SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Superspissen senker Lazio

Milan forwarder Krzysztof Piatek celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Atlanta and AC Milan at the Azzurri d'Italia Stadium in Bergamo, Italy, Saturday, Feb. 16, 2019. (Paolo Magni/ANSA via AP)

Milan forwarder Krzysztof Piatek celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Atlanta and AC Milan at the Azzurri d'Italia Stadium in Bergamo, Italy, Saturday, Feb. 16, 2019. (Paolo Magni/ANSA via AP) Foto:

Av

Krzysztof Piatek sendte Napoli ut av cupen i kvartfinalen. Nå tror vi han senker Lazio i semifinalen.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel Coppa Italia: Denne karen skyter AC Milan til cupfinalen

Oddsdobbel: Newcastle spilles i deilig dobbel

Oddsdobbel: Det lukter Premier League på Elland Road

Oddssingel Premier League: Vi tror Cardiff og eks-Brann-spilleren får sin revansje i kveld

V65 Momarken: Prinsen inntar Momarken

V4-lunsj Sverige: Spennende lunsjomgang på Jägersro

Tirsdagens langoddsprogram er innholdsrikt.  Det byr blant annet på fire kamper fra Premier League, og det spilles også fire kamper i engelsk Championship. I tillegg er det en interessant semifinale i Coppa Italia hvor Lazio møter AC Milan hjemme på Stadio Olympico, og Paris St. Germain spiller kvartfinalemot Dijon i Coupe de France. Ellers er det nesten full runde i Serie B i Italia og det er også fire kamper i skotsk Championship. Natt til onsdag er det full rulle i NHL, hvor det spilles elleve kamper.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Lazio - Milan 2,00 - 3,10 - 3,20 B (spillestopp kl. 2055)

Semifinale, Coppa Italia. Kamp 1 av 2. Etter at Juventus røk ut av cupen i forrige runde mot Atalanta (0-3), er Lazio og AC Milan favorittene til å gå til topps i cupen.

Disse to lagene kjemper ikke bare om en plass i Coppa Italia-finalen, men de slåss også om en plass i neste sesongen Champions League.

Lazio har svingt i prestasjonene denne sesongen, men de håper å være tilbake på vinnersporet denne uken. Den italienske hovedstadsklubben røk ut av Europa League i forrige uke etter at de tapt 0-2 mot Sevilla i Spania. Dermed har de kun én mulighet til å skaffe seg et trofé denne sesongen, og det er i Coppa Italia.

Skaff deg Lazio-trøyen på tilbud. Se alle sesongens Lazio-drakter her!

Å vinne cupen vil være viktig for Lazio-trener Simone Inzaghi, som kan sikre trenerkarrierens første trofé. Men jeg tviler på at det skjer.

AC Milan festet grepet om den viktige fjerdeplassen i Serie A, da de slo Empoli 3-0 i helgen. Etter at de slo ut Napoli i kvartfianlen, er San Siro-klubben en seriøs kandidat til å vinne Coppa Italia denne sesongen. De siste sesongene har AC Milan hatt gode resultater i cupen.

Se alle sesongens AC Milan-drakter her!

Sist sesong møtte de også Lazio i semifinalen, og de slo ut hovedstadsklubben på straffesparkkonkurranse. Men i finalen tapte de 0-4 mot Juventus. AC Milan har vært i Coppa Italia-finalen to av de tre siste sesongene, men begge gangene har de tapt mot Juventus i finalen. Denne sesongen tror jeg det er AC Milan sin tur å heve Coppa Italia-pokalen.

Lazio har problemer mot topplagene i Serie A. Laget som ligger på måttendeplass i den italienske toppserien har ikke vunnet mot et eneste av topp syv-lagene i Serie A denne sesongen. De har kun tatt to poeng på ni kamper mot lagene over dem på tabellen, og de har tapt hjemme mot alle topp tre-lagene.

Vertene er i elendig form. De har tapt tre kamper på rad i alle turneringer før semifinalen i cupen. AC Milan på sin side er i kjempeform. De har vunnet fire av de fem siste kampene sine.

Jeg vtror Rossoneri sørger for en drømmestart på semifinalen med en borteseier, spesielt siden Lazio har vist forferdelig dårlig form mot lagene over dem på tabellen. Lazio har kun vunnet én av de siste ni kampene mot AC Milan, men fem av dem har endt uavgjort. Samtidig har AC Milan løftet seg offensivt etter Krzysztof Piatek ble hentet fra Genoa. Polakken har vært en umiddelbar suksess på San Siro. Han scoret blant annet begge målene mot Napoli i kvartfinalen, og han har også scoret i de fire siste kampene i Serie A.

Jeg tror Piatek er mannen som avgjør denne matchen. Han virker rett og slett ustoppelig for tiden. Oddsen på borteseier til AC Milan er flotte 3,20. Det er alsbolutt verdt å sette noen kroner på. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet