Gå til sidens hovedinnhold

Feståpning på Hallebanen

Artikkelen er over 6 år gammel

Brunlanes sitt ferske fotballag vartet opp med storseier da Hallebanen ble innviet med livemusikk, hoppeslott og grilling tirsdag.

Re 2 måtte reise hjem med 1–6 i sekken da oppgjøret mellom to av de bedre lagene i åttendedivisjonsavdelingen barket sammen.

I en måneds tid har guttegjengen stått på for å få i stand den gamle fotballbanen på Brunlanes, med styrets velsignelsen.

– Dette er en merkedag i Brunlanes IL sin historie, sier Kåre Gudmundsen, styreleder i idrettslaget.

Han roser guttegjengens initiativ og forteller at de har vært positive til dette hele veien.

Les mer om oppstarten til Larviks ferskeste fotballag

Nypløyd bane

Glenn Muggerud, lagets manager, forteller at de hadde dugnad forrige lørdag med merking av bane og maling av målene som hadde rustet en del.

Tidligere har hele banen blitt pløyd opp og sådd på nytt. Det har gjort at debuten på hjemmebane har latt vente på seg til nå.

Gutta hadde ikke spart på noe da det skulle skapes liv i egen leir. Et innleid hoppeslott aktiviserte de yngste, mens bandet Fun Studios underholdt voksne. Ved innmarsjen spilte de sågar lagets egen låt, skrevet av Kent Solheim med en kjent melodi.

Her kan du selv høre Brunlanes-sangen

Spilt seg stadig bedre

Sportslig har laget fått en røff start, men siden har kurven pekt oppover.

– Vi stilte i Kongeligaen med et helt nytt lag som aldri har spilt sammen før, og vant vel ingen av de kampene, sier Muggerud.

Laget trenes av Nuri Demir som også gjorde en god figur ute på banen mot Re 2 med tre scoringer og flere sentrale framspill.

Fotballaget på Brunlanes har også skaffet seg sponsorer som blant annet bidro til at de kunne lage såpass show til åpningen.

– Tryg Salgssenter Larvik er hovedsponsoren vår, og uten de hadde vi ikke klart å lage så mye oppstyr som nå, sier Muggerud.

Publikumsrekord i 8.div?

Kaptein på Brunlanes, Kent Solheim, er ikke tvil om at støtten fra et godt oppmøte hjalp til på prestasjonene på banen tirsdag.

– Det var vel noe sånt som 70 tilskuere og det er vel rekord for 8. divisjon, smiler Solheim som noterte seg for en scoring selv.

De øvrige målene ble scoret av Trond Ingebrigtsen og Richard Martinsen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.