Nå bytter denne gjengen klubb

BYTTER DRAKTER: Nesjar futsal blir Larvik Turn futsal denne sesongen. Her er gjengen etter at seriemesterskapet ble sikret i fjor.

BYTTER DRAKTER: Nesjar futsal blir Larvik Turn futsal denne sesongen. Her er gjengen etter at seriemesterskapet ble sikret i fjor. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nesjar har i alle år stått for futsalsatsingen i Larvik. Nå skal spillerne ikle seg LT-drakt isteden.

DEL

– Det virket ikke som Nesjar ønsket å satse videre på futsal, dessuten er det mange her som spiller fotball på Larvik Turn, forklarer trener Lars Moholt om klubbyttet.

Når seriespillet i 1. divisjon starter til helgen, er det med kjente futsalfjes.

– Vi har tatt med oss de fleste over, så vi er stort sett den samme gjengen. Dessuten har vi fått med oss Samuel (Isaksen, red.anm.) igjen. Ellers er tanken å gi de unge fotballspillerne på Larvik Turn et tilbud når det ikke er fotballsesong, forteller Moholt som også er trener for A-laget i fotball på Lovisenlund.

– Vi trenger jo litt nye spillere og fornyelse, mye av den samme gjengen som startet dette spiller fortsatt.

Spilte kvalik i fjor

I fjor vant Nesjar sin 1. divisjonsavdeling, men snublet i kvalifiseringen om spill i eliteserien. Moholt mener laget igjen bør kunne kjempe om en kvalifiseringsplass.

– Det var veldig moro sist, og jeg mener vi har alle muligheter igjen hvis vi klarer å stille et ålreit lag. Vi bør være i toppen, sier han.

Også Nanset spiller i 1. divisjon, og begge lagene, som for øvrig også trener en del sammen, sesongdebuterer i Ulefoss førstkommende lørdag. Larvik Turn skal møte Fossum og Høllen, et lag som tidligere var i eliteserien. Nanset skal møte Ulefoss, den trolig største favoritten i avdelingen.

Det er hele åtte lag med i årets serie som avsluttes andre helgen i februar. Allerede onsdag 13. desember kan imidlertid mye avgjøres ettersom Larvik Turn og Ulefoss møtes da.

Larvik har også et lag i den regionale 2. divisjonen. Her er Stag ett av fem lag, men sesongåpning her er ikke før i januar.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags