SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå har det løsnet for West Ham

West Ham og Javier Hernandez (t.v.) skal slå bortesvake Watford i lørdagens London-oppgjør.  (Owen Humphreys/PA via AP)

West Ham og Javier Hernandez (t.v.) skal slå bortesvake Watford i lørdagens London-oppgjør. (Owen Humphreys/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

West Ham kan ta sin femte strake seier på rad.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Nå får vi se Paul Pogba på sitt beste

Oddsdobbel Premier League: Sprek Premier League-dobbel til over fire ganger innsatsen

Oddssingel Premier League: Leicester kan skape hodebry for Chelsea

Oddssingel Premier League: Arsenal får kamp av Burnley

Lørdagskupongen: Åpner Solskjær med seier på lørdagskupongen?

V75 Drammen: V75 Julebonanza starter i Drammen

Vi går inn i den mest hektiske tiden i engelsk fotball, og det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Manager-debuten til Ole Gunnar Solskjær i Manchester United er naturligvis den aller største godbiten. Det er totalt åtte Premier League-kamper som spilles lørdag. I tillegg er det fullt kjør i Championship, League One og League Two. Det er også full rulle i Bundesliga, Serie A og i fransk Ligue 1.

NB! Super-Lotto på lørdag. 40 nye Lotto-millioner på lørdag. Leverer kupongen her!

West Ham United - Watford S 2,15 3,25 2,95 H (spillestopp kl. 1555)

West Ham har vist hvordan et lag i flytsonen har marginene på sin side. Manuel Pellegrini sine menn tapte de fire første kampene i Premier League, men de er nå glemt.

Lørdag håper Pellegrini å bli den første Hammers-manageren som vinner fem kamper på rad i ligaen siden Alan Parew. Det er tolv år siden det skjedde sist.

West Ham har etter hvert begynt å føle seg hjemme på London Stadium, og lørdag ettermiddag kan de ta sin tredje hjemmeseier på rad for aller første gang på den nye arenaen.

Watford skal få det tøft. The Hammers har nemlig vunnet fire av de seks siste hjemmekampene sine, og de har scoret minst tre mål i alle fire seirene. 

Selv om West Ham mangler en rekke sentrale spillere som Marko Arnautovic, Manuel Lanzini, Andriy Yarmolenko og Jack Wilshere, har de klaret opp til niende plass på tabellen og de er kun to poeng bak Manchester Unitred som befiunner seg på sjetteplass.

I motsetning til the Hammers, vant Watford de fire første kampene denne sesongen, men de har sluknet litt etter den fantastisk starten. Men etter seks kamper på rad uten seier slo de Cardiff 3-2 sist helg.

Klikk her for å levere dette spillet

På bortebane har Watford vært elendige. De har bare vunnet to av de siste 20 kampene borte fra Vicarage Road , og de vet at det blir en tøff oppgave å forsøke å pynte på statistikken i denne kampen.

Samtidig har Watford en brukbar statistikk mot West Ham. De har nemlig vunnet fire av de siste syv kampene mot London-rivalen.

Problemet til Watford er at de lekker. Laget har ikke klart å holde nullen i noen av de siste sybv Premier League-kampene, og de har sluppet inn to mål i de fem siste. Det burde gi grunn til bekymring før bortematchen mot et offensivt sterkt lag som West Ham.

Jack Wilshere har vært ute i de tre siste kampene, og han må også stå over lørdagens kamp på grunn av en ankelskade. 

Spissen Lucas Perez kan imidlertid være tilbake, men the Hammers mangler fortsatt en rekke nøkkelspillere, blant andre Marko Arnautovic, Andriy Yarmolenko and Manuel Lanzini.

Watford  kan få et boost av at Etienne Capoue er tilbake etter å ha vært ute med karantene i tre kamper. Andre Gray, Will Hughes, Adalberto Penaranda og Sebastian Prodl er imidlertid fortsatt på sidelinjen.

Ingen av de siste elleve kampene mellom disse to lagene har endt uavgjort. Jeg tror heller ikke at lørdagens match ender med poengdeling. West Ham brukte mye penger på nye spillere i sommer, og nå virker det som de får litt igjen for investeringene. Sommerkjøpet Felipe Anderson har iallfall begynt å levere. Han har vært involvert i åtte mål for West Ham denne sesongen, og han kan stelle i stand trøbbel for Watford lørdag ettermiddag.

Watford er en katastrofe på bortebane. De har kun tatt ti av de siste 60 mulige poengene på bortebane. Statistikken viser 2-4-14. West Ham skal vinne denne hjemmematchen, slik jeg ser det.

Oddsen på hjemmeseier til West Ham er ok, og mener at 2,15 i odds holder til et singelspill.

Klikk her for å levere dette spillet