Fram–Odd 2, Odd Fotballklubb, herrer, fotball, Fram IF, Fram fotball, Framparken, Postnord-ligaen, fotball, 2. div. 2. divisjon, postnord, postnordligaen
Joachim Hellenes

Fram jaktet poeng i Bærum – her ser du kampen i opptak

Lørdag tok larvikslaget turen til Bærum, før det blir en kort tur til Asker helgen etter. Fram-trener Roger Iversen kommer til å savne Philip Aukland etter sistnevntes overgang til Fredrikstad FK.
Av
Publisert

Kunne Fram gjøre noe med sin relativt svake uttelling på fremmed gress, med én seier, tre uavgjorte og tre tap så langt? Først ute var Bærum som Fram har hatt god erfaring med denne sesongen, med både seier i serien og cupen - riktignok i Framparken begge gangene.

Før lørdagens kamp lå Fram på 5. plass med 26 poeng etter 16 spilte kamper, mens Bærum ligger på 8. plass med 20 poeng.

SMS: OPTIPS til 2005 Telefon: 800 82 000 redaksjonen@op.no

Dette skrev vi før kampen:

– Jeg har jo blitt glad i den gutten

Denne uka kom som kjent beskjeden om at Frams anvendelige forsvarsspiller Philip Aukland har signert for den hardt satsende østfoldklubben som topper sin 2. divisjonsavdeling.

– Det er ikke gøy å miste spillere, spesielt ikke en som Philip. Han er en veldig god fotballspiller og en fin person som er lett å like. Vi er mye sammen med spillerne før og under en sesong, og jeg har jo blitt glad i den gutten. Samtidig unner jeg Philip å få prøve seg i en større klubb, for han i år vist at han fortjener en slik mulighet. Så får vi bare håpe at dette klubbskiftet er det rette for han, sier Roger Iversen som ikke mener at Fram skrinlegger sine ambisjoner ved å selge en sentral spiller midt i sesongen.

Fram jobber med forsterkninger

Frams trener viser til at Fram fikk en slump penger for sørlendingen. Samtidig vil andre i stallen få mer spilletid og ansvar, og Iversen påpeker at laget fremdeles er godt forspent i de bakre rekker.

– Vi jobber også med å få inn noen spennende forsterkninger, én eller aller helst to vil vi ha inn før overgangsvinduet stenger 1. september, sier Iversen som ikke ønsker å kommentere noen konkrete navn de har «på blokka».

De neste to helgene venter to tøffe bortekamper for Fram. Lørdag tar larvikslaget turen til Bærum, før det blir en kort tur til Asker helgen etter. Da blir det spennende å se om Fram kan gjøre noe med sin relativt svake uttelling på fremmed gress, med én seier, tre uavgjorte og tre tap så langt.

– Kunstgresset på Kadettangen i Bærum er slitt og ubrukelig. Bæringene er vant med å spille på det underlaget, og dermed får de naturlig nok en liten fordel – akkurat som vi har en fordel når vi spiller i Framparken. Likevel vet vi at vi er gode nok til å få med oss poeng dersom vi spiller opp imot vårt beste, fastslår Roger Iversen.

– Vi gleder oss til en høst med mange spennende fotballkamper, legger han til.

Iversen spår jevn kamp

Fram ligger på 5. plass med 26 poeng etter 16 spilte kamper, mens Bærum ligger på 8. plass med 20 poeng.

– Lagene kjenner hverandre godt etter å ha møtt hverandre både i serien og cupen nylig, så det blir trolig en jevn og tett kamp, spår Iversen.

Hvis du ikke tar turen til Kadettangen på lørdag, kan du følge kampen på ØPs nettsider fra klokka 16. Oppgjøret både streames og oppdateres med tekst.

Roger Iversen, Fram – Strømsgodset, Fram Fotball, Strømsgodset, Framparken, Grorund, NM, Norgesmesterskapet 2019, Fotball NM, cup

Roger Iversen, Fram – Strømsgodset, Fram Fotball, Strømsgodset, Framparken, Grorund, NM, Norgesmesterskapet 2019, Fotball NM, cup Foto:

Artikkeltags