Superlørdag for sportsinteresserte – følg Fram og LHK på op.no

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag blir en travel dag for deg som er sportsinteressert med både Fram, Nanset og LHK. Det hele braker løs klokka 15.00 og totalt kan du som er abonnent se 58 direktesendte kamper på op.no denne helgen.

DEL

Da spiller nemlig Fram og Nansets damer viktige kamper parallelt i Framparken og på Fagerli. Du kan velge mellom to viktige kamper der begge lag kjemper hardt for å unngå nedrykk fra avdelingen, og nå har begge taktpinnen i forsøket på å berge plassen.

Både Fram og Nanset ligger rett over streken som skiller mellom ny kontrakt og nedrykk.

Fram tar imot Bærum, som ikke har noe å spille før resten av sesongen. Nanset tar imot serietoer Fart, fra Hamar, en av FK Larviks motstandere for noen år siden, som i aller høyeste grad kjemper om opprykk til Toppserien igjen.

Som vanlig kan du som ikke har anledning til å se hjemmelaget i Fram-parken se kampen på op.no og følge vår tekstlive-oppdateringer.

Søndag kan du se det viktige oppgjøret mellom Mjølner og Nybergsund på op.no, og hvis både Fram og Mjølner vinner, er plassen i 2. divisjon sikret allerede denne helgen!

Etter fotballkampene kan du begi deg til Arena og varme deg med Champions League-håndball når LHK tar imot en av sine gamle erkerivaler i kampen om E-cup-titlene, Buducnost fra Montenegro.

Mens LHK fikk det tøft mot franske Metz og tapte 31-20, vant Buducnost og velkjente Dragan Adzic sine jenter 31–28 i sin åpningskamp mot danske Odense.

Champions League-kampene har vi ikke anledning til å vise livebilder fra, men hvis du ikke kan se kampen i Arena eller på tv, har du alle muligheter til å følge vår oppgjøret i vårt direktestudio med tekstoppdateringer fra alt som skjer.

Hvor du kan se alt? I vårt direktesenter Norgessporten der du denne helgen finner 58 direkte sendte kamper:

4 håndballkamper

1 kamp i Toppserien for kvinner

14 kamper i 2. divisjon fotball

17 kamper i 3. divisjon herrer

4 ishockeykamper i 1. divisjon

9 eliteseriekamper i volleyball

8 eliteseriekamper i basketball

1 kamp fra svensk eliteserie i ishockey

Blant annet lokaloppgjør i 1. divisjon mellom Sandefjord og Nøtterøy, flere fotballkamper, 1. divisjon i ishockey, eliteserie i volleyball og eliteserie i basketball.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags