To spennende ungutter klare for Fram

George Lewis Maniraghua har Tromsø og Tromsdalen som sine ungdomsklubber, og fikk sin debut i 1. divisjon med Tromsdalen i juni i fjor.

George Lewis Maniraghua har Tromsø og Tromsdalen som sine ungdomsklubber, og fikk sin debut i 1. divisjon med Tromsdalen i juni i fjor. Foto:

Fram reiser i dag til Askers kunstgressbane for å spille sin 18. kamp i 2. divisjon avdeling to. Med seg i troppen har de to nye spiller, begge født i 2000.

DEL

- Vi ønsker Sander Risan Mørk og George Lewis Maniraghua velkommen til Fram. Begge spillerne er 200- modeller. Sander er lokal Vestfold-gutt, som kommer på utlån ut sesongen fra Sandefjord. Han er midtbanespiller og fikk sin debut i Eliteserien for Sandefjord mot Molde i november i fjor. George har Tromsø og Tromsdalen som sine ungdomsklubber, og fikk sin debut i 1. divisjon med Tromsdalen i juni i fjor. George er midtbane/kantspiller, han har flyttet til Larvik og begynt på Thor Heyerdahl videregående skole, skriver Fram Fotball i en pressemelding.

Les også (+): Nedturen fortsetter for Halsen

PÅ UTLÅN: Sander Risan Mørk er lokal Vestfold-gutt, som kommer på utlån ut sesongen fra Sandefjord. Han debuterte i Eliteserien for SF Mot Molde i fjor.

PÅ UTLÅN: Sander Risan Mørk er lokal Vestfold-gutt, som kommer på utlån ut sesongen fra Sandefjord. Han debuterte i Eliteserien for SF Mot Molde i fjor. Foto:

Begge spillerne er i troppen i morgendagens kamp mot Asker.

Les også (+): Martin (17) satser på fotball og skole: – Det går fint an å gjøre det bra i begge deler

Dette er to spennende unggutter som vi har fulgt med på over tid. Begge er ambisiøse, hardtarbeidende, og ønsket seg til Fram. De passer godt inn sammen med resten av spillergruppa. Nå er de klare til å bidra til en fin Fram-høst, og det blir spennende å følge de to, sier sportslig leder Ørjan B Hansen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags