SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tottenham gir seg ikke uten kamp

Tottenham og Christian Eriksen må klare seg uten flere sentrale spillere i torsdagens returkamp i ligacupsemifinalen. Det kan komme til å koste dem finaleplassen. (AP Photo/Matt Dunham)

Tottenham og Christian Eriksen må klare seg uten flere sentrale spillere i torsdagens returkamp i ligacupsemifinalen. Det kan komme til å koste dem finaleplassen. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tottenham har sentrale fravær i Kane, Alli og Son. Men Chelsea skal slite for seieren i kveldens ligacupsemifinale.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsentrets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Bortedobbel til over fire ganger innsatsen

Oddstips skiskyting: Pangodds på de norske skiskytterjentene

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram byr på returkampen i ligacupsemifinalen i England mellom Chelsea og Tottenham. Det spilles to kvartfinalekamper i Copa del Rey i Spania og det det spilles to kvartfinaler i Asia Cup. I tillegg er det full serierunde i Get-ligaen i ishockey her hjemme, og det spilles fem kamper i den svenske Eliteserien. Skiskytterne er på plass i Anterselva og der skal kvinnene gå verdenscupsprint i ettermiddag.

Fredag kan du stikke av med 369 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Chelsea - Tottenham pause/fulltid U/H - 4,00 (spillestopp kl 20.40)

Det første oppgjøret endte med 1-0 seier til Tottenham og i den kampen hadde definitivt Chelsea fortjent et bedre resultat. Etter søndagens 0-2 tap borte mot Arsenal i Premier League, øker avstanden oppover. Ligger fortsatt på 4. plass, men Arsenal og Manchester United er nå kun tre poeng bak. Solide 7-4-1 hjemme på Stamford Bridge. Gonzalo Higuain er hentet på lån fra Juventus/Milan, men spiller ikke i kveld. Alvaro Morata er på vei til Atletico Madrid og er heller ikke aktuell.  Ruben Loftus-Cheek er fortsatt ute.

Se alle årets Tottenham-drakter her!

Et fraværsrammet Tottenham berget alle tre poengene fortjent nok borte mot Fulham søndag ettermiddag, etter at Harry Winks scoret seiersmålet på overtid. Ligger på 3. plass med 51 poeng og har ni poeng opp til ledende Liverpool og sju poeng ned til Arsenal på 5. plass. Harry Kane,  Son Heung-Min og Dele Alli er alle uaktuelle til torsdagens returkamp. Lucas Moura er derimot friskmeldt og kan få spilletid. Også Moussa Sissoko og Victor Wanyama er tilbake i trening, men det spørs om de er aktuelle i kveld.

Sjekk tilbudet på den nye bortedrakten til Chelsea her!

Chelsea er satt til klare favoritter i kveld, men 1,60 i hjemmeodds er sørgelig odds. Tottenham kommer garantert til å gå meget defensivt ut og Chelsea må være tålmodige. I seks av Chelsea tolv seriekamper på Stamford Bridge har det stått uavgjort til pause. Det er slett ikke usannsynlig at det står uavgjort til pause også i kveld, men at Chelsea avgjør i andre omgang. Pause/fulltidvarianten med U/H betales med 4,00 i odds og den blir vårt utvalgte spill.

Klikk her for å levere dette spillet