SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manchester United vinner igjen

Manchester United og Paul Pogba har fått en opptur etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager på Old Trafford. (Martin Rickett/AP via AP)

Manchester United og Paul Pogba har fått en opptur etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager på Old Trafford. (Martin Rickett/AP via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Til tross for kun uavgjort mot Burnley hjemme sist, tror vi at de røde djevlene slår tilbake nå!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel: Manchester United vinner igjen

Søndagskupongen: City mot Arsenal på søndagskupongen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Premier League serverer oss to deilige fotballkamper denne søndagen. Først skal Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United besøke Leicester klokken 15:00. Noen timer senere så er det Unai Emery og hans Arsenal som tar turen til Manchester og møte med City. Ved siden av dette spilles det fire kamper i LaLiga, og Real Madrid spiller den sene kampen 20:45 hjemme mot Alaves. Serie A, Ligue 1 og Eredevise ruller videre. Det er og Ski-NM i Meråker. Toppsøndag venter oss, folkens!

NB! 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Leicester - Manchester United B/B - 3,00 (Spillestopp 14:55)

Klikk her for å levere dette spillet

PS: Begrunnelse for spillet kommer under analyse av lagene!

Leicester som vel er tidenes mest overraskende vinnere av Premier League ligger i midtsjiktet på tabellen. Det er langt både opp og ned og sesongen vil nok bli litt som en transportetappe frem mot avslutningen i mai. At laget også er ute av FA cupen, gjør ikke saken bedre i så måte. På de siste ti seriekampene står blåtrøyene med 5-2-3. Ikke altfor sterkt dette. Hjemme på King Power har Leicester svake 4-2-5. I siste kamp ble det veldig fine 1-1 mot ligaleder Liverpool på Anfield, mens det nest sist ble tap 3-4 i et severdig oppgjør mot Wolverhampton. På Anfield skal det sies at Leicester hadde litt flaks med tanke på det poenget de fikk, men det er alltid sterkt å ta noe fra serielederne. I det motsatte oppgjøret i serieåpningen i august vant Manchester United 2-1.

Daniel Amartey er skadet og spiller ikke, ellers ingen problemer.

Manchester United har virkelig fått sving på sakene og seiershjulet. Ole Gunnar Solskjær har klart å bytte ut krangler og bråk, med smil og samhold. Da har også resultatene kommet. En plass i neste års Champions League virket umulig, men i øyeblikket er det faktisk bare to små poeng opp i så måte. Solskjær sin legendestatus vil nok bolle på seg ytterligere om det målet oppnås. Hjemme på Old Trafford er United alltid gode. Hittil har de røde djevlene 7-4-1 på de første 12. Etter at Solskjær tok over har laget spilt ni kamper og står med 8-1-0.

Siste kamp endte i sjefen sin første kamp uten seier, da Burnley fikk med seg et poeng etter 2-2 på Old Trafford. United spilte en dårlig kamp de første 60. minuttene. Det var sterkt å komme tilbake sent i kampen, men alt i alt var det en skuffende forestilling på drømmenes teater. Nest sist slo United Brighton 2-1, også det hjemme. I mellom disse to, tok laget en meget overbevisende seier borte mot Arsenal I FA-cupen med 3-1. Sesongen blir meget interessant for United sin del. Spennende innspurt i serien i kampen om Champions League plass, to oppgjør mot PSG i årets Champions League og også en femte runde kamp borte mot Chelsea i FA cupen.

Paul Pogba er usikker til dette oppgjøret, men rapportene går ut på at han trolig spiller i dag.

Begrunnelse B/B: Etter at dagens bortelag fikk ny trener har de ledet syv av ni kamper til pause. Alle disse har til slutt blitt vunnet. Det er selvfølgelig en viss fare for at det også står 0-0 til pause her, men United skaper masse sjanser og jeg tror det er gode muligheter for at dem igjen leder til pause og vinner kampen. 2,00 på borteseier er også noe vi vil anbefale, men vi synes det er litt kjedelig odds og mener at B/B til 3,00 er mer interessant.

Klikk her for å levere dette spillet