SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rashford har funnet formen under Solskjær

Marcus Rashfordhar fått en gedigen opptur etter at Ole Gunnar Solskjær kom til Old Trafford. Vi tror oppturen fortsetter tirsdag. (Martin Rickett/AP via AP)

Marcus Rashfordhar fått en gedigen opptur etter at Ole Gunnar Solskjær kom til Old Trafford. Vi tror oppturen fortsetter tirsdag. (Martin Rickett/AP via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Marcus Rashford kan bli den tredje yngste spilleren som scorer i fem Premier League-kamper på rad.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddsdobbel: Tirsdagsdobbel til smellfin odds

Oddsdobbel: Hjemmedobbel til nesten fem i odds

Oddssingel Coppa Italia: Milan kan gå hele veien

Oddssingel Premier League: Rashford har funnet formen under Solskjær

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Etter et labert langoddsprogram mandag, tar det seg opp på tirsdag. Det er midtukerunde i Premier League og seks av kampene spilles tirsdag. I tillegg spilles det kamper i Championship, League One og League Two. Det er også kamper fra den spanske og franske cupen. På hockeyfronten spilles det blant annet full serierunde i Get-ligaen og i svensk SHL.

NB! 98 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Marcus Rashford scorer kampens første mål – 3,50 i odds

Klikk her for å levere dette spillet

Manchester United var elleve poeng bak en topp fire-plassering da José Mourinho ble sparket i desember.

Ole Gunnar Solskjær-effekten har gjort at Manchester United med seier mot Burnley vil være à poeng med Chelsea på fjerdeplass, iallfall i 24 timer. Det viktigste er uansett at Manchester United har muligheten til å kvalifisere seg for Champions League gjennom Premier League, og det var det ikke mange som hadde troen på i desember.

Solskjær kan bli den første manageren som starter karrieren med syv seire på rad i Premier League. Han har seks seire på rad før tirsdagens kamp. Det er like mange som Pep Guardiola med Manchester City i 2016 og Carlo Ancelotti med Chelsea i 2009.

Men: Burnley har vært en lumsk motstander for De røde djevlene. Gjestene fra Lancashire har spilt uavgjort i de to siste kampene på Old Trafford, og sist sesong var de nær ved å vinne, men Jesse Lingard utlignet til 2–2 på overtid.

Burnley kommer til Manchester som ubeseiret i de fire siste kampene. De har tre seire og en uavgjort i denne perioden. Samtidig er det greit å vite at Sean Dyche sine menn har tapt de siste åtte Premier League-kampene mot lag blant de etablerte topp seks-lagene. De har sluppet inn totalt 25 mål og kun scoret tre mål.

Jeg tror de får det tøft mot et Manchester United-lag som virkelig har gjenoppstått etter at Solskjær tok over på Old Trafford.

Superspissen Marcus Rashford har vært i fyr og flamme etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som midlertidig Manchester United-manager.

21-åringen hadde bare scoret fire mål på sine siste 22 kamper i Premier League før kristiansunderen tok over. Under ledelse av den tidligere akademi-treneren har Rashford scoret fem mål på seks seriekamper fra start.

Rashford har scoret fire mål på de fire siste kampene, og tirsdag kan han bli den tredje yngste spilleren som scorer i fem Premier League-kamper på rad, bak Nicolas Anelka og Jose Antonio Reyes.

Jeg synes Marcus Rashford er en av Premier League sine aller beste spisser, og jeg tror at han scorer det første målet i tirsdagens kamp. Oddsen er flotte 3,50 i odds. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet