SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå får vi se Paul Pogba på sitt beste

Paul Pogba var ikke lei seg for at Jose Mourinho måtte forlate jobben som United-manager.  Foto: Nick Potts (Pa Photos)
(AP Photo/Rui Vieira)

Paul Pogba var ikke lei seg for at Jose Mourinho måtte forlate jobben som United-manager. Foto: Nick Potts (Pa Photos) (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Og oddsen på vårt spill i Cardiff mot Manchester United gir godt over tre ganger. Det er veldig spillbart!

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Arsenal får kamp av Burnley

Oddsdobbel Premier League: Sprek Premier League-dobbel til over fire ganger innsatsen

Oddssingel Premier League: Nå har det løsnet for West Ham

Oddssingel Premier League: Leicester kan skape hodebry for Chelsea

Lørdagskupongen: Åpner Solskjær med seier på lørdagskupongen?

V75 Drammen: V75 Julebonanza starter i Drammen

Lørdagens oddsmeny har innslag fra veldig mange ligaer, og hva er vel bedre enn det? Vi elsker disse lørdagene der det florerer av kamper og gode spillobjekter. I Premier League spilles det hele åtte kamper. Der Manchester United, Chelsea, Arsenal og Manchester City skal ut i egen kamper. I Serie A spilles det et meget fint oppgjør mellom serieleder Juventus og Roma 20:45. Det blir med andre ord en lang dag. Det ruller og videre på i LaLiga, Bundesliga og ikke minst Championship. I første divisjon i England, så spilles det hele 11 kamper.

NB! Super-Lotto på lørdag. 40 nye Lotto-millioner på lørdag. Leverer kupongen her!

Cardiff City - Manchester United - Paul Pogba scorer? Ja - 3,40 (Spillestopp 18:25)

Nå kommer det inn en ny mann i Ole Gunnar Solskjær. Sistnevnte hadde Pogba en liten stund når han trente reservelaget til United. Det at Pogba har vært dårlig den siste tiden, er bare å glemme. Han er fortsatt en av verdens beste spillere. Han har allerede vært ute og vist positive tegn angående ansettelsen av Solskjær. Han vil garantert starte denne kampen, og jeg tror vi får se en helt ny Pogba lørdag kveld. Han tar og straffe om det skulle bli det. 3,40 på at Pogba scorer i denne kampen er noe vi må prøve. 

Cardiff som rykket opp sist sesong, er som ventet innblandet i den nedre delen av tabellen. I øyeblikket skiller fattige to poeng ned til nedrykk, og sesongen blir nok en kamp for ny kontrakt med Premier League. Hjemme i Wales har Cardiff brukbare 4-1-4. Med bare et poeng på bortebane blir dog fasiten mager. Bare bunnlaget Fulham har sluppet inn flere mål enn Cardiff denne sesongen. Laget tapte siste kamp 2-3 borte i London mot Watford, men vant nest sist 1-0 hjemme mot Southampton. Det skal dog sies at hjemmelaget står med tre strake på hjemmebane, og dette er veldig sterkt. Ingen av disse er topplag, men det er likevel godt gjort!

Cardiff har Richards, Ward, Cunningham og Bennett tvilsomme med småskader.

Manchester United sliter voldsomt i forhold til forventningene. Klubben gikk tirsdag til det drastiske skrittet, og løse manager Mourinho fra stillingen. Som de fleste vet, har legenden Ole Gunnar Solskjær nå fått jobben frem til sommeren. Det har ført til blandede reaksjoner, men uansett vil Solskjær være et populært valg blant United sine tilhengere. Det er bare å ønske nordmannen lykke til. Måtte han lykkes i fotballens kanskje vanskeligste jobb. Laget ankommer Cardiff på sjetteplass på tabellen. Det er smått utrolige 19 poeng opp til Liverpool på tabelltopp. Et paradoks er det at Cardiff er Solskjær sin første motstander. Det er som kjent klubben han fikk sparken i for en tid tilbake.

Se alle sesongens nye Manchester United-drakter her!

Liverpool var motstander i United sin siste kamp. På Anfield ble de røde djevlene totalt utspilt og ydmyket med 1-3 tap. Borte står United med svake 3-2-4 etter ni spilte. Sanchez er ute med skade, mens Smalling, Shaw og Rojo alle er tvilsomme før turen til Wales. Bare fire lag i Premier League har sluppet inn flere mål enn United etter 17 spilte. Med kanskje ligaens beste keeper i De Gea sier det mye om problemene på Old Trafford.

Begrunnelsen for Pogba-scoring: For oss som følger Premier League tett, så lå det litt i kortene at det enten var Mourinho eller Pogba som måtte pakke sakene. Paul Pogba har sett helt forferdelig ut i de siste kampene han har spilt for Manchester United. Holdningen hans har rett og slett vært fryktelig til tider. Mye av dette skyldes nok den gamle treneren, Jose Mourinho. 

Klikk her for å levere dette spillet