sesongens første ligatap med en 2-0 seier hjemme i London.

Sjekk den nye hjemmedrakten til Chelsea her!

Van Ginkel er ute, mens Hazard, Moses og Morata sliter med småskader, de trolig rister av seg.

Leicester ligger i midtsjiktet på tabellen. Sesongen kan fort bli litt transportetappe etter jul med lang vei både opp og ned på tabellen. Leicester som er tidenes mest overraskende vinnere av Premier League står med 3-2-4 på utebane så langt. Sist i ligaen ble det et stygt tap 0-1 borte mot Crystal Palace i London. Tap ble det også nest sist da Tottenham vant 2-0 på King Power Stadium i Leicester. I ligacupen eller Caraboa Cup som den offisielt heter, falt Leicester i kvartfinalen sist tirsdag. Laget spilte 1-1 mot Manchester City, men røk ut etter straffesparkkonkurranse. Daniel Amartey eneste spiller ute med ankelbrudd.

Begrunnelse U/H: Slik jeg ser det så er dette den beste måten å løse denne kampen på. At Chelsea vinner er høyst trolig, men leder de til pause? Vi tror det kan være 0-0. Leicester har ikke sluppet inn mye mål før halvtid, på bortebane, denne sesongen. Foruten kampen mot Bournemouth, der alt gikk skeis. Her lå man under 3-0 til pause, men slikt kan skje innimellom. Mot Arsenal borte, sto det 1-1 til pause. Et godt resultat. På syv av åtte bortekamper så har Leicester sluppet inn et mål eller mindre før pause. Mens Chelsea, på hjemmebane, har i kun to av ni hjemmekamper scoret mer enn et mål til pause. Ofte har man ledet 1-0 etter halvtid, men vi synes H/H til 1,80 er kjedelig. Vi håper bortelaget holder nullen til halvtid.

Klikk her for å levere dette spillet