SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Milan kan gå hele veien

Milans nysignering  Krzysztof Piatek i søndagens seriekamp på San Siro som endte 0-0.  (AP Photo/Antonio Calanni)

Milans nysignering Krzysztof Piatek i søndagens seriekamp på San Siro som endte 0-0. (AP Photo/Antonio Calanni) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Milan gjorde en solid hjemmekamp mot Napoli i Serie A søndag. I kveld venter kvartfinale i Coppa Italia mellom lagene.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddsdobbel: Tirsdagsdobbel til smellfin odds

Oddsdobbel: Hjemmedobbel til nesten fem i odds

Oddssingel Coppa Italia: Milan kan gå hele veien

Oddssingel Premier League: Rashford har funnet formen under Solskjær

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Etter et labert langoddsprogram mandag, tar det seg opp på tirsdag. Det er midtukerunde i Premier League og seks av kampene spilles tirsdag. I tillegg spilles det kamper i Championship, League One og League Two. Og ikke minst er det kvartfinalereturer i Copa del Rey, mens det også er klart for kvartfinaler i Coppa Italia med Milan mot Napoli på plakaten i kveld. Alpingutta kjører slalåm verdenscup i Schladming, og her er det kveldsrenn. På hockeyfronten spilles det blant annet full serierunde i Get-ligaen og i svensk SHL, og det spilles tre kamper i NHL natt til onsdag.

NB! 98 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Milan - Napoli H 2,95 (spillestopp kl 20.40)

Klikk her for å levere dette spillet

Kvartfinale i Coppa Italia og her spilles det ikke returer. Lagene møttes som kjent også i Serie A på nettopp San Siro søndag kveld og da endte det 0-0. Milan er fortsatt på den meget viktige 4. plassen i serien med sine 35 poeng og har fortsatt ett poeng ned til Roma på 5. plass, ettersom Roma også spilte uavgjort i helgen. Totalt 6-3-2 hjemme på San Siro i serien.

Milan var tapende finalist av Coppa Italia forrige sesong (0-4 for Juventus i finalen), de røk ut i kvartfinalen mot nettopp Juventus sesongen før der igjen etter 1-2 tap i Torino. Og for sikkehets skyld så tapte de også finalen i sesongen før der igjen (2015/16) mot Juventus (0-1 etter ekstraomganger).  Milan tok sin forrige Coppa Italia-tittel så langt tilbake som 2003. Reina, Zapata Caldara, Biglia og Bonaventura er alle fortsatt skadet, mens nysigneringen Krzysztof Piatek er ventet å starte i kveld (kom inn som innbytter søndag).

Napoli sakker akterut i kampen mot Juventus og etter søndagens 0-0 kamp borte mot Milan, er avstanden opp til serieleder Juventus på hele 11 poeng. Samtidig er det åtte poeng ned til Inter på 3. plass. Står med 6-1-3 på de ti første bortekampene i Serie A. Napoli vant Coppa Italia sist sesongen 2013/14, da de slo Fiorentina 3-1 i finalen. Forrige sesong røk laget ut i kvartfinalen etter overraskende å ha tapt 1-2 hjemme for Atalanta.  Napoli kan stille bortimot skadefritt, kun Chiriches er ute. Så gjenstår det å se om Carlo Ancelotti velger å rotere litt på laget sitt eller ikke.

Søndagens kamp i Milano var jevnspilt og endte altså 0-0. I kveld får goalgetteren Krzysztof Piatek sin første start for Milan. Slik oddsene er satt i kveldens kamp, er det uten tvil hjemmeseieren som lokker. 2,95 på Milan er bra odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet