Klokken 22 lørdag kveld kunne Norsk-Tipping melde at de hadde vært i kontakt med de to mennene fra Larvik som vant 2,8 millioner i Lotto.

- Jeg har akkurat snakket med de to på telefon, og de ble begge veldig overrasket, forteller Ingvild Nygaard i Norsk-Tipping til ØP Nett.

Toppgevinsten under lørdagens trekning i Lotto ble på 2.797.390 kroner.

Fire personer hadde sju rette og fikk toppgevinsten.

To fra Larvik

- To av de fire vinnerne er fra Larvik, og det er jo litt spesielt, sa Ingvild Nygaard i Norsk-Tipping til ØP Nett rett etter trekningen.

Hun fortalte senere at selskapet ikke hadde klart å få tak i de to mennene, men at hun ville fortsette år ringe utover kvelden.

Klokken 22 hadde hun altså endelig fått kontakt.

- En bra start tidlig i livet

Den ene mannen, en mann på 25 år, kjøpte kupongen på mobiltelefonen klokken 17.40 lørdag, og han hadde akkurat sjekket den da Norsk-Tipping ringte.

- Ha sa han ikke trodde sine egne øyne, og var allerede i gang med å feire sammen med samboeren, forteller Ingvild Nygaard.

- Han sa han ikke visste hva han skulle bruke pengene på ennå, men sa at dette uansett ble en svært bra start så tidlig i livet.

Ante ingen ting

Den andre mannen, en mann på 45 år som kjøpte kupongen hos Narvesen på Nordbyen lørdag ettermiddag, visste ikke at han hadde vunnet da Norsk-Tipping ringte.

- Han ble kjempeoverrasket, og måtte la det hele synke litt inn før han kunne kommentere mer, forteller Nygaard.

Begge mennene ville foreløpig være anonyme.

De to andre vinnerne av toppgevinsten er en mann fra Skedsmo og en mann fra Kongsberg.

- Denne kvelden var det min tur!

Du verden, du verden, utbrøt vinneren fra Skedsmo da han fikk telefon fra Hamar. Han satt akkurat og sjekket kupongen sin og var litt usikker om han hadde 6 eller 7 rette, skriver Norsk-Tipping på sin nettside.

- Jammen godt du ringte og kan bekrefte at jeg faktisk har 7 rette, sa den glade vinneren som kunne fortelle at han trofast har levert sine lottokuponger siden oppstarten av Lotto i 1986.

- Og tenk, denne kvelden var det min tur!

- Dette føles veldig rart!

Det var en overrasket kar fra Kongsberg Norsk Tipping fikk på linjen.

- Dette føles veldig rart, jeg vet ikke hva jeg skal si. Men etter at budskapet fikk sunket noe inn, kunne han meddele at det var en utrolig god følelse å tenke på at han nå ville bli helt gjeldfri og at det ble en aldri så liten feiring ikveld sammen med fruen.

Her er ukens lottotall:

14 - 15 - 24 - 25 - 27 - 28 - 34

Tilleggstall:

3 - 4 - 26