SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Møller Dæhli og St. Pauli jakter direkte opprykk

Mats Møller Dæhli har startet 18 av St. Paulis 19 seriekamper denne sesongen og levert en flott sesong hittil. Foto: Axel Heimken (AFP)

Mats Møller Dæhli har startet 18 av St. Paulis 19 seriekamper denne sesongen og levert en flott sesong hittil. Foto: Axel Heimken (AFP)

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Med seier i kveldens toppkamp hjemme mot Union Berlin, vil St. Pauli og Mats Møller Dæhli ta seg opp på 2. andreplass i 2. Bundesliga.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel 2. Bundesliga: Møller Dæhli og St. Pauli jakter direkte opprykk

Oddssingel Premier League: West Ham har kjempetrøbbel mot Liverpool

Oddsdobbel: Hjemmdobbel til over fire ganger pengene

Det er ingen tvil om at mandagens store høydepunkt på Langoddsprogrammet er Premier League-kampen mellom West Ham og Liverpool. Men det spilles flere meget interessante kamper. I Serie A skal både Lazio og Atalanta ut i bortekamper, mens St. Pauli og Mats Møller Dæhli kan ta seg opp på direkte opprykksplass om de vinner kveldens toppkamp hjemme mot Union Berlin. I tillegg er det kamp i La Liga, og det er også en god del ishockey på menyen. Natt til tirsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

St. Pauli - Union Berlin H 2,35 (spillestopp kl 20.25)

Klikk her for å levere dette spillet

Toppkamp i 2. bundesliga der seks lag i øyeblikket er involvert i kampen om direkte opprykk. Serieleder Hamburger SV tapte 0-2 borte mot Arminia Bielefeld lørdag, men topper fortsatt tabellen med sine 40 poeng. Serietoer FC Köln har fått sin kamp i kveld avlyst og står med 36 poeng. Så er det fire lag på 34 poeng, og både St. Pauli og Union Berlin er blant disse. En eventuell vinner av kveldens kamp mellom disse, vil altså ta seg opp på 2. plass og direkte opprykk når det er spilt 20 serierunder.

Mats Møller Dæhli og hans St. Pauli avsluttet høstsesongen med tre strake seire, men røk på et forsmedelig 1-2 tap borte for svakt plasserte Darmstadt når 2. bundesliga startet opp igjen i forrige midtuke. Har svakest målforskjell av de fire lagene som står med 34 poeng og har godkjente 5-2-2 på ni spilte hjemmekamper i Hamburg. Forsvarsspilleren Philipp Ziereis (16 seriekamper fra start) var ikke med mot Darmstadt og rekker trolig heller ikke mandagens kamp. Også spissen Henk Veerman skal være ute.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Torsdag lanserte vi Union Berlin til flott odds i toppkampen hjemme mot FC köln og Berlin vant da også kampen 2-0. Har best målforskjell av lagene som står med 34 poeng, men tar klart flest poeng hjemme (7-3-0). Har riktignok kun tapt en bortekamp, men samtidig kun tatt en borteseier (1-7-1).  Venstreback Ken Reichel (16 seriekamper fra start) ble utvist i andre omgang mot FC Köln og soner karantene i kveld. Det samme gjelder for høyreback Christopher Trimmel (18 seriekamper fra start), han må sone karantene for gule kort.

Det står 2-1-2 på de fem siste tilsvarende i Hamburg og bortelaget har vunnet de to siste. Men samtidig har Union Berlin sentrale fravær i forsvarsfireren i kveld og St. Pauli har levert bra på hjemmebane hittil denne sesongen. 2,35 på hjemmeseier er fin odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet