SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøft kampprogram kan felle Chelsea

Chelsea og Eden Hazard kan få trøbbel i søndagens kamp mot Wolves. (AP Photo/Tim Ireland)

Chelsea og Eden Hazard kan få trøbbel i søndagens kamp mot Wolves. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Chelsea har et knallhardt kampprogram. Det kan ødelegge for dem i søndagens hjemmekamp mot Wolves.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Søndagskupongen: Arsenal – Manchester United på søndagskupongen

Oddssingel Premier League: Nok en stor dag venter Solskjær

Oddssingel Premier League: Scorer han i sin sjette hjemmekamp på rad?

Oddssingel Premier League: Tøft kampprogram kan felle Chelsea

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 513 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

En ny deilig fotballsøndag venter oss. Nå for tiden er vi fotballfans bortskjemte, med Champions League-sluttspill i midtuken og toppoppgjør i de største ligaene i helgene. I dag skal altså Manchester United gjestet Emirates og Arsenal. Dette er jo en svært viktig kamp for begge lag, og vi gleder oss stort. Ved siden av dette skal både Liverpool og Chelsea i aksjon i hver sin kamp. Det spilles masse kamper i både Serie A, Ligue 1 og LaLiga. I tillegg så skal våre norske kvinner prøve å ta gull på 30 kilometeren i Holmenkollen. Reiser Johaug og co. kjerringa etter at russerne knuste våre norske gutter på 50 kilometeren i går? Vi tror det!

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Chelsea – Wolverhampton Wanderers 1,48 – 3,75 – 5,75 U (spillestopp kl. 1500)

Klikk her for å levere dette spillet

Med seire i Premier League mot Spurs og Fulham og seier i Europa League mot Dynamo Kiev i midtuken har presset på Chelsea-manager Maurizio Sarri lettet de siste ukene.

London-laget ligger likevel fortsatt nede på en skuffende sjetteplass på tabellen, og muligheten deres til å skaffe en pokal denne sesongen er i Europa League.

Ja, det kan faktisk også være Chelsea sin beste mulighet til å sikre seg en plass i neste sesongs Champions League.

Laget ligger nemlig to poeng bak Manchester United som innehar den viktige fjerdeplassen i Premier League før søndagens kamper.

Søndag møter de et Wolverhampton-lag som jakter en plass i Europa neste sesong. Ulvene kjemper om syvendeplassen som gir Europa League-kvalik neste sesong. Før søndagens match har de 43 poeng. Watford har like mange poeng som dem, men Wolves har bedre målforskjell. De kan feste grepet om syvendeplassen med tre poeng på Stamford Bridge, men det blir en tøff oppgave.

Chelsea har vunnet de seks siste hjemmekampene mot ulvene i alle turneringer. I denne perioden har de scoret 21 mål og kun sluppet inn to.

The Blues er ubeseiret på Stamford Bridge i 2019, og de har vunnet de tre siste kampene i Premier League hjemme i London.

Se alle sesongens Chelsea-drakter her!

Maurizio Sarri vil antakeligvis gjøre endringer på laget sitt siden Wolves-kampen kommer mellom to Europa League-kamper. Eden Hazard, N'Golo Kante, César Azpilicueta og Antonio Rüdiger hvilte mot Dynamo Kiev. De vil antakeligvis være på banen igjen i dag.

Wolves mangler Ryan Bennett som er suspendert i to kamper. Rui Patrício vil antakeligvis være tilbake mellom stengene i denne matchen.

Jeg synes 1,48 i odds på hjemmeseier er uinteressant. Iallfall med tanke på at Chelsea har hatt et tøffere kampprogram enn Wolves, og ulvene har en god statistikk mot topp seks-klubbene denne sesongen. De slo blant annet Chelsea på Molineux i desember.

Wolves har også kun tapt én av de siste syv ligakampene. Det er bare de to Manchester-klubbene og Arsenal som har tatt mer poeng enn dem i denne perioden.

Nuno Espírito Santo' har en glimrende statistikk i London. De er ubeseiret i sine fem Premier League-kamper i London denne sesongen. De har vunnet tre kamper og spilt uavgjort to ganger. De slo blant annet Spurs 3–1 på Wembley og spilte 1–1 mot Arsenal på Emirates. Det er sterkt.

Jeg tror denne kampen blir jevnere enn oddsen indikerer. The Blues er solide på hjemmebane hvor de står med 9-4-1 denne sesongen, men jeg blir ikke overrasket hvis Wolves klarer å spille jevnt med Chelsea. 3,75 i odds på U er spennende.

Klikk her for å levere dette spillet