SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal - Manchester United på søndagskupongen

United og Anthony Martial (under) tok en meget sterk seier i cupen mot Arsenal for en tid tilbake. Kan Solskjær-toget ta enda en skalp i dag?

 (AP Photo/Matt Dunham)

United og Anthony Martial (under) tok en meget sterk seier i cupen mot Arsenal for en tid tilbake. Kan Solskjær-toget ta enda en skalp i dag? (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En deilig søndagskupong venter, og det er ingen tvil om hvilken kamp vi ser mest frem til!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Søndagskupongen: Arsenal – Manchester United på søndagskupongen

Oddssingel Premier League: Nok en stor dag venter Solskjær

Oddssingel Premier League: Scorer han i sin sjette hjemmekamp på rad?

Oddssingel Premier League: Tøft kampprogram kan felle Chelsea

Eurojackpot: H va skjer hvis du vinner 513 millioner kroner?

Vikinglotto: Vant annenpremien i Vikinglotto – ble mangemillionær

Vi skal gi oss i kast med en ny søndagskupong. Som vanlig beveger vi oss rundt til de fire store ligaene i Europa. Kupongen starter med to kamper fra Premier League i England. Blant annet toppoppgjøret på Emirates mellom Manchester United og Arsenal. Deretter følger fire kamper fra La Liga i Spania, to kamper fra Bundesliga i Tyskland, før kupongen avsluttes med fire oppgjør fra den italienske Serie A. En utfordrende kupong, som fort gir pene penger, til de som er heldige og dyktige nok til å sikre premie. Innleveringsfristen er 14:55!

1. Arsenal – Manchester United 
Kupongens åpningskamp er et toppoppgjør på Emirates i London. Manchester United kommer ned fra nordvest England til møtet med Arsenal. Begge lagene i kampen om de to siste Champions League plassene neste sesong. 

Arsenal har prestert greit og er som ventet inne blant topp seks i Premier League. Spranget ned til lagene under de seks på toppen er for stort i toppdivisjonen i England, og de første seks plassene er på det nærmeste avgjort før det hele sparker i gang. Arsenal er i øyeblikket inne på plass nummer fem. Laget kjemper mot Tottenham, Chelsea og dagens motstander Manchester United om de to siste plassene i neste års Champions League. Liverpool og Manchester City har allerede kapret de to første. I ligaspillet har Arsenal vært gode hjemme på Emirates, og står med meget solide 12-2-1. Arsenal tapte serieåpningen 0-2 hjemme for Manchester City, men har altså ikke tapt på eget gress etter det i seriesammenheng. Siste kamp endte 1-1 borte i nord London derbyet mot Tottenham. Nest sist en solid 5-1 seier hjemme mot Bournemouth.

 Det motsatte oppgjøret på Old Trafford før jul endte uavgjort 2-2. Det skal også nevnes at lagene møtes i FA cupen for seks uker siden på Emirates, da med United som vinnere med 3-1. I Europa League var The Gunners ute i 1/8 dels finale mot franske Rennes torsdag. Det endte med tap borte i Frankrike med 1-3. Arsenal har virkelig en jobb å gjøre i returoppgjøret i den turneringen. Unai Emery har tatt over roret på Emirates, men noe oppsving etter avgangen til managerlegenden Arsene Wenger har ikke inntruffet. Arsenal er fortsatt meget gode når laget har dagen, men akk så ustabile i prestasjonene. 

Torreira soner karantene, mens Holding, Bellerin og Welbeck alle er ute med skader. 

Manchester United ankommer hovedstaden med et lite poeng mer enn Arsenal på kontoen, ni runder før fasiten kan skrives om noen uker. Den norske legenden Ole Gunnar Solskjær har utrettet et mirakel på Old Trafford. Spillerne er forvandlet fra usikre nervøse figurer, til selvsikre spillere i et kollektiv som fungerer på en uvirkelig bra måte. Med Solskjær ved roret har United 10-2-0 i ligasammenheng. 

Chelsea og Arsenal er slått ut av FA cupen, og begge på bortbane i London. Rosinen i pølsen kom sist midtuke, da laget mirakuløst slo tilbake fra et hjemmetap 0-2 for PSG med en 3-1 seier i Paris. Litt flaks ja vel, men det er ikke mulig å ta noe vekk fra Solskjær sin enorme påvirkning i positiv retning for Manchester United. Samlet på bortebane i ligaen står United med 9-2-4. Laget er klart for kvartfinale mot Wolverhampton i FA cupen, og også klar for en ny kvartfinale i Champions League. Siste i ligaen endte med en knepen 3-2 seier hjemme mot Southampton, hvor laget avgjorde på overtid. Nest sist, også seier med 3-1 borte mot Crystal Palace på Selhurst Park. United har enorme skadeproblemer, og det setter prestasjonen i Paris og i ligaspillet i et enda sterkere lys. 

Valencia og Sanchez er definitivt ute. Mata, Lingard, Bailly, Herrera, Martial, Matic og Jones er alle meget usikre til søndagens storkamp. På pressekonferansen før denne kampen, har Solskjær sagt at det er mulig Matic og Herrera er klare til søndag. Paul Pogba er jo naturligvis tilbake i startelleveren. United må nok igjen ty til en del unge spillere, men i ekte Alex Ferguson ånd har de vist at de er gode nok.

Meget viktig kamp, med tanke på spill i Champions League neste sesong. United med mye skader. Arsenal ustabile, men gode på sitt beste. Tøft og jevnt tror vi og garderer brett. HUB.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Chelsea – Wolverhampton 
Kamp to spilles på Stamford Bridge i London. Wolverhampton gjester Chelsea. Chelsea på sjetteplass, Wolverhampton på plassen bak, dog hele 13 poeng etter. 

Chelsea er som ventet et av seks lag på toppen av Premier League. Kjemper om en av de to siste plassene (plass 3 og 4) for komme tilbake i Champions League neste sesong. En annen mulighet er også å vinne årets Europa League. Her var laget ute i første del av1/8 dels finalen sist torsdag. 3-0 seieren hjemme mot Dynamo Kiev fra Ukraina gjør nok returen til en formalitet for de blåkledde fra London. 

I ligaspillet har Chelsea sterke 9-4-1 hjemme. Bare Leicester har reist fra brua med tre poeng. Siste kamp i den hjemlige ligaen endte med 2-1 borte mot svake Fulham i et London derby på Craven Cottage. Nest sist sterke 2-0 hjemme over Tottenham i nok et derby. I ligacupen tapte Chelsea finalen mot Manchester City for en tid tilbake, og Europa League er den eneste sjansen for en pokal denne sesongen. Trofe eller ikke, det russiske eierskapet vil nok ikke godta en ny sesong uten spill i den pengestinne Champions League. Eierne på Stamford Bridge spiser managere som andre spiser frokost, og Maurizio Sarri overlever nok ikke sommeren uten topp fire eller seier i Europa League. Chelsea tapte det motsatte oppgjøret tidligere i sesongen med 1-2 på Molineux. 

Marco Van Ginkel er skadet, ellers en bra skade/ karantene situasjon. 

Etter sitt opprykk sist sesong har Wolverhampton satt sitt preg på Premier League. I øyeblikket er laget inne på en flott sjuende plass. Slik det er i England ressursmessig. er det bort imot umulig for Wolverhampton og de andre å slå seg inn blant topp seks. Syvendeplass kan dog gi spill i Europa neste sesong. Ingen lag kommer inn gjennom ligacupen. Manchester City vant denne og spiller i Champions League. Dermed kan sjuende plass i Premier League holde. I ligaen har ulvene fra midt England 5-4-5 på fremmed gress. Legg merke til at bare Liverpool og Man City har sluppet inn mindre på utebane. Siste kamp endte programmessig med seier 2-0 hjemme mot svake Cardiff. Nest sist gikk laget på en uvant smell. Tapte da 0-1 borte mot bunnlaget Huddersfield. I FA cupen venter en storkamp i kvartfinalen, da Manchester United kommer på besøk til Molineux. Ryan Bennett soner karantene, ellers full tropp. 

Chelsea er best av disse to. Laget spilte dog Europa League, mens Wolves hadde spillefri denne midtuken. Vi henger på en uavgjort på det store spillet. H (HU på 432 rekker spillet) 

3. Girona – Valencia 
Kamp tre bringer oss fra England til Spania og La Liga. Valencia tar turen til bortemøtet mot Girona. Hjemmelaget i midtsjiktet på tabellen, mens Valencia jakter en plassering som gir spill i Europa neste sesong. 

Girona har gjennomført en sesong på det jevne så langt, med 12 kamper igjen å spille. Laget har lang vei både til nedrykk og plasseringene som gir spill i en av de to turneringene i Europa neste sesong. Det blir litt transportetappe frem mot ligaavslutningen. Laget har vunnet sju kamper, men bare to av disse er på eget gress. 2-6-5 er ingen imponerende hjemmestatistikk, og er da også årsaken til plasseringen midt på tabellen. Siste kamp ga seier borte mot Vallecano med 2-0. Nest sist 0-0 hjemme mot Real Sociedad. En av Gironas sju trepongere denne sesongen kom i det motsatte oppgjøret, som laget vant med 1-0 på Mestalla i Valencia. 

Palacio, Paulo og Aday er alle ute med skader. 

Valencia ankommer til møtet med Girona på sjuende plass, og er absolutt med i kampen om spill i Europa neste sesong. Denne sesongen har laget spilt i Europa League. Sist torsdag vant laget 2-1 hjemme i den første 1/8 dels finalen mot Krosnadar fra Russland. Det kan bli tøft i returen for Valencia. Valencia spiller mye uavgjort, og har 3-6-3 på utebane så langt. 
Ingen i La Liga har vært involvert i flere poengdelinger enn Valencia. Hele 15 av 26 kamper har endt uavgjort. Siste kamp endte med seier hjemme mot Athletic Bilbao med 2-0. Nest sist 1-1 borte mot Leganes. 

Vi heller mot Valencia. Laget har dog spilt uavgjort i nesten 60 % av ligakampene. Vi spiller UB

4. Sevilla – Real Sociedad 
Ny kamp fra La Liga når Real Sociedad tar turen til Sevilla i kamp fire på kupongen. Sevilla som har falt litt av på en sjette plass. Gjestene fra Sociedad tre plasser og to poeng bak.   

Sevilla begynner muligens å merke en litt tynn stall, og en del skader. Laget ligger på en fin sjette plass i øyeblikket, men har bare bokført et poeng på de fem siste kampene i La Liga. Vinnerformen må tilbake snarest om det igjen skal bli spill i Europa neste sesong. Denne sesongen er laget med i Europa League. Første kamp i 1/8 dels finalen var ikke bra. 2-2 hjemme mot Slavia Praha torsdag, gjør returen til en tung affære. Sevilla kan fort ryke ut der. I hjemlig serie har Sevilla greie 7-3-2 på Ramon Sanchez Pizjuan. Siste kamp endte med et meget stygt tap, mot bunnlaget Huesca med 1-2 borte. Tap også nest sist, 2-4 hjemme mot serieleder Barcelona. Motsatt oppgjør endte 0-0 tilbake i november. 

Real Sociedad har bare La Liga og konsentrere seg om. Ankommer Sevilla to poeng bak hjemmelaget, på en niende plass på tabellen. Laget har fortsatt en sjanse til spill i Europa neste sesong, men det krever en meget solid avslutning på sesongen. Laget presterer omtrent likt hjemme som på bortebane. Borte lyder statistikken på 5-4-4. Siste kamp endte 
med tap 0-2 hjemme mot sterke Atletico Madrid. Nest sist 0-0 borte mot Girona. 

Illarramendi og Jose er ute med skader, ellers full tropp. 

Viktig kamp med tanke på spill i Europa neste sesong. Vi heller mot Sevilla, selv om ligaformen har vært dunkel den siste tiden. HU 

5. Levante – Villarreal 
Kamp fem er et viktig oppgjør. Villarreal på nedrykk tar turen til Valencia og møtet med Levante som ligger i det nedre midtsjiktet av tabellen. 

Levante har gjennomført en sesong på det jevne så langt. Har bare fem lag bak seg på tabellen, men det er dog sju poeng ned til nedrykk. Laget kan på ingen måte slappe av. Det må spilles inn noen flere poeng før ny kontrakt er sikret. Hjemme har Levante svake 4-3-5. Siste kamp ga et 0-1 tap borte mot Leganes. Nest sist, også da tap hjemme mot Real Madrid med knepne 1-2. Motsatt oppgjør endte uavgjort 1-1. Doukoure og Postigo spiller ikke.   

Villarreal har på ingen måte greid å følge opp femte plassen fra sist sesong. I øyeblikket ligger laget tredje sist og på nedrykk. Det er to poeng opp til streken i så måte. Det kan fort ende med nedrykk, i en sesong laget har representert Spania i Europa League. I den første 1/8 dels finalen i den turneringen ble serielederen i Russland, Zenit slått 3-1 borte, og returen i Spania bør ta Villarreal til kvartfinalen. Det er merkelig i en så svak ligasesong. I La Liga har laget bare vunnet fire av 26, og borte er statistikken svake 2-5-5. Siste kamp endte med tap 1-2 hjemme for Alaves. Nest sist, også da tap 0-2 borte mot Atletico Madrid. 

Soberon soner karantene. Trigueros og Bonera er skadet. 

Viktig kamp. Levante normalt noe bedre. Laget har også hatt spillefri i midtuken, i motsetning til Villarreal. Vi spiller HU.

6. Valladolid – Real Madrid 
Kamp seks er siste fra La Liga. Real Madrid tar turen fra hovedstaden, til møtet med Valladolid. Gjestene på en skuffende tredje plass, sett ut ifra deres standard. Valladolid tre små poeng fra nedrykk. 

Valladolid rykket opp til La Liga forrige sesong. Oppholdet kan fort bli på bare en sesong. I øyeblikket ligger lager to poeng over nedrykksstreken, med bare fire lag bak på tabellen. Valladolid står med svake 3-3-6 på eget gress, og ingen lag i La Liga har scoret mindre på hjemmebane. Siste kamp endte med tap 1-3 borte mot Espanyol. Nest sist, også tap. Da med 
0-2 hjemme mot Real Betis. Valladolid har i øyeblikket tre strake tap å vise til. Laget trenger en bra avslutning for å styre unna spill på andre nivå neste sesong.   

Luismi, Plaza og Villa er alle skadet, og mister denne kampen. 

Real Madrid er inne i etter sin standard svak sesong. Laget datt ut av den spanske cupen sist uke mot Barcelona. Enda vanskeligere å svelge var tapet for nederlandske Ajax i Champions League. Etter seier borte, ble Real ydmyket med tap 1-4 foran sine egne tilhengere i returkampen. Når vi så legger til at det er 12 poeng opp til Barcelona på tabelltoppen, begynner det å ligne en krise for storklubben. 

Laget har på ingen måte klart å finne en erstatter for Christiano Ronaldo, som må være dypt savnet. I La Liga har Real Madrid 8-1-4 på eget gress. Også det langt unna det vi er vant med. Siste i ligaen endte med tap 0-1 hjemme mot ligaleder Barcelona. Nest sist seier 2-1 borte mot svake Levante. Motsatt oppgjør tilbake i november, ble vunnet av Real Madrid med 2-1. Sergio Ramos er suspendert. I tillegg er Llorente, Junior og Franchu ute med skader. 

Real Madrid sliter. Skal dog være klart best her, og det ligger i kortene at hvittrøyene slår kraftig tilbake etter noen bekmørke uker. Laget har tross alt vunnet de fire siste borte i La Liga. Vi spiller bare et tegn. B

Klikk her for å levere din tippekupong

7. Hoffenheim – Nürnberg 
Kamp sju bringer oss fra Spania til Bundesliga i Tyskland. Bunnlaget Nürnberg reiser til bortemøtet med Hoffenheim. Vertene trygt plassert i midtsjiktet på tabellen. 

Hoffenheim hadde en knallsesong sist. Tredje plass og spill i årets Champions League. Å gjenta den bedriften denne sesongen, har vist seg for vanskelige. Med 12 runder igjen ligger laget i midtsjiktet, og det er ni poeng opp til de fire på toppen, som vil spille i den pengestinne Champions League neste sesong. På eget gress har Hoffenheim 4-5-3, og har nøyaktig samme statistikk hjemme som borte. Siste kamp endte med tap 2-3 borte mot Frankfurt. Nest sist uavgjort 1-1 mot Leipzig, også det på utebane. Nuhu soner karantene, mens Geiger er ute med en lyskeskade. 

Nürnberg holder ikke Bundesliganivå denne sesongen. Bare 13 poeng av 72 mulige etter 24 kamper, betyr at skuta styrer ned til nivå to neste sesong. Laget har ennå ikke vunnet borte, og står med fryktelig svake 0-2-9 på fremmed gress. Siste kamp endte med et 0-1 tap hjemme mot Leipzig. Nest sist, også da tap med 1-2 borte mot Düsseldorf. Nürnberg tapte det motsatte oppgjøret før nyttår med 1-3. Matheus Pereira soner karantene. En del småskader i tillegg, men ingen andre definitivt ute. 
Vi har ingen tro på at Nurnberg sin første borteseier kommer her, og spiller en ganske så klar H.

8. Hannover – Bayer Leverkusen 
Kupongens andre og siste fra Bundesliga, når Hannover, nest sist på tabellen, ønsker Bayer Leverkusen velkommen. Gjestene inne på en fin sjetteplass 12 runder før slutt. 

Hannover sliter fryktelig denne sesongen. Er etter alle solemerker dømt til nedrykk, sammen med Nürnberg. Det er hele sju poeng opp til trygg grund. Selvsagt ikke umulig, men heller ikke veldig trolig. Laget har vunnet tre av 24 så langt, og trenger trolig minst 6-7 seire på de siste 12. Alle de tre seirene har kommet hjemme, hvor tallene er 3-1-8. Siste kamp endte med stygge 1-5 i tapet mot Stuttgart borte. Nest sist også trist. Tap 0-3 hjemme mot Frankfurt. Motsatt oppgjør endte uavgjort 2-2. Mye skader i Hannover. Prib, Bebou, Ostrzolek og Fullkrug er alle ute. I tillegg er Oliver Sorg ute med en karantene 

Bayer Leverkusen ankommer Hannover på en sjette plass på tabellen. Det vil si inne på en plass som gir spill i Europa neste sesong. Laget er bra, om enn noe ujevnt i prestasjonene. Laget er noe bedre på eget gress enn på utebane, men står med akseptable 5-2-5 på fremmes gress. Siste kamp endte med seier 2-0 hjemme mot Freiburg. Nest sist et knepent 2-3 tap borte mot serieleder Dortmund. Ingen bekreftet ute til denne kampen.

Vi mener Leverkusen skal være best her. 

9. Inter – SPAL 2013 
Fra Tyskland går turen til Italia i kamp nummer ni. Viktig sådan. Spal rett over nedrykksstreken reiser til bortemøtet mot Inter. Hjemmelaget inne på en fin fjerde plass så langt.   

Inter endte på fjerde plass sist sesong, og innehar den plasseringen så langt også denne sesongen. Laget ble nummer tre i sin gruppe i Champions League, og ble med det ført over til Europa League som alle treerne blir. I Europa League var laget ute i 1/8 dels finale torsdag. 
laget oppnådde sterke 0-0 borte mot tyske Frankfurt, og har en fin sjanse til og nå en kvartfinale etter returen på eget gress. I Serie A har laget vært solide hjemme på Giuseppe Meazza, og står med 8-2-2. Siste kamp endte med et stygt 1-2 tap borte mot Cagliari. Nest sist 3-3, også det borte, mot Fiorentina. Inter vant motsatt oppgjør 2-1. Vecino soner karantene. 

SPAL styrte unna nedrykk med tre poeng sist sesong. Igjen er laget i nedrykksstriden. I øyeblikket er det bare fire lag bak, og fem poeng ned til nedrykk. Spal må ha poeng fremover for å styre klar av nedrykk. Laget har bare vunnet fem av 26 så langt, og tre av disse har kommet på fremmed gress, hvor tallene lyder 3-2-8. Siste kamp endte med tap 1-2 hjemme mot Sampdoria, og Spal har nå fem på rad uten seier. Nest sist 1-1 borte mot Sassuolo. Cionek soner karantene for et direkte rødt kort. 

Inter skal til tross for kamp i midtuken ta dette. 

10. Sampdoria – Atalanta 
Luigi Ferraris er arena i kamp ti på kupongen. Atalanta gjester Sampdoria. Begge lagene i sjiktet rett under plassene som gir spill i Europa neste sesong. Således en svært viktig kamp. 

Sampdoria har prestert på det jevne, men ikke mer i årets Serie A. Ligger i øyeblikket på en niende plass. Laget har dog heng på topp seks, og en plass som gir spill ute i en av de to turneringene i Europa neste sesong. Det mangler bare to poeng i så måte. Sampdoria er et bra hjemmelag, og står med 7-2-3 på eget gress. Laget har bokført to seire på de siste to. Sist 2-1 borte mot Spal. Nest sist 1-0 hjemme mot Cagliari. Sampdoria vant det motsatte oppgjøret 1-0 tilbake i oktober. Sampdoria har ikke tapt for Atalanta på de siste fem hjemmekampene. Gianluca Caprari er skadet og ute, ellers ingen fravær. 

Atalanta ankommer på plassen foran hjemmelaget på tabellen. Det skiller to små poeng de to imellom. Det er bare målforskjell som skiller Atalanta fra en topp seks plassering. Laget presterer omtrent likt på borte og hjemmebane. Ute på tur er statistikken på 6-2-5. Legg merke til at ingen har scoret mer på fremmed gress enn Atalanta. Siste kamp endte med fine 
3-1 hjemme mot Fiorentina. Nest sist tap med 0-2 borte mot Torino. Ingen rapporterte skade/ karantene problemer.

Viktig kamp med tanke på spill i Europa neste sesong. Vi heller ørlite mot Sampdoria, men dekker fult ut på det store spillet. HU (HUB på 432 rekker spiller) 

11. Sassuolo – Napoli 
Nummer to på tabellen Napoli tar turen til bortekamp mot Sassuolo i kupongens nest siste kamp. Hjemmelaget i midtsjiktet på tabellen. 

Sassuolo endte i midtsjiktet sist sesong, og vil høyst trolig ende der igjen. Det er langt begge veier på tabellen, og litt transportetappe inn til serieslutt. Kanskje ligger litt av forklaringen på at laget har fem kamper uten seier. Hjemme lyder tallene på 4-6-3. Siste kamp 0-1 borte mot Milan. Nest sist 1-1 hjemme mot Spal.   

Napoli er meget gode. Ligger på andre plass, langt etter suverene Juventus, men også langt foran nummer tre på tabellen. Borte er laget solid, og står med fine 7-2-3. Laget endte på andre plass sist, og gjør det trolig igjen. Siste i Serie A endte med tap 1-2 hjemme i toppoppgjøret mot Juventus. Nest sist solid 4-0 seier borte mot Parma. I Europa League vant Napoli den første 1/8 dels finalen mot Salzburg fra Østerrike 3-0 hjemme på torsdag, og kruser trolig inn til kvartfinale i den turneringen. Meret soner karantene. Albiol er skadet.   

Vi tror Napoli er klart best, og spiller B

12. Fiorentina – Lazio 
Kupongens avsluttende kamp ser Napoli gjeste Fiorentina. Hjemmelaget i midtsjiktet, gjestene inne på plass seks, som vil gi spill i Europa neste sesong, om den opprettholdes. 

Fiorentina ligger i øyeblikket på plass 10. Det er fem poeng opp til topp seks, og eventuelt spill i Europa. Mange lag kjemper dog om dette, og etter all sannsynlighet vil sesongen ende rundt midten av tabellen for Fiorentina. Laget har samlet åtte seire, hvor fem har kommet hjemme. Her er tallene 5-5-2 etter 12 spilte. Siste kamp i Serie A endte med tap 1-3 borte mot Atalanta. Nest sist 3-3 hjemme mot sterke Inter. Fiorentina tapte motsatt kamp 0-1 tidlig i sesongen. Lazio har ikke vunnet noen av de tre siste mot dagens motstander. 

Lazio ankommer Fiorentina på en fin sjette plass. Laget har også en kamp til gode på de andre lagene rundt seg på tabellen (hjemme mot Udinese) Det kan fort ende med spill i Europa (som i år) neste sesong. Lazio har 5-2-5 på utebane og presterer litt opp og ned på fremmed gress. Siste kamp endte med en flott 3-0 seier hjemme mot Roma. Nest sist tap 1-2 borte mot Genoa. I likhet med hjemmelaget mønstrer Lazio full tropp. 

Jevnt og viktig. Spesielt for Lazio. Vi heller allikevel ørlite mot Fiorentina, men dekker fult på det store spillet. HU (HUB på 432 rekker spillet)

96-rekkeren: 
1.
 Arsenal - Manchester United HUB
2. Chelsea - Wolverhampton H
3. Girona - Valencia UB
4. Sevilla - Real Sociedad HU
5. Levante - Villareal HU
6. Valladolid - Real Madrid B
7. Hoffenheim - Nürnberg H
8. Hannover - Bayer Leverkusen B
9. Inter - Spal 2013 H
10. Sampdoria - Atalanta HU
11. Sassuolo - Napoli B
12. Fiorentina - Lazio HU

432-rekkeren: 
1.
 Arsenal - Manchester United HUB 
2. Chelsea - Wolverhampton HU 
3. Girona - Valencia UB 
4. Sevilla - Real Sociedad HU 
5. Levante - Villareal HU 
6. Valladolid - Real Madrid B 
7. Hoffenheim - Nürnberg H 
8. Hannover - Bayer Leverkusen B 
9. Inter - Spal 2013 H 
10. Sampdoria - Atalanta HUB
11. Sassuolo - Napoli B 
12. Fiorentina - Lazio HUB