SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Scorer han i sin sjette hjemmekamp på rad?

Sadio Mane har scoret det første målet i de tre siste kampene på Anfield. Vi tror han gjør det igjen på søndag. (AP Photo/Rui Vieira)

Sadio Mane har scoret det første målet i de tre siste kampene på Anfield. Vi tror han gjør det igjen på søndag. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sadio Mané har scoret i de fem siste ligakampene på Anfield. Vi tror han scorer igjen på søndag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Søndagskupongen: Arsenal – Manchester United på søndagskupongen

Oddssingel Premier League: Nok en stor dag venter Solskjær

Oddssingel Premier League: Scorer han i sin sjette hjemmekamp på rad?

Oddssingel Premier League: Tøft kampprogram kan felle Chelsea

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 513 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

En ny deilig fotballsøndag venter oss. Nå for tiden er vi fotballfans bortskjemte, med Champions League-sluttspill i midtuken og toppoppgjør i de største ligaene i helgene. I dag skal altså Manchester United gjestet Emirates og Arsenal. Dette er jo en svært viktig kamp for begge lag, og vi gleder oss stort. Ved siden av dette skal både Liverpool og Chelsea i aksjon i hver sin kamp. Det spilles masse kamper i både Serie A, Ligue 1 og LaLiga. I tillegg så skal våre norske kvinner prøve å ta gull på 30 kilometeren i Holmenkollen. Reiser Johaug og co kjerringa etter at russerne knuste våre norske gutter på 50 kilometeren i går? Vi tror det!

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Liverpool - Burnley - Sadio Mane første målscorer - 3,75 i odds (spillestopp kl. 1255)

Klikk her for å levere dette spillet

De siste ukene har vært vanskelige for Liverpool, og etter sist helgs frustrerende 0-0-kamp mot Everton i Merseyside-derbyet gikk Manchester City forbi dem på tabellen.

Jürgen Klopp sine menn har nå kun vunnet fire av de siste ni kampene i Premier League, men det som gir størst grunn til bekymring er at de har slitt med å score mål i denne perioden.

Liverpool har kun scoret mer enn ett mål i tre av de elleve liga- og cupkampene i 2019.

Men Burnley er en motstander de har hatt et godt grep på hjemme. Liverpool er ubeseiret i de siste elleve kampene på Anfield mot the Clarets, og de har vunnet ni av de kampene.

Det er en stund siden sist Burnley dro fra Anfield med tre poeng i toppdivisjonen. Sist det skjedde var i 1974. De har kun tatt fire av 27 mulige poeng mot Liverpool i Premier League, så statistikken er iallfall på hjemmelaget sin side før søndagens match.

En seier på søndag vil sikre Liverpool deres høyeste poengscore etter 30 kamper. De hadde 73 poeng etter 30 kamper i 1987-1988-sesongen, og den gangen vant de ligaen.

Dejan Lovren kan være tilbake i Liverpool-forsvaret etter å ha vært ute i to måneder med skade. James Milner er også friskmeldt til søndagens kamp.

Burnley har ingen nye skader før kampen på Anfield. Aaron Lennon er fortsatt ute, mens Jonathan Walters og Steven Defour er begge langtidsskadet.

Merseyside-laget er bunnsolid på hjemmebane, hvor de er ubeseiret i 35 Premier League-kamper på rad. De står med 25 seire og ti uavgjorte før kampen mot Burnley.

Det er ingenting som tyder på at the Clarets skal klare å ødellegge den statistikken. De har nemlig kun vunnet én av de siste 28 bortekampene mot de etablerte topp seks-lagene i Premier League. Seieren kom mot Chelsea (3-2) i august 2017.

Selv om Liverpool har slitt offensivt i de siste ukene, så er det en spillere spiller som har levert: Sadio Mané. Senegaleseren har scoret i de fem siste kampene på Anfield, og han står med seks mål totalt i denne perioden.

Mané har scoret 14 mål i Premier League denne sesongen, og elleve av dem har kommet foran hjemmefansen. Det er også interessant å registrere at han ar scoret det første målet i de tre siste kampene på Anfield.

Jeg tror senegaleseren scorer igjen mot Burnely, og jeg tror også at han scorer det første målet på søndag. Oddsen på Mané som først målscorer er finfine 3,75. Det mener jeg er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet