SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tirsdagsdobbel til smellfin odds

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (midten) har gjort De røde djevlene mer offensive etter at han kom til Old Trafford. (AP Photo/Matt Dunham)

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (midten) har gjort De røde djevlene mer offensive etter at han kom til Old Trafford. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av

Vi har funnet en spennende dobbel fra England.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddsdobbel: Tirsdagsdobbel til smellfin odds

Oddsdobbel: Hjemmedobbel til nesten fem i odds

Oddssingel Coppa Italia: Milan kan gå hele veien

Oddssingel Premier League: Rashford har funnet formen under Solskjær

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Etter et labert langoddsprogram mandag, tar det seg opp på tirsdag. Det er midtukerunde i Premier League og seks av kampene spilles tirsdag. I tillegg spilles det kamper i Championship, League One og League Two. Det er også kamper fra den spanske og franske cupen. På hockeyfronten spilles det blant annet full serierunde i Get-ligaen og i svensk SHL.

NB! 98 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Manchester United – Burnley (HUB pause) 1,52 – 2,55 – 8,00 H (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Ole Gunnar Solskjær-effekten har gjort at Manchester United med seier mot Burnley vil være à poeng med Chelsea på fjerdeplass, iallfall i et døgn. Det viktigste er uansett at Manchester United har muligheten til å kvalifisere seg for Champions League gjennom Premier League, og det var det ikke mange som hadde troen på i desember.

Solskjær har gjort United-laget mer offensivt etter at han overtok, og det har gitt resultater. Solskjær vil drepe kampene tidlig, og det viser også statistikken. I fem av de seks Premier League-kampene den tidligere målsniken har ledet United, har laget gått til pause med ledelse.

Til sammenligning ledet de i kun seks av første 17 kampene denne sesongen når José Mourinho ledet laget.

Solskjær kan bli den første manageren som starter karrieren med syv seire på rad i Premier League. Han har seks seire på rad før tirsdagens kamp. Det er like mange som Pep Guardiola med Manchester City i 2016 og Carlo Ancelotti med Chelsea i 2009.

Men: Burnley har vært en lumsk motstander for De røde djevlene. Gjestene fra Lancashire har spilt uavgjort i de to siste kampene på Old Trafford, og sist sesong var de nær ved å vinne, men Jesse Lingard utlignet til 2–2 på overtid.

Burnley kommer til Manchester som ubeseiret i de fire siste kampene. De har tre seire og en uavgjort i denne perioden. Samtidig er det greit å vite at Sean Dyche sine menn har tapt de siste åtte Premier League-kampene mot lag blant de etablerte topp seks-lagene. De har sluppet inn totalt 25 mål og kun scoret tre mål.

I åtte av tolv bortekamper denne sesongen har Burnley holdt motstanderen til uavgjort til pause.

Jeg tror de får det tøft mot et Manchester United-lag som virkelig har gjenoppstått etter at Solskjær tok over på Old Trafford.

Chris Smalling er tilgjengelig igjen hos United etter å ha vært ute med en skade siden starten av desember.

Marcos Rojo og Marouane Fellaini er fortsatt ute, mens David de Gea er tilbake mellom stengene etter å ha blitt spart i cupkampen mot Arsenal.

Robbie Brady er usikker hos Burnley. Det samme gjelder Jóhann Berg Gudmundsson og Phil Bardsley som begge må testes like før kampstart på tirsdag. The Clarets gjorde syv endringer på laget i FA-cupen, men de vil stille med sitt beste mannskap i tirsdagens match.

I fem av de seks Premier League-kampene Ole Gunnar Solskjær har ledet United, har laget gått til pause med ledelse. Jeg tror de har gode muligheter til også å gjøre det i tirsdagens kamp. Oddsen er 1,52. Den kan ikke brukes som singel, men funker fint i en dobbel sammen med Barnsley.

Oxford United – Barnsley 2,85 – 3,10 – 2,10 B (spillestopp kl. 2040)

Barnsley rykket ned fra Champiosnhip etter sist sesong, og de satser på å rykke opp igjen på første forsøk. Laget ligger før tirsdagens kamp på tredjeplass i League One, og de har kun fire poeng opp til serieleder Luton som har én kamp mer spilt enn dem.

Etter en formsvikt i slutten av november og starten av desember har Daniel Stendel sine menn nå begynt å vinne kamper igjen. De er ubeseiret i de siste åtte kampene, og seks av dem er vunnet.

Barnsley har vunnet de tre siste kampene, og de er stinn av selvtillit før tirsdagens kamp mot Oxford.

Men: Oxford er ingen pushover. Det fikk Portsmouth som ligger på annenplass erfare, da de tapte 1–2 på Kassam Stadium i helgen. Laget fra universitetsbyen har vist fremgang både fremover og bakover på banen siden lagene møttes i august. Da vant Barnsley 4–0.

Karl Robinson sine menn ligger likevel under nedrykksstreken, men de har kun ett poeng opp til trygg plass.

Det største problemet til Oxford for tiden, spesielt på hjemmebane, er at de mangler kreativitet. Oxford har kun scoret i de to av de siste fire kampene på hjemmebane.

Jeg tror de får problemer med et Barnsley-lag som jakter opprykk. 2,10 i odds på bortelaget er ok. Denne brukes i en dobbel sammen med at Manchester United leder til pause.

Klikk her for å levere dette spillet