Sikter seg inn mot Stjørdal

FINSIKTER: Charlotte Iversen Malerød (t.v.) og Linn Cecilie Haakonsen ser frem til helgens landsturnering.

FINSIKTER: Charlotte Iversen Malerød (t.v.) og Linn Cecilie Haakonsen ser frem til helgens landsturnering. Foto:

Til helgen reiser en fotballglad gjeng fra Larvik Turn Unified til Trøndelag for å delta i landsturneringen for utviklingshemmede.

DEL

I likhet med i fjor stiller Larvik Turn lag sammen med Eik Tønsberg i landsturneringen, noe lagleder Tone Holmen er svært glad for.

– Det er veldig hyggelig, og vi er glade for samarbeidet. Det skaper et godt miljø både på turer og privat, forteller Holmen.

Larvik Turn og Eik Tønsberg deltar med tre lag totalt i fotballturneringen som begynner fredag og som avsluttes søndag. Noe av tanken bak samarbeidet mellom de to klubbene er at man i større grad kan dele lagene inn etter ferdigheter slik at spillerne får utfordringer på sitt nivå.

Fra Larvik reiser det 12 spillere nordover, og i hele landsturneringen (både fotball og håndball) skal over 2000 spillere i aksjon.

– Det her er årets høydepunkt for denne gjengen, og faktisk enda mer morsomt enn Norway Cup. Å møte likesinnede er viktig, og det er gøy å treffe igjen dem man traff i fjor, påpeker Hagen.

Klare for cup

Charlotte Iversen Malerød (27) og Linn Cecilie Haakonsen (26) ser fram til helgens begivenheter.

– Jeg har vært med mange ganger tidligere, og jeg gleder meg til å spille i helgen. Hvis vi spiller som et lag og bruker det vi har lært på treningene, er jeg fornøyd uansett resultat, forteller Charlotte, som for øvrig har ett krav for at hun skal være tilfreds med tingenes tilstand.

– Bare jeg får nok mat, så er jeg glad, legger hun humoristisk til.

27-åringen liker seg best som ving på fotballbanen.

– Men så lenge jeg scorer mål, kan jeg spille hvor som helst på banen, bedyrer Charlotte.

Lagvenninnen Linn Cecilie har i likhet med Charlotte også deltatt en rekke ganger tidligere.

– Jeg deltok blant annet i landsturneringen sist gang den var i Stjørdal, og det var for fem år siden. Jeg gleder meg til fotballkampene, men også til det sosiale som skjer utenfor banen, og så er det gøy å treffe folkene jeg ble kjent med i fjor, forteller hun.

Natt til fredag reiser gjengen oppover til Trøndelag med buss, og returen er søndag ettermiddag.
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags