Herman tatt ut på landslaget: – Jeg er veldig stolt

TATT UT: Herman Solberg Nilsen er tatt ut på U20-landslaget. Nansetgutten tilhører Sandefjord, men er på utlån til Fram for tiden.

TATT UT: Herman Solberg Nilsen er tatt ut på U20-landslaget. Nansetgutten tilhører Sandefjord, men er på utlån til Fram for tiden. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Herman Solberg Nilsen får muligheten mot Frankrike på La Manga.

DEL

Nanset-gutten, som i høst har spilt for Fram på utlån fra Sandefjord, får trolig muligheten fordi flere av de mest aktuelle spillerne til neste sommers U20-VM i denne omgangen er tatt ut til U21-troppen.

– Jeg er veldig stolt. Det var litt overraskende, men det gjør det bare enda gøyere å bli tatt ut. Det er stort å kunne representere landet, og jeg skal yte mitt beste, sier Solberg Nilsen. 19-åringen har tidligere vært en del av Norges G18-tropp.

Nå vil han gjøre sitt ytterste for å prestere best mulig når U20-laget møter Frankrike på La Manga 19. november

- Jeg skal gjøre mitt beste for å vise meg frem, sier han.

Laget skal være samlet på La Manga samtidig som G18-landslaget og U21-landslaget, og samlingen blir en oppstart på VM-sesongen. 

– Det er en unik greie at tre lag, totalt 64 spillere, setter seg på flyet, reiser til Spania og er der sammen. Det også slik vi ønsker å jobbe, med tett link mellom landslagene, sier U20-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen til fotball.no.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags