SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Messi & Co er banker på midtukebongen

FC Barcelona's Lionel Messi, centre, celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)

FC Barcelona's Lionel Messi, centre, celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) Foto:

Av

Barcelona skal hente opp 1-2 mot Levante i Copa del Rey. Det skal gå veldig fint og Barcelona blir en våre sikre på ukens midtukekupong.

DEL

Midtukekupongen (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel håndball: Håndballdobbel til flotte 5,40 i odds

Oddssingel Ligue 1: Saint-Etienne og Selnæs jakter Champions League

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Ukens midtukekupong består av en returkamp i den engelske FA-cupen, fem kamper fra Ligue 1 i Frankrike og avsluttes med seks kamper fra Copa del Rey åttedelsfinaler i Spania. Ni av kampene spilles onsdag, mens tre av de seks spanske cupkampene spilles torsdag. Innleveringsfristen er onsdag kl 18.55Bonuspotten er på ca 1 mill kr. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! 69 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

1. Southampton - Derby
Southampton hadde tilsynelatende full kontroll i oppgjøret på Pride Park for halvannen uke siden. Ledet 2-0 en drøy halvtine før slutt, men Derby kom tilbake og scoret to mål. Og dermed er det klart for omkamp på St. Marys. Southampton som har tatt fire poeng i Premier League på de to spilte seriekampene etter nyttår og etter lørdagens overraskende 2-1 seier borte mot Leicester kom også laget seg på rett side av nedrykksstreken. Dog kun ett poeng foran Newcastle. Kun en hjemmeseier er det blitt på ti spilte hjemmekamper i serien (1-5-4). Charlie Austin, Yan Valery og Pierre-Emile Höjbjerg soner alle karantene, mens Michael Obafemi, Danny Ings, Mario Lemina og Ryan Bertrand er skadet.

Vi hadde litt feeling for at Derby kunne få med seg poeng borte mot Leeds i fredagens seriekamp på Elland Road, men dengang ei. Leeds var best i det meste og vant fortjent 2-0. Derby holder fortsatt sjetteplassen i Championship og playoff og står med 43 poeng, det er sju poeng opp til Sheffield United på 2. plass og direkte opprykk. Moderate 6-2-6 på 14 spilte bortekamper. Mason Bennett, Ikechi Anya, Curtis Davies og Craig Forsyth er alle ute med skader for Derby.

Det er litt uvisst hva disse to lagene legger i et eventuelt avansement, da serien bør ha hovedprioritet hos begge. HU på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Monaco - Nice
Det har vært en del avlysninger i Ligue 1 i vinter og derfor er det en rekke midtukekamper i Ligue 1 denne uken. Lagene har spilt alt fra 18 til 20 seriekamper.

Kriserammede Monaco har spilt 19 seriekamper og ligger nest sist med 14 poeng. Det er fire poeng opp til Amiens på sikker plass. Tok et viktig bortepoeng mot Marseilles søndag og i den kampen debuterte Cesc Fabregas for Monaco. Har fortsatt tilgode å vinne på hjemmebane denne sesongen og kun tatt tre poeng på ni spilte hjemmekamper (0-3-6). Fabregas er dog ikke spilleberettiget til denne kampen, fordi reglene ikke tillater nysignerte spillere å delta i tidligere oppsatte seriekamper. Monaco har fortsatt en hel bråte med fravær.

Tilbud på Monaco-draktene her!

Nice stod med tre strake poengdelinger og bortetap mot Strasbourg på de fire siste seriekampene i 2018. Lørdag ble det endelig seier igjen med 1-0 hjemme mot Bordeaux. Ligger på 8. plass med 29 poeng og har kun fire poeng opp til Lyon på 3. plass. Normalt bortesvake Nice står med sterke 4-3-2 på ni spilte bortekamper. Forsvarsspilleren Christophe Herelle (17 seriekamper fra start) soner karantene. Midtbanespilleren Bassem Srarfi pådro seg en skulderskade i helgens seriekamp og er uaktuell. Myziane Maolida, Pierre Lees Melou og Yoan Cardinale er ute med skader, mens Mario Balotelli er usikker.

Det står 2-1-0 på de tre siste såkalte «Derby de la Cote d’Azur». Monaco har gode muligheter til å ta sesongens første hjemmeseier onsdag kveld. Men fraværene er altså betydelige. HU.

3. Guingamp - Rennes
Viktige 2-1 seier borte mot Monaco i den siste seriekampen i 2018 noen dager før julaften, men røk på et nytt nederlag i den første seriekampen etter juleferien når det ble 0-1 tap hjemme for St Etienne lørdag kveld.  Står med fattige 11 poeng og har sju poeng opp til sikker plass. Er fortsatt uten hjemmeseier på ni forsøk (0-3-6). Tabelljumboen har signert noen nye spillere den siste uken, men må klare seg uten Papy Djilobodji og Didier Ndong.

Rennes avsluttet 2018 med tre strake trepoengere og fulgte opp den trenden med 1-0 seier borte mot Nantes i den første seriekampen etter juleferien søndag ettermiddag. Har avansert til 7. plass på tabellen og står med 29 poeng, det skiller kun tre poeng opp til Lyon på 3. plass. innledet med 0-1-3 på de fire første bortekampene, de seks siste har gitt knallsterke 4-2-0. Rennes har ingen fravær av betydning.

4-2-4 på de ti siste tilsvarende. Vi tror oppturen fortsetter for bortelaget. B.

Fredag kan du stikke av med 263 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

4. Toulouse - Lyon
Hjemmelaget avsluttet 2018 med en overraskende 2-1 seier borte mot Lille, men innledet 2019 med hjemmetap for Strasbourg søndag kveld (1-2). Står med totalt 21 poeng og har kun fire poeng ned til Dijon under streken. Moderate 2-3-4 på ni spilte hjemmekamper. Midtbanespilleren Ibrahim Sangare som startet de ni første seriekampene, gjorde et etterlengtet comeback etter langt skadefravær da han kom inn som innbytter mot Strasbourg og er høyaktuell for startelleveren her.  Ellers har hjemmelaget noen usikre spillere.

Se den nye bortedrakten til Toulouse her!

Lyon avsluttet 2018 med 1-1 borte mot høyt plasserte Montpellier og innledet 2019 med litt skuffende 1-1 hjemme mot Reims. Ligger på 3. plass med 33 poeng, men er hele 17 poeng bak serieleder PSG. Det skiller fire poeng opp til Lille på 2. plass, men Lyon har en kamp tilgode. Greie 3-3-2 på åtte spilte bortekamper. Den tidligere Manchester United-spilleren Rafael er eneste sentrale spiller ut for bortelaget.

Tre strake borteseire i de tre siste tilsvarende. Men med viktige Sangare tilbake for Toulouse kan hjemmelaget få noe ut av denne. U på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

Se alle årets Lyon-drakter her!

5. Nimes - Nantes
Nyopprykkede Nîmes fikk helgens hjemmekamp mot Angers utsatt grunnet «Gule vester»-protester. Har således kun spilte 18 seriekamper og klart seg ganske bra. Ligger på 12. plass før denne midtukerunden med totalt 23 poeng og har seks poeng ned til Dijon under streken.  Avsluttet 2018 med tre strake seire, før det ble hjemmetap mot Lille (2-3) og bortetap mot Rennes (0-4) i de to siste. Forholdsvis svake 2-3-3 på åtte spilte hjemmekamper. Forsvarssspilleren Teji Savanier er tilbake etter karantene, mens midtbanespilleren Moustapha Diallo fortsatt er skadet. Spissen Umut Bozok er usikker. 

Nantes står med samme poengsum som Nimes (23) etter 19 spilte seriekamper, men er foran Nimes på bedre målforskjell. Skuffende hjemmetap mot Rennes søndag (0-1). Svake 2-2-5 på ni spilte bortekamper. Spissen Emiliano Sala (12 seriemål denne sesongen) er høyaktuell for Cardiff, og spiller trolig ikke. Midtbanespilleren Joris Kayembe (kun to seriekamper fra start) skal være eneste spiller på skadelisten for Nantes.

Vi tar sjansen på hjemmelaget her. H.

Følg Spillsenteret på Facebook!

6. Saint-Etienne - Marseille
Som vanlig presterer Saint-Etienne solide på hjemmebane. Er uten tap på ni spilte hjemmekamper og sju av dem er vunnet (7-2-0). Men som vanlig underpresterer også Saint-Etienne på bortebane, der kun to av ti er vunnet (2-4-4). Ligger på en flott 4. plass med 33 poeng. Tok en sjelden borteseier i helgen da tabelljumbo Guingamp ble slått 1-0. Forsvarsspilleren Matt Debuchy er uaktuell for hjemmelaget, mens Ole Kristian Selnæs holder koken i startoppstillingen til Saint-Etienne.

Se den nye drakten til Marseille her!

Marseille skuffet med kun å klare 1-1 hjemme mot Monaco søndag kveld og det var lagets fjerde seriekamp på rad uten seier, tre av disse har endt med poengdeling. Har spilt 18 seriekamper og ligger på en litt skuffende 9. plass med totalt 28 poeng. Det er dog ikke mer enn fem poeng opp til Lyon på 3. plass. Underpresterer som vanlig på bortebane og har tapt fem av ni spilte bortekamper (3-1-5). Adil Rami og Kostas Mitroglou er usikre for bortelaget.

Vi merkes oss dog at det står spesielle 1-6-1 på de åtte siste tilsvarende møtene. HU.

Se de nye draktene til St. Etienne her!

7. Atletico Madrid - Girona
De seks siste kampene på ukens midtukekupong er alle hentet fra Spania og Copa del Rey. Det handler om åttedelsfinaler og her spilles det som kjent hjemme/borte. Denne spilles onsdag.

Atletico Madrid "nøyde" seg med 1-1 i bortemøtet sist onsdag og etter søndagens 1-0 seier hjemme mot Levante i La Liga, stårr nå Atletico Madrid med 16 kamper på rad uten tap i alle turneringer.  Atletico Madrid har forøvrig ikke vært i finalen av Copa del Rey de fire foregående sesongene, men har levert knallsterke 8-2-0 på hjemmebane i seriespillet hittil denne sesongen.

Girona har ikke vært lenger enn 16-delsfinalen i Copa del Rey noen av de fire foregående sesongene. Men tok seg av sterke Alaves i 16-delsfinalen denne sesongen etter 2-2 borte og 2-1 seier hjemme. Rykket som kjent opp til La Liga før fjorårssesongen og klarte seg bra da og spilte blant annet 1-1 borte mot nettopp Atletico Madrid da. Er på noenlunde samme nivå denne sesongen og etter halvspilt sesong ligger laget på 9. plass med 24 poeng. Fine 3-4-2 på bortebane hittil.

Atletico Madrid mønstret en sterk ellever forrige uke og tar seg normalt greit videre til kvartfinale. H.

8. Sevilla - Athletic Bilbao
Dette er altså tredje gang disse lagene møtes i løpet av en uke. Sevilla vant 3-1 i bortemøtet sist onsdag, men røk 0-2 i helgens seriekamp på San Mames. Er således på defensiven i serien og avstanden opp til serieleder Barcelona er nå på 10 poeng. Har som kjent sin klare styrke på hjemmebane og står med 6-2-1 på ni spilte hjemmekamper i serien.

Sjekk tilbudene på Sevilla-draktene her!

Meget viktig 2-1 seier for Athletic Bilbao borte mot Celta Vigo i lagets første seriekamp i 2019 og det medførte at baskerne tok seg over nedrykksstreken og opp på sikker plass. Fulgte opp med 2-0 seier hjemme mot Sevilla i helgens seriekamp og har dermed skaffet seg tre poengs luke ned til Rayo Vallecano under streken i La Liga. Røk ut allerede i 16-delsfinalen forrige sesong, og har røket ut for Barcelona i to av tre sesonger før det. Var også tapende finalist mot nettopp Barcelona i 2014/15-sesongen. 1-5-3 på ni spilte bortekamper i serien.

5-1-1 på de sju siste tilsvarende i seriespillet. Men Sevilla leder altså 3-1 etter bortemøtet og må ikke vinne onsdagens returmøte. HU.

Klikk her for å levere din tippekupong

9. Leganes - Real Madrid
Det blir ikke lett for Leganes å gjenskape forrige sesongs bragd da de slo ut nettopp Real Madrid i åttedelsfinalen. Også da vant Real Madrid det første møtet, men da var seierssiffrende 1-0. Nå skal Leganes prøve å hente opp 0-3 underlege.  Leganes har eller vist flott form i seriespillet og står med kun ett tap på de ni siste seriekampene (3-5-1). Ligger på 12. plass med 22 poeng, men har ikke mer enn tre poeng ned til Rayo Vallecano under streken. 4-4-1 på ni spilte hjemmekamper.

Se alle årets Real Madrid-drakter her!

Real Madrid innledet 2019 med et sjokktap hjemme mot Real Sociedad (0-2), men tok seg sammen og vant 2-1 borte mot Real Betis søndag kveld. Er dermed fortsatt ti poeng bak serieleder Barcelona og ligger på 4. plass med 33 poeng. 4-2-4 på ti spilte bortekamper.

Real Madrid har en komfortabel ledelse før returoppgjøret og kan "tillate" seg å tape denne. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

10. Real Sociedad - Real Betis
Denne spilles torsdag. 0-0 i det første møtet i Sevilla forrige torsdag. Det har ellers vært en strålende innledning på 2019 for Real Sociedad. 2-0 borte mot Real Madrid forrige helg og fulgte opp mandag kveld med 3-2 seier hjemme mot Espanyol. Det var faktisk kun den andre hjemmeseieren for Sociedad denne sesongen (2-3-4). Ligger på 8. plass med totalt 25 poeng og har tre poeng opp til Getafe på 6. plass.

Real Betis avslutter 2017 med ti poeng på de fire siste seriekampene, men har innledet 2018 med to strake 1-2 tap. Først borte mot tabelljumbo Huesca og søndag kveld ble det 1-2 hjemme mot Real Madrid. Holder dog fortsatt en sterk 7. plass med 26 poeng. 3-2-4 på ni spilte bortekamper.

Det står 5-5-0 på de ti siste tilsvarende møtene i San Sebastian. HU.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

11. Espanyol - Villarreal
Denne spilles torsdag. 2-2 i det første møtet etter at Espanyol ledet 2-0 fem minutter før slutt. Espanyol hadde ellers en meget svak avslutning på 2018 og gikk på seks strake serietap. Innledet 2019 med 1-0 seier hjemme mot Leganes, mens det ble 2-3 tap borte mot Real Sociedad mandag kveld. Men innledet sesongen sterkt og har 24 poeng og ligger på 10. plass. Solide 6-0-3 hjemme i Barcelona.

Det vil seg ikke for Villarreal denne sesongen og lørdag ble det et nytt skuffende hjemmetap da det ble 1-2 mot Getafe. Innledet 2019 med et sterkt bortepoeng mot Eibar. Ligger nest sist i La Liga med kun 17 poeng, men har ikke mer enn fire poeng opp til Celta Vigo på sikker plass. Moderate 2-4-3 på bortebane.

1-2-0 på de tre siste tilsvarende i Barcelona. Espanyol har levert solid på hjemmebane denne sesongen. H.

12. Barcelona - Levante
Denne spilles torsdag. Barcelona vant som ventet 3-0 hjemme mot Eibar i La Liga søndag kveld og beholdt dermed sin fempoengs-ledelse ned til Atletico Madrid på 2. plass. Ned til Sevilla på 3. plass skiller det nå ti poeng, ettersom Sevilla tapte 0-2 borte mot Athletic Bilbao søndag. Tapte borteoppgjøret mot Levante 1-2 i den første åttedelsfinalen i Copa del Rey. Verken Messi, Suarez, Rakitic, Pique, Arthur, Lenglet eller ter Stegen var med i den kampen. Defleste av dem er nok tilbake her. Tolv strake hjemmeseire mot Levante.

Se alle årets Barcelona-drakter her!

Levante har gjort en godkjent første halvdel av sesongen i La Liga. Ligger på 12. plass med 23 poeng, men det er faktisk ikke mer enn fire poeng ned til Rayo Vallecano på 18. plass og direkte nedrykk. Anstendige 3-3-4 på bortebane.

Barcelona blir trolig streket på rundt 85-90 prosent av tegnene på midtukekupongen og den største favoritten. Barcelona har vært i finalen av Copa del Rey fem sesonger på rad og vunnet denne turneringen de fire siste sesongene. H.

96-rekker:
1. Southampton — Derby HU

2. Monaco — Nice HU

3. Guingamp — Rennes B

4. Toulouse — Lyon U

5. Nîmes Olympique — Nantes H

6. Saint-Etienne — Marseille HU

7. Atletico Madrid — Girona H

8. Sevilla — Athletic Bilbao HU

9. CD Leganes — Real Madrid HUB

10. Real Sociedad — Real Betis HU

11. Espanyol — Villarreal H

12. Barcelona — Levante H

432-rekker:
1. Southampton — Derby HUB

2. Monaco — Nice HU

3. Guingamp — Rennes B

4. Toulouse — Lyon HUB

5. Nîmes Olympique — Nantes H

6. Saint-Etienne — Marseille HU

7. Atletico Madrid — Girona H

8. Sevilla — Athletic Bilbao HU

9. CD Leganes — Real Madrid HUB

10. Real Sociedad — Real Betis HU

11. Espanyol — Villarreal H

12. Barcelona — Levante H

Klikk her for å levere din tippekupong