Frams junior- og A-lagskeeper Kristoffer Jensen flytter til Bærum etter at han har fått proffkontrakt med Tippeligaklubben Stabæk.

- Jeg skal være med A-laget til Sverige i juli. Det tror jeg bare er en hyggetur, og ikke en treningsleir, sier Jensen, som forteller at han gleder seg veldig.

Etter å ha fått vist seg fram på en trening i april, var han i Bærum ei treningsuke i mai. Nå har unggutten blitt tilbudt proffkontrakt og dermed bytter han klubb nå i sommer.

- Jeg er litt smånervøs, men jeg gleder meg til å komme i gang. Første treningen med A-laget blir etter at jeg har vært med juniorlaget i Jet-cup i midten av juli, forteller unggutten.

Jensen blir tredjekeeper i A-stallen til laget, som per dags dato, leder Tippeligaen. Han har imidlertid ingen forhåpninger om spilletid på det laget - ennå.

- Målet til å begynne med er å bli bedre, og bli vant til så mye trening som det blir der inne. Jeg trenger nok litt tid til å vende meg til det, tror 17-åringen.

Han vil i første omgang kjempe om å bli førstekeeper på juniorlaget. Det tror han det er muligheter for.

- Det blir tøffere å få spilletid på 2. divisjonslaget, men kanskje jeg får det etter hvert.

Jensen har allerede vært på leilighetsjakt i Bærum, og han ser fram til å flytte.

- Det er et stort steg å ta, men hvis man vil bli god, så må man ta det. Det er vanskelig å bli proffspiller i Larvik, sier keepertalentet, som i Stabæk blir tatt i mot av et eget støtteapparat for de unge spillerne.

- Jeg tror det skal gå bra, avslutter han.