Nesjar la press på Ulefoss

Åpnet ballet: Thomas Ohnstad satte inn Nesjars første mål i helgens 6-1-seier over Lier. Nesingene tok seg med det forbi Lier på tabellen, men er samtidig avhengig av at buskerudlaget tukter Ulefoss i den siste runden for å komme til opprykkskvalifisering.

Åpnet ballet: Thomas Ohnstad satte inn Nesjars første mål i helgens 6-1-seier over Lier. Nesingene tok seg med det forbi Lier på tabellen, men er samtidig avhengig av at buskerudlaget tukter Ulefoss i den siste runden for å komme til opprykkskvalifisering. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Futsalguttene på Neset gjorde jobben sin på hjemmebane i helgen. Men de er avhengige av at Ulefoss snubler i den siste runden for å få mulighet til å spille opprykkskvalik.

DEL

Ettersom Ulefoss ikke er motstander i den fjerde og siste runden 20. februar, og telemarkingene har ett poeng til gode på Nesjar, må de blå sette sin lit til at Lier stikker futsalskoene sine i Ulefoss-hjulet om tre uker.

– Det hadde vært artig med opprykk, men basert på mengden trening vi har lagt ned vil det kanskje ikke være fortjent. Vi har prøvd å holde det i gang en gang i uka, forteller Thomas Ohnstad.

– Men vi skal bite fra oss i den siste runden, så får vi bare håpe at Lier slår Ulefoss.

Nettopp Lier var regnet som helgens tøffeste utfordrer for Nesjar, som i sin første kamp slo Nesjars annetlag 8–3. Men kampen mot Buskerud-laget ble til slutt ganske enkel for Ohnstad & co.

To røde kort

Han satte selv inn 1-0-målet som skilte lagene ved pause. Etter hvilen ble det imidlertid mer action. Hjemmelagets Ole Martin Christiansen og Liers Ole Christian Kristiansen var nemlig tidlig i tottene på hverandre.

Så rødt: Nesjars Ole Martin Christiansen og Liers Ole Christian Kristiansen fikk begge marsjordre i kampen.

Så rødt: Nesjars Ole Martin Christiansen og Liers Ole Christian Kristiansen fikk begge marsjordre i kampen. Foto:

Og da Nesjars Christiansen satte inn 2–0 seks minutter ut i omgangen, jublet han så mye og så provoserende oppi ansiktet til Lier-spilleren at motreaksjonen måtte komme.

Det endte med rødt kort til dem begge.

Nesjar virket imidlertid uanfektet, og satte inn både 3, 4 og 5-0, før bortelaget reduserte. Ettersom Lier tok ut målvakten til fordel for en ekstra utespiller, kunne Jacob Jacobsen avslutte kampen med å trille ballen i Lier-buret fra egen halvdel til 6–1 til slutt.

I en kamp Nesjar-keeper og Fram fotballs Erik Tallaksen for øvrig gjorde en god figur.

1. divisjon avdeling sør har altså sin siste runde 20. februar. Nesjar har da på papiret ganske grei motstand i form av bunnlagene Nesjar 2 og Klyve.

Ulefoss skal møte Nesjar 2 i tillegg til Lier. Sistnevnte er etter helgens kamper poenget bak Nesjar, og altså to bak Ulefoss.

Kampfakta

3. runde, 1. divisjon avd. sør

Nesjar 1 - Nesjar 2 8-3

Nesjar 1 - Lier 6-1

Nesjarhallen

Nesjar 1: Erik Tallaksen, Andre Jacobsen 2, Thomas Ohnstad 1, Lars Moholt 4, Jacob Jacobsen 2, Ole Martin Christiansen 2, Audun Holt, Daniel Torp 1, Henrik Gulla Pedersen 1, Henrik Wold 1.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags