Ga alt i havna

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Idrettstjernene holdt lite igjen da de startet konkurransene i TV 2-serien «Best av de beste» i Larvik.

DEL

Les også: - Å tape er ikke et alternativ

Innspillingen som skal resultere i fem timeslange programmer på TV 2 i desember fikk Larvik-vær av beste sort å filme i. Produsent Harald Bundli fra Larvik var strålende fornøyd og deltagerne skinte.

I første øvelse trådte langrennsesset Vibeke Skofterud såpass hardt til at hun fikk en smell i skulderen da hun skulle krype under et jernbur i hinderløypa. Konkurranseinstinkt var det lite å si på. Mange skuelystne larviksfolk hadde også tatt turen til Indre havn lørdag for å heie fram stjernene Skofterud, Camilla Herrem, Cecilia Brækhus, Lotte Sejersted, Sara Nordenstam og Elise Thorsnes.

- Det er veldig bra å se såpass med folk her, sier Bundli og støttes av Opplev Larviks Hege Voll Midtgaard.

- Det virker til å bli veldig flotte TV-bilder fra Larvik med god stemning. Det er sånn vi vil har det, smiler Voll Midtgaard som også var glad for at de maktet å holde skjemaet til produsentene og holde de fornøyde underveis.

Lørdagen startet altså med hinderløype ved sandbanene i Indre havn. Deretter hang deltagerne i en bom over havnebassenget ved Pakkhuset før de hadde bakkeløp med utslagning i Herregårdsbakken. Siste øvelse før lunsjen var stigeklatring, også det ved havnebassenget.

- Det er ganske gøy dette her, men man vil jo vinne øvelsene, sier Camilla Herrem som slett ikke sparte på kruttet i de innledende øvelsene.

Hun startet dagen med fire andreplasser, men fikk ikle seg en gul trøye som viste at hun ledet konkurransen sammenlagt. Det var hun selvsagt fornøyd med.

Etter lunsjen var det området rundt Bølgen som var arena for blant annet rodeo, biltrekking og benkpress.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags