Slik spilles Frams eventuelle kvalifiseringskamper

KAN BLI KVALIK: Arnar Gujonsson (bildet) og Fram risikerer å møte Kvik Halden eller Stjørdals/Blink på veien mot 1. divisjon. Men ingenting er avgjort enda.

KAN BLI KVALIK: Arnar Gujonsson (bildet) og Fram risikerer å møte Kvik Halden eller Stjørdals/Blink på veien mot 1. divisjon. Men ingenting er avgjort enda. Foto:

Vinner Fram de to siste rundene blir laget minst nummer to i serien og skal i så fall spille kvalifiseringskamper til 1. divisjon

DEL

Nå har det vært trekning, og det er klart når og hvor de fire kampene skal spilles. Hvilke lag som møtes er imidlertid på langt nær sikkert, faktisk har det trolig aldri vært flere lag som har kjempet om plassene. Alt blir avgjort i løpet av sesongens to siste serierunder.

I Frams avdeling står plassen mellom Åsane, Grorud, Kjelsås og Fram (også Asker har en teoretisk mulighet til å ta 2.-plassen).

Først spiller de to lagene på 2.-plassene i avdelingene om hvilket lag som skal møte 1. divisjonslaget på kvalifiseringsplass. Deretter avgjøres det hvilket lag som får plassen i 1. divisjon.

Dersom Fram blir nummer to og går hele veien i kvalifiseringen, kan det bli avgjørende hjemmekamp så sent som søndag 17. november.

Mulige motstandere kan bli både Henrik Gustavsen og Martin Brekke i Notodden, og Halsen-gutten Fredrik Berglie, som kjemper med Tom Nordlies Skeid-lag for å unngå nedrykk i 1. divisjon, og eventuelt klare kvalikplassen.

Slik spilles kampene:

  • Lørdag 2. Nov: Frams avdeling – Stjørdals / Blink eller Kvik -Halden
  • Lørdag 9. nov: Stjørdals / Blink eller Kvik Halden – Frams avdeling


  • Onsdag 13/11 Strømmen / Skeid / Notodden – Vinneren av 2. divisjonsduellen
  • Søndag 17/11 Vinneren av 2. divisjonsduellen – Strømmen / Skeid / Notodden
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags