Håper på over 600 i Brunlanesløpet

FULL GASS: Hedda Kirknes (188) og Selmer Foyn-Andersen (420) ga alt i barneløypa i fjor.

FULL GASS: Hedda Kirknes (188) og Selmer Foyn-Andersen (420) ga alt i barneløypa i fjor. Foto:

Det er klart for en ny utgave av Brunlanesløpet.

DEL

Dette er et av sommerens mest tradisjonsrike arrangementer i vårt distrikt. For det er for 36. gang at Brunlanes IL inviterer til dette løpet.

Og deltakelsen er alltid stor. I fjor var det neste 600 små og store deltakere som stilte på startstreken.

– Vi håper å få enda flere med i årets utgave. Løpet går jo langs flotte strender og det er alltid mange som er ute og heier på de spreke som løper rundt, forteller arrangørene.

Start og mål er også i år utenfor Nesjarhallen. Og om det blir varmt, så har de drevne arrangørene rigget seg til med vannposter underveis, og det bys på vann, saft og frukt når løperne kommer i mål.

Løypene er på 1 km, og 4,6 med og uten tidtaking, samt den fulle varianten på hele 9 km. Løpet går langs våre flotte strender og mange er ute å heier dere fram.

Alle deltakere får premie og teknisk T-skjorter etter løpet. Det deles også ut bestemannspremie til vinnerne i 4,6 (med tid) og 9 km-løypene. Dessuten trekker vi ut flotte premier på startnumrene.

I det hele tatt bør det ligge an til en flott dag i særdeles idylliske omgivelser. Og arrangører melder om at påmelding skjer på løpets nettside, brunlaneslopet.no

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags