«Supporternes spiller» er ferdig i klubben: – Det var litt gambling

SUPPORTERNES SPILLER: Markus Naglestad ble signert rett før seriestart, men er nå ferdig i SF.

SUPPORTERNES SPILLER: Markus Naglestad ble signert rett før seriestart, men er nå ferdig i SF. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Markus Naglestad og SF har blitt enige om å terminere kontrakten. SF-trener Lars Bohinen innrømmer at klubben gamblet da de signerte sørlendingen.

DEL

(Sandefjords Blad) Naglestad har pøst inn mål i 2. divisjon for Fram Larvik og Gjøvik-Lyn, og ble klar for SF like før seriestart, etter at klubben ba supportere, sponsorer og alle som ville være med å bidra, om hjelp til å finansiere overgangen.

Drøyt fire måneder senere er sørlendingen ferdig i klubben, og blir dermed stående med seks kamper i Eliteserien for SF, derav fem som innbytter.

Spissen har vært nødt til å nøye seg med mye spill for SFs andrelag i 4. divisjon og ønsker muligheter på et høyere nivå.

– Litt gambling

Naglestad går nå tilbake til 2. divisjon, og ble presentert som ny HamKam-spiller tirsdag formiddag.

– Han var for langt unna spilletid her, enkelt og greit. Dette var på en måte litt gambling i forhold til om han kunne ta nivået eller ikke. Han kom ikke nært nok laget til å forsvare at han skulle være her i den alderen han er i, sier Bohinen om 26-åringen. 

LES OGSÅ: Bohinen om uruguayansk spiss: – Han minner litt om Pål Kirkevold

– Skjønner ham godt

Daglig leder i SF, Per Ketil Berg, sier det er synd at en spiller som flere fans brukte penger på, ikke slo til som klubben hadde ønsket.

– Men vi visste det var en usikkerhet da vi gjorde det. Det å ta neste steg skjer ikke alltid på så kort tid, så vi hadde håpet han også var litt tålmodig i forhold til det, men samtidig skjønner vi ham godt, sier Berg.

LES OGSÅ: Bohinen om Forlan: – Regner ikke med at han kommer

– HamKam passer meg veldig bra, fordi jeg ville spille på et høyere nivå. Dette er utrolig spennende og jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye lagkamerater, sier Naglestad til Hamar Arbeiderblad.

Naglestad scoret 28 mål på 29 kamper for Gjøvik-Lyn i 2. divisjon i 2015, og fulgte opp med 26 mål på 26 kamper for Fram Larvik på samme nivå den påfølgende sesongen.

STORSCORER: Markus Naglestad har scoret 54 mål på 55 kamper i 2. divisjon, men har ikke fått mange sjanser for SF i Eliteserien.

STORSCORER: Markus Naglestad har scoret 54 mål på 55 kamper i 2. divisjon, men har ikke fått mange sjanser for SF i Eliteserien. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags