Stag knuste Nesjar i OBOS-finalen på eget gress

SEIER: Stag-kaptein Magnus Berg Aanes mottar pokal for seier i OBOS-cupen av Tonje Walle Egeli fra NFF Vestfold. I bakgrunnen står en fornøyd Jørn-Tomas Larsen.

SEIER: Stag-kaptein Magnus Berg Aanes mottar pokal for seier i OBOS-cupen av Tonje Walle Egeli fra NFF Vestfold. I bakgrunnen står en fornøyd Jørn-Tomas Larsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Stag vant OBOS-cupens seniorfinale etter å ha knust rivalene fra Nesjar hele 7–1 hjemme på Stagbanen lørdag ettermiddag.

DEL

Egentlig vant staværingene «bare» 4-1, men laget ledet 3–0 i utgangspunktet – på grunn av divisjonsforskjellen lagene imellom. Som kjent spiller Stag i 7. divisjon, men Nesjar spilte i 4. divisjon før laget ble trukket fra serien nå i høst.

Uansett var det 7. divisjonslaget som vant overlegent på kunstgresset i sommerbyen.

Selv om Nesjar tok ledelsen 1-0, kom Stag voldsomt tilbake og vant finalen og den største pokalen.

– Divisjonsforskjell

– Dette var gøy. Det var faktisk divisjonsforskjell på lagene – i vår favør, gliser en dresskledd Jørn-Tomas Larsen etter triumfen.

Stag-treneren er godt fornøyd med høstsesongen, og laget er faktisk ubeseiret etter sommerferien. Og selv etter en litt svak vårsesong, kan det ende med opprykk.

Suser: Jonas Malcolm har akkurat fyret av et langskudd som verken Nesjar-keeper Roy Christian Johansen eller back Martin Amundrød kan stoppe.

Suser: Jonas Malcolm har akkurat fyret av et langskudd som verken Nesjar-keeper Roy Christian Johansen eller back Martin Amundrød kan stoppe. Foto:

– Ja, vi kan faktisk rykke opp, selv om vi bare ble nummer tre. Alt dette er ikke helt avklart ennå, sier Larsen som forteller at Stag satser på unggutta på A-laget.

– I tillegg har vi rutinerte karer i Arne Sagaas og Jonas Bergman, informerer han.

Nesjar trenger flere spillere neste år

I Nesjar-leiren var ikke stemningen like god, men nesingene håper å være på plass i divisjonssystemet neste år.

– Vi er en fin gjeng som trener fast en gang i uka, men vi ønsker gjerne flere spillere når vi skal forsøke å ha lag i 5. divisjon neste år. I øyeblikket trener vi med Brunlanes, så det er bra med folk på treningene, sier keeper og trener Roy Christian Johansen.

Feirer: Jonas Malcolm jubler etter målet som virkelig avgjorde finalen i OBOS-cup over Nesjar.

Feirer: Jonas Malcolm jubler etter målet som virkelig avgjorde finalen i OBOS-cup over Nesjar. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags