SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sprek Premier League-dobbel til over fire ganger innsatsen

Charlie Austin har scoret fem mål på de åtte siste ligakampene mot Huddersfield. (AP Photo/Frank Augstein)

Charlie Austin har scoret fem mål på de åtte siste ligakampene mot Huddersfield. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror Southampton fortsetter oppturen mot Huddersfield i dag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Nå får vi se Paul Pogba på sitt beste

Oddssingel Premier League: Arsenal får kamp av Burnley

Oddssingel Premier League: Leicester kan skape hodebry for Chelsea

Oddssingel Premier League: Leicester kan skape hodebry for Chelsea

Oddssingel Premier League: Nå har det løsnet for West Ham

Lørdagskupongen: Åpner Solskjær med seier på lørdagskupongen?

V75 Drammen: V75 Julebonanza starter i Drammen

Vi går inn i den mest hektiske tiden i engelsk fotball, og det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Manager-debuten til Ole Gunnar Solskjær i Manchester United er naturligvis den aller største godbiten. Det er totalt åtte Premier League-kamper som spilles lørdag. I tillegg er det fullt kjør i Championship, League One og League Two. Det er også full rulle i Bundesliga, Serie A og i fransk Ligue 1.

NB! Super-Lotto på lørdag. 40 nye Lotto-millioner på lørdag. Leverer kupongen her!

Huddersfield Town - Southampton S 2,90 2,90 2,35 B (spillestopp kl. 1555)

Huddersfield er i trøbbel. De har tapt de fire siste kampene, og ligger på nest sisteplass i Premier med med kun ti poeng.

Manager David Wagner vil imidlertid ikke gjøre store endringer på laget. Han er fornøyd med prestasjonene til laget, men at de sliter med å score mål bekymrer . På hjemmebane har de vært tannløse og kun scoret tre ganger.

Huddersfield er ligaens dårligste hjemmelag.The Terriers har tapt seks av sine ni hjemmekamper så langt denne sesongen.

Southampton imponerte da de slo Arsenal 3-2 hjemme på St. Mary's forrige helg. Spesielt offensivt var de gode. Den tidligere Liverpool-spilleren Danny Ings fungerer perfekt i Ralph Hassenhuttl nye aggressive spillestil.

Southampton skal forsøke å vinne to kamper på rad i Premier Lague for første gang siden april 2017! Det begynner å bli en stund siden.

Soton har vunnet fem og tapt to av de siste ni kampene mot Huddersfield i alle turneringer, men the Terries er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene mot lget fra den engelske sørkysten.

Huddersfield får tilbake den viktige spissen Steve Mounie til denne kampen. Han har vært suspendert i tre kamper. Rajiv van La Para var tilbake på treningsfelt denne uken, men det er usikkert om han spiller. Fire som ikke kommer til å spille i dag er Aaron Mooy, Danny Williams, Tommy Smith og Abdelhamid Sabiri. De er alle skadet.

Southampton har ingen nye skader i troppen. Jack Stephens, Cedric Soares, Mario Lemina, Nathan Redmond og Michael Obafemi må alle testes før kampstart. Ryan Bertrand er eneste som definitivt er ute.

Bortestatstikken til Soton gir ikke grunn til å stole på dem. De er uten seier i de siste syv bortekampene i ligaen, og de har tapt seks av dem.

Man skal likevel ikke undervurdere ny trener-effekten. Ralph Hassenhuttl har fått tilbake viktige offensive spillere som Charlie Austin og Danny Ings, og jeg tror de kan stelle i stand mye ugagn mot et svakt Huddersfield-lag.

Jeg mener at Southampton bør ha en god mulighet til å ta tre poeng i denne matchen. Oddsen er 2,35, og jeg bruker denne i en fin dobbel.

NB! Super-Lotto på lørdag. 40 nye Lotto-millioner på lørdag. Leverer kupongen her!

Newcastle United - Fulham S 1,85 3,30 3,65 H (spillestopp kl. 1555)

Newcastles Salomon Rondon har fått opp farten etter en svak start. Han kan bli mannen som ødelegger for Fulham i lørdagens match på St. James Park. 

Rondon har scoret fire mål på de seks siste kampene i Premier League, det like mange som han har gjort på de 24 foregående kampene. Han er en god spiller, og vil sette et shaky Fulham-forsvar på prøve lørdag.

Caludio Ranieri har nemlig ikke klart å tette det lekke forsvaret til Fulham, og Rafa Benitez ser muligheten for å øke forspranget til Fulham med ti poeng.

Fulham har kun vunnet én av de siste 14 kampene i Premier, hvorav ti av kampene er tapt.  Jeg har ingen tro på at motgangen stopper på St. James' Park, selv om the Magpies har slitt foran egne fans denne sesongen.

De siste syv Premier League-kampene mellom disse to lagene har nemlig endt med hjemmeseier, og fire av de fem siste kampene har endt med 1-0. Jeg tror på flere scoringer i denne kampen - til hjemmelaget.

Newcastle får tilbake DeAndre Yedlin fra suspensjon, mens Federico Fernandez er tilgjengelig etter å ha vært skadet. Det er usikkert om Jonjo Shelvey blir spilleklar. Ciaran Clark er eneste som er uaktuell.

Fulham mangler Frank Anguissa, men Ryan Sessegnon er ventet å være tilbake.

Newcastle ligger fortsatt ubehagelig nær nedrykksstreken og de må skjerpe hjemmeformen, men jeg tror fortsatt at de tar tre poeng mot et Fulham-lag som viser store svakheter, spesielt defensivt. 1,85 på hjemmeseier til the Magpies er greitnok. Jeg bruker den i en dobbel sammen med Southampton.

Lørdagens dobbelttips er Southampton + Newcastle. Denne kombinasjonen gir finfine 4,35 i odds. Spillestopp er klokken 1555.