Stem frem årets idrettsnavn

Suksess-år: Frode Hamre har hatt et fantastisk trenerår, og vant for eksempel Derby både for varmblods- og kaldblodshester. Han var derfor en selvskreven kandidat til å bli årets idrettsnavn i Larvik og Lardal.

Suksess-år: Frode Hamre har hatt et fantastisk trenerår, og vant for eksempel Derby både for varmblods- og kaldblodshester. Han var derfor en selvskreven kandidat til å bli årets idrettsnavn i Larvik og Lardal. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

For femte gang inviterer Østlands-Posten sine lesere til å stemme frem «årets idrettsnavn i Larvik og Lardal».

DEL

Frode Hamre? Vebjørn Hegdal? Josefine Tomine Eriksen? Hvem har stått for den største bragden eller vært den største snakkisen i Idretts-Larvik det foregående året? Det inviterer vi nå nettopp deg til å avgjøre.

ØPs sportsredaksjon har funnet frem til ti kandidater som vi mener fortjener å bli nominert, av litt ulike årsaker. Det er nemlig ikke nødvendigvis sportslige resultater som utelukkende teller, selv om de aller fleste av kandidatene har prestert svært godt i 2016.

Espen Hoff har for eksempel løpt både raskere og mer tidligere i karrieren, men har nå valgt å legge skoene på hylla. Etter 406 kamper og 94 mål i Norges øverste divisjon. Bare Daniel Berg Hestad, Morten Berre og Roar Strand kan vise til flere kamper på det nivået i norsk fotballs historie.

Her finner du avstemmingsskjemaet!

Les også: Dødt løp mellom feltets yngste

Les også: Fra opptur til opptur i 2014

Tre fotballspillere

At en 3. divisjonsspiller i fotball blir nominert sammen med VM- og OL-medaljører, er også beskrivende for denne prisen. Halsen har nemlig definitivt vært en snakkis i år, etter at de lenge kjempet en innbitt kamp for å overleve.

En kamp de til slutt for øvrig vant, mye takket være kaptein og maestro Christer Smith.

Så får det være opp til ØPs lesere å avgjøre om man foretrekker Smith eller Frams toppscorer Markus Naglestad. Larvik Håndballklubbs Marit Malm Frafjord, som har levert strålende for LHK, og som har gått fra å legge opp på landslaget til å bli førstevalg på streken for Norge i EM, eller trippel-verdensmester Hans Kristian Wear.

Og selv om fotball er godt representert i år med tre kandidater, sørger de andre sju for at bredden i Idretts-Larvik gjenspeiles.

Les også: Abax øker pengebidraget til Fram fotball

Les også: Trimløypene i Husebyskogen blir ryddet

Avstemming til søndag

Det er altså femte gang at ØP kårer årets idrettsnavn, og det har bare blitt jevnere og jevnere med årene. Det første året, i 2012, hadde Hans Kristian Wear, som da hadde blitt skytterkonge, god avstand ned til sølvplasserte Linn Jørum Sulland.

Året etter fulgte Nora Mørk opp da hun var en banehalvdel foran sine konkurrenter.

I 2014 holdt Malin Edland knepent unna for Larvik HKs Vilde Ingeborg Johansen, før Lardal-jenta også gikk til topps i fjor. Da måtte hun imidlertid dele seieren med Christian Rød Karlsen. De to var for øvrig kun to stemmer foran Vebjørn Hegdal, som med sine internasjonale triumfer i år kanskje stiller enda sterkere denne gang.

Avstemmingen er åpen på ØPs nettsider frem til fredag 9. desember klokken 12.00.

Merk deg dog at vi har forkastet mange stemmer foregående år. Vi ønsker nemlig ikke at dette skal være en «klikkekonkurranse», og vi tillater derfor ikke flere stemmer på en kandidat fra samme person. Derfor vil du bli bedt om å legge inn navn og kontaktinformasjon.

Du kan imidlertid ha flere favoritter og således stemme på flere kandidater.

Vinneren bli presentert på ØPs sportssider og på ØP Nett senere i desember.

Her finner du avstemmingsskjemaet!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags