SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham har kjempetrøbbel mot Liverpool

Vi stoler på Liverpool og Mohamed Salah i mandagens match mot West Ham i London. Her jubler egypteren etter  å ha scoret det første målet i kampen mot Brighton and Hove Albion. (Gareth Fuller/PA via AP)

Vi stoler på Liverpool og Mohamed Salah i mandagens match mot West Ham i London. Her jubler egypteren etter å ha scoret det første målet i kampen mot Brighton and Hove Albion. (Gareth Fuller/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Liverpool har vunnet 4-1 og 4-0 i de to foregående bortekampene mot West Ham i Premier League.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel 2. Bundesliga: Møller Dæhli og St. Pauli jakter direkte opprykk

Oddssingel Premier League: West Ham har kjempetrøbbel mot Liverpool

Oddsdobbel: Hjemmdobbel til over fire ganger pengene

Det er ingen tvil om at mandagens store høydepunkt på Langoddsprogrammet er Premier League-kampen mellom West Ham og Liverpool. Men det spilles flere meget interessante kamper. I Serie A skal både Lazio og Atalanta ut i bortekamper, mens St. Pauli og Mats Møller Dæhli kan ta seg opp på direkte opprykksplass om de vinner kveldens toppkamp hjemme mot Union Berlin. I tillegg er det kamp i La Liga, og det er også en god del ishockey på menyen. Natt til tirsdag spilles det fire kamper i NHL.

West Ham - Liverpool - Mohamed Salah scorer og Liverpool vinner - 1,95 (spillestopp kl 20.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Det er ingen tvil om at det finnes kapasitet i West Ham, men laget har gjennom hele sesongen slitt med store skadeproblemer og således vært svært ustabile i prestasjonene. Slo riktignok Arsenal hjemme på London stadium 12. januar med 1-0. Men har etter den prestasjonen gått på tre strake bortetap. 0-2 mot Bournemouth og 0-3 mot Wolverhampton i Premier League og mellom disse presterte også West Ham å ryke 2-4 borte mot svake AFC Wimbledon i FA-cupen, til tross for at West Ham stilte med et bra lag i den kampen. Ligger på 12. plass i Premier League med 31 poeng og har variable 5-2-5 på hjemmebane. Marko Arnautovic er som vanlig usikker, men prognosene er gode for at han spiller i kveld. Samir Nasri, Jack Wilshere, Fabian Balbuena, Andriy Yarmolenko, Manuel Lanzini, Winston Reid og Carlos Sanchez er dog alle ute, mens det er håp for at både Lukasz Fabianski og Aaron Cresswell rekker kveldens kamp.

Liverpool hadde muligheten til å sikre seg sju poengs forsprang til Manchester City før sin hjemmekamp mot Leicester onsdag kveld, ettersom Manchester City røk på et overraskende 1-2 tap borte mot Newcastle tirsdag kveld. Men Liverpool klarte kun 1-1. Søndag kveld vant så Manchester City 3-1 hjemme mot Arsenal. Dermed vil Liverpool med seier i kveld igjen få fem poengs forsprang. Det har ikke sprudlet av Liverpool i det siste, selv om slo tilbake med to seire etter tapet borte mot Manchester City 3. januar. 1-0 borte mot Brighton og 4-3 hjemme mot Crystal Palace er seire, men ikke i normalt overbevisende stilen vi så Liverpool så mange ganger i fjor høst. Står med knallsterke 9-2-1 på 12 spilte bortekamper. James Milner er tilbake etter endt karantene i kveld og dermed er det kun høyreback Alexander Arnold som fortsatt er ute.

Se alle sesongens nye Liverpool-drakter her!

Liverpool har vunnet 4-0 og 4-1 i de to siste tilsvarende i London og de to siste på Anfield har endt 4-1 (17-18 sesongen) og Liverpool vant 4-0 i seriepremieren på Anfield denne sesongen. Mohamed Salah har scoret mål i de tre siste tilsvarende mellom lagene, og han han er høyaktuell som målscorer også i kveld. 1,38 i borteodds i kveld er ikke så spennende. Vi setter heller pengene på at Liverpool vinner og at Mohamed Salah er blant målscorerne. Odds på dette spillet er godkjente 1,95.

Klikk her for å levere dette spillet