Finne klare for Fram

Klar: Eetu Muinionen fra Finland blir Fram-spiller de neste to sesongene. Foto: Fram fotball.

Klar: Eetu Muinionen fra Finland blir Fram-spiller de neste to sesongene. Foto: Fram fotball.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Eetu Muinionen har signert toårsavtale med Fram fotball.

DEL

Finnen ble klar for Fram fredag og kommer over fra klubben FC Haka. 28-åringen er høyrefotet kantspiller og Frams sportslige leder Pål Henning Albertsen har god tro på tilskuddet.

- Han var på besøk i går og signerte i dag så vi har absolutt tro på han. Vi har selvfølgelig også sett en del video med han og statistikk. Han har spilt på høyt nivå lenge og vært i Belgia samt har B-landskamper for Finland, sier Albertsen.

Muinionen har de funnet via sine kontakter ute ifølge Albertsen og går god for finnens kvaliteter.

Nesten hele Norden

- Nå mangler dere vel bare en islending så er hele Norden samlet?

- Det er ingen islendinger på gang, men vi har fått en flott internasjonalt miljø, sier Albertsen som troppens sammensetning med svensker, dansker, nordmenn og nå også en finne.

Noen store miljøforskjeller i garderoben har han liten tro på at det blir, men han håper nivået de fire nye signeringene har viser seg.

- Vi ruster oss for et opprykk i år, og de vi har på plass nå kan være med oss å spille OBOS-liga og være sterke der. Vi har signert de fleste på lengre kontrakter som gir forutsigbarhet og gode referanser til unge gutter som vil opp og fram.

Få avklaringer mangler

Muinionen ventes å være på plass hos Fram en gang før 1. mars og blir da en del av troppen. Videre sier Albertsen at de nå begynner å bli ganske forsynt med signeringer, men har et par avklaringer igjen.

- Vi håper å få inn en til, men må se an totalen. Vi venter også på avklaring fra Arne Sagaas, som vi håper blir med. Det vil for eksempel avgjøre behovet andre steder i troppen.

Fram spiller for øvrig treningskamp mot Moss på søndag i Framparken. Klubben lokker med varm grill og kaffe til skuelystne. Moss er for øvrig også motstander i serieåpningen den 18. april så styrkeforholdet mellom dem vil få en liten pekepinn i helgen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags