Nesjars fotballjenter ble gjort stas på etter jubelsesong

FEIRET SEG SELV: Nesjar J13/14 markerte sesongavslutningen med et julebord. Bak fra venstre: Andrea Støvland, Silje Eikeland, Anabelle K. James, Emily Anvik-Hansen, Marthe Istad-Henriksen, Inga Aske, Sofie Christoffersen, Helene Ihlen, Kristine Andersen, Elise Johansson.
Foran fra venstre: Ruth-Elise Skjennum, Elsa Aske, Lotta Aske Olsen, Aurora Gusland og Emma Bernhardsen.

FEIRET SEG SELV: Nesjar J13/14 markerte sesongavslutningen med et julebord. Bak fra venstre: Andrea Støvland, Silje Eikeland, Anabelle K. James, Emily Anvik-Hansen, Marthe Istad-Henriksen, Inga Aske, Sofie Christoffersen, Helene Ihlen, Kristine Andersen, Elise Johansson. Foran fra venstre: Ruth-Elise Skjennum, Elsa Aske, Lotta Aske Olsen, Aurora Gusland og Emma Bernhardsen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Nesjar J13/14s gode sesong ble markert med et skikkelig julebord.

DEL

InnsendtFredag kveld var det dekket og pyntet til julebord på gamle Holhjem skole i Brunlanes.

Det hele var ordnet i stand for å hedre Nesjars fotballjenter J13/14 etter en sesong der de har prestert langt over forventning. 2017 har vært et jubelår. Vinnere av Vinterserien, Kattegat-cup, sjuerserien, puljevinnere i vårsesongen J13/14 avdeling 1 og vinnere av Obos-cupen. I tillegg var de finalister i Bø-cup og endte opp på en strålende 2. plass i høstsesongen J13/14 avdeling 1.

I denne spillergruppa har det også vokst fram et strålende fotballtalent i Emily Anvik-Hansen, som nettopp har blitt tatt ut til NFF's landsdelssamling som en av kun 50 2003-jenter fra hele landet. Alt dette er ikke annet enn en bragd av en liten bygdeklubb fra Brunlanes.

Som felles premie, ble det rigget i stand julebord med ribbe og surkål, to nissebesøk, konkurranser og julesang. For de som tror at denne gjengen har tenkt å hvile på laurbærene til neste år, så kan det avkreftes med at hardkjøret er allerede gått i gang innfor neste sesong. Nesjarjentene blir å regne med også i 2018.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags