SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sevilla er svake på bortebane

Sevilla's Andre Silva, celebrates after scoring during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, Sept.. 26, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)

Sevilla's Andre Silva, celebrates after scoring during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, Sept.. 26, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sevilla må skjerpe seg på bortebane.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige søndagens meny:

Søndagskupongen: Strålende søndagskupong på lille julaften

Oddssingel: Bundesliga: Formsterke ulver jakter nye poeng i Bayern

Lotto: Er du en av de 41 nye Lotto-millionærene?

Søndagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Premier League-dullen mellom Everton og Tottenham. I Championship skal Aston Villa møte Leeds hjemme på Villa Park, i tillegg spilles det tre kamper i spansk La Liga, og det er også Ligue 1, Bundesliga og portugisisk toppserie på menyen. På hockeyfronten er det kamper blant annet i Tyskland, Sveits, i KHL og NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

CD Leganés – Sevilla 3,05 – 3,00 – 2,10 U (spillestopp kl. 1610)

Sevilla ligger på tredjeplass i La Liga før søndagens kamp. De er seks poeng bak serleder Barcelona, men de har én kamp mindre spilt enn katalanerne.

Søndagens kamp mot Leganés blir en test på Sevillas spirende tittelambisjoner. Dersom Andalucia-laget tar tre poeng i Leganés, vil de klare noe verken Barcelona eller Atlético Madrid klarte her. Barca tapte 1–2 og Atlético Madrid spilte 1–1.

Men det er enklere sagt enn gjort å slå et av formlagene i La Liga, som håper å ta tre poeng mot Sevilla for å komme inn i midtsjiktet på tabellen.

Laget fra Madrid-forstaden brukte litt tid på å komme i gang denne sesongen. Det var kanskje ikke så rart siden både treneren og flere sentrale spillere forlot klubben i løpet av sommeren.

Likevel har Leganés vist at de er et vanskelig lag å slå, og de har bitt ifra seg både på hjemme- og bortebane. Nå venter en knalltøff oppgave når Sevilla kommer til Madrid-forstaden.

Sevilla er i superform. De tok sin tiende strake hjemmeseier forrige helg da de slo Girona 2–0. De henger med i kampen om ligatittelen denne sesongen, men det er fortsatt mange kamper som skal spilles, og søndag har de en vrien bortekamp på terminlisten.

Leganés har kun tapt én av syv hjemmekamper så langt denne sesongen. Med tanke på at de allerede har møtt tre av topp seks-lagene, og at de vil ha spilt mot alle topp tre-lagene etter denne kampen, så er resultatene de har oppnådd hittil noe de kan være stolte av.

Jeg tror denne kampen vil definere om de er en utfordrer til ligatittelen eller ei. Med et tap her kan løpet være kjørt.

Det er ingenting galt med Sevilla-formen, men de er ikke alltid like gode på bortebane. Og de siste borteresultatene viser akkurat det.

Sevilla har faktisk kun vunnet én av de siste åtte bortekampene sine i alle turneringer, og det var mot tyrkiske Akhisarspor i Europa League. Sist de vant borte i ligaen var tilbake i september

Leganés-laget til Mauricio Pellegrino er godt organisert, og de er vanskelige å brytere ned. Til denne kampen mangler Sevilla viktige Éver Banega og Pablo Sarabia som begge er suspendert. Begge har vært utrolige gode denne sesongen. Midtstopperen Simon Kjær mangler også hos gjestene.

Leganés på sin side får tilbake Allan Nyom og Ruben Perez. De var suspendert i forrige serierunde.

Leganés er i finfin form. De er ubeseiret i de seks siste kampene, og det er den beste perioden i La Liga noensinne. Sevilla er også ubeseiret i de syv siste La Liga-kampene, men de tre site matchene har endt uavgjort.

Jeg tror også søndagens kamp ender med poengdeling. Sevilla-trener vet hvordan han skal få med seg poeng fra Madrid-forstaden. Han er ubeseiret i de seks siste møtene sine med Leganés. Oddsen på U er 3,00. Spillestopp er klokken 1610.

Klikk her for å levere dette spillet