Gå til sidens hovedinnhold

Halvorsen ett slag unna – men han venter likevel i spenning

Artikkelen er over 3 år gammel

Andreas Halvorsen med en sterk prestasjon i den åpne kvalifiseringen til Club Colombia Championship.

Larvik-golferen åpnet runden med en eagle, og fulgte opp med seks birdier på de siste 17 hullene. Med åtte under par endte han på den sure tredjeplassen i en kvalifisering hvor de to beste sikret en plass på Web.com-turneringen Club Colombia Championship.

Men selv om Halvorsen ble nummer tre, ett slag bak de to foran på lista, kan det allikevel åpne seg opp en mulighet. En av de som kom foran har nemlig sjansen til å kvalifisere seg ved hjelp av rankingen sin. Hvis det blir tilfelle, får Halvorsen også plass i turneringen som spilles den andre uka i februar.

– Jeg får ikke vite noe vedrørende det før påmeldingen går ut, og det gjør den fredagen uka før. Jeg får bare forbli håpefull til den tid, sier Halvorsen.

Halvorsen var for øvrig Norges største klatrer på verdensrankingen i fjor, skriver Norsk Golf. Han startet 2017 på 1866. plass – ett år senere er han oppe blant de tusen beste golferne i verden som nummer 936.

Web.com-touren er det nest øverste nivået i amerikansk golf og er en turnering hvor opprykk til den største av dem alle, PGA-touren, er mulig.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.