SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nok en stor dag venter Solskjær

Ole Gunnar Solskjær lykkes med alt for tiden. Kan han ta nok en skalp mot Arsenal søndag? (AP Photo/Francois Mori)

Ole Gunnar Solskjær lykkes med alt for tiden. Kan han ta nok en skalp mot Arsenal søndag? (AP Photo/Francois Mori) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En meget viktig kamp mellom Arsenal og United venter. Vi tror de røde djevlene får enda mer å feire!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Søndagskupongen: Arsenal – Manchester United på søndagskupongen

Oddssingel Premier League: Nok en stor dag venter Solskjær

Oddssingel Premier League: Scorer han i sin sjette hjemmekamp på rad?

Oddssingel Premier League: Tøft kampprogram kan felle Chelsea

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 513 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

En ny deilig fotballsøndag venter oss. Nå for tiden er vi fotballfans bortskjemte, med Champions League-sluttspill i midtuken og toppoppgjør i de største ligaene i helgene. I dag skal altså Manchester United gjestet Emirates og Arsenal. Dette er jo en svært viktig kamp for begge lag, og vi gleder oss stort. Ved siden av dette skal både Liverpool og Chelsea i aksjon i hver sin kamp. Det spilles masse kamper i både Serie A, Ligue 1 og LaLiga. I tillegg så skal våre norske kvinner prøve å ta gull på 30 kilometeren i Holmenkollen. Reiser Johaug og co kjerringa etter at russerne knuste våre norske gutter på 50 kilometeren i går? Vi tror det!

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Arsenal - Manchester United B - 2,50 (Spillestopp 16:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Dette er ingen enkel kamp å tippe utfall på, men vi har klare tanker om hvor de tre poengene skal ende til slutt. Begge disse lagene kjemper en intens kamp om de to siste Champions League-plassene neste sesong.

Arsenal har prestert greit og er som ventet inne blant topp seks i Premier League. Spranget ned til lagene under de seks på toppen er for stort i toppdivisjonen i England, og de første seks plassene er på det nærmeste avgjort før det hele sparker i gang. Arsenal er i øyeblikket inne på plass nummer fem. Laget kjemper mot Tottenham, Chelsea og dagens motstander Manchester United om de to siste plassene i neste års Champions League. Liverpool og Manchester City har allerede kapret de to første. I ligaspillet har Arsenal vært gode hjemme på Emirates, og står med meget solide 12-2-1. Arsenal tapte serieåpningen 0-2 hjemme for Manchester City, men har altså ikke tapt på eget gress etter det i seriesammenheng. Siste kamp endte 1-1 borte i nord London-derbyet mot Tottenham. Nest sist en solid 5-1 seier hjemme mot Bournemouth.

Det motsatte oppgjøret på Old Trafford før jul endte uavgjort 2-2. Det skal også nevnes at lagene møtes i FA cupen for seks uker siden på Emirates, da med United som vinnere med 3-1. I Europa League var The Gunners ute i 1/ 8 dels finale mot franske Rennes torsdag. Det endte med tap borte i Frankrike med 1-3. Arsenal har virkelig en jobb å gjøre i returoppgjøret i den turneringen. Unai Emery har tatt over roret på Emirates, men noe oppsving etter avgangen til managerlegenden Arsene Wenger har ikke inntruffet. Arsenal er fortsatt meget gode når laget har dagen, men akk så ustabile i prestasjonene.

Torreira soner karantene, mens Holding, Bellerin og Welbeck alle er ute med skader.

Se den tøffe bortedrakten til Manchester United her!

Manchester United ankommer hovedstaden med et lite poeng mer enn Arsenal på kontoen, ni runder før fasiten kan skrives om noen uker. Den norske legenden Ole Gunnar Solskjær har utrettet et mirakel på Old Trafford. Spillerne er forvandlet fra usikre nervøse figurer, til selvsikre spillere i et kollektiv som fungerer på en uvirkelig bra måte. Med Solskjær ved roret har United 10-2-0 i ligasammenheng.

Chelsea og Arsenal er slått ut av FA-cupen, og begge på bortbane i London. Rosinen i pølsen kom sist midtuke, da laget mirakuløst slo tilbake fra et hjemmetap 0-2 for PSG med en 3-1 seier i Paris. Litt flaks var det vel, men det er ikke mulig å ta noe vekk fra Solskjær sin enorme påvirkning i positiv retning for Manchester United. Samlet på bortebane i ligaen står United med 9-2-4. Laget er klart for kvartfinale mot Wolverhampton i FA cupen, og også klar for en ny kvartfinale i Champions League. Siste i ligaen endte med en knepen 3-2-seier hjemme mot Southampton, hvor laget avgjorde på overtid. Nest sist, også seier med 3-1 borte mot Crystal Palace på Selhurst Park. United har enorme skadeproblemer, og det gjør prestasjonen i Paris enda bedre.

Se alle sesongens nye Arsenal-trøyer her!

Valencia og Sanchez er definitivt ute. Mata, Lingard, Bailly, Herrera, Martial, Matic og Jones er alle meget usikre til søndagens storkamp. På pressekonferansen før denne kampen, har Solskjær sagt at det er mulig Matic og Herrera er klare til søndag. Paul Pogba er jo naturligvis tilbake i startelleveren. United må nok igjen ty til en del unge spillere, men i ekte Alex Ferguson ånd har de vist at de er gode nok.   

Begrunnelse for dette spillet: 2,50 på borteseier anser vi som innafor. Vi ser det som mer spillbart enn 2,40 på hjemmeseier. Det kan også fort bli uavgjort i en kamp som dette, men Manchester United flyr for tiden. Vi prøver derfor å cashe inn enda mer gevinst på de røde djevlene til 2,50.

Klikk her for å levere dette spillet