Gå til sidens hovedinnhold

Følg med i mosjonskalenderen

Artikkelen er over 7 år gammel

Luke nr. 24 er åpnet.

Også i år får du hjelp av Larvik o-klubb og Aktiv Larvik til å komme deg ut i desember.

Årets utgave av orienteringskalenderen blir den tredje strake i rekken, og dermed kvalifiserer vel mosjonstilbudet nå til ordet tradisjon. Hver dag i desember kan du lete etter en ny post, og få massevis av frisk luft med på kjøpet.

– Jeg har merket økt interesse for dette. Folk har spurt meg om det blir i år også, og det er hyggelig. Det viser jo at folk synes dette er moro, sier Larvik orienteringsklubbs Ida Vår Kierulf Dirdal, og forteller at man i år har flyttet flere av postene ut av Bøkeskogen og inn til bysentrum.

– Det er for å prøve å trekke flere folk til byen. Noen poster vil det være i Bøkeskogen. Disse vil bli plassert i de store stiene. Vi ønsker at folk holder seg der og ikke går utenfor disse. Dette vil skilt også oppfordre til, forteller hun, og forklarer at det har med faren for bøkesmitten phytophthora å gjøre.

Dagsvinnere

Ellers vil du finne poster både i Stavern og på Tollerodden i løpet av dagene frem til jul. Nytt av året er også at det vil bli kåret dagsvinnere, i tillegg til en hovedvinner til slutt.

– Koden på hver post kan du registrere frem til klokken 12 neste dag. Og har du smarttelefon kan du bare skanne QR-koden så får du adressen opp automatisk, forteller Dirdal, som til slutt har følgende oppfordring:

– Ikke bare sitt på rumpa og spis ribbe i desember. Vær litt aktiv, det handler bare om å gidde. Noen jevne turer ut før jul for å lete etter poster er en god erstatning for bikkje.

Mer informasjon om o-kalenderen finner du på larvikok.no/julekalender.

Kommentarer til denne saken