God håndballhelg for Larvik Turn HU

GOD HELG: Larvik Turns to unifiedlag gjorde sine saker bra i helgen.

GOD HELG: Larvik Turns to unifiedlag gjorde sine saker bra i helgen. Foto:

Av

Larvik Turn HU har igjen vært ute på poengfangst med begge sine lag, etter helgens tur til Drammen og Gulskoghallen kan det rapporteres om fire godt gjennomførte kamper.

DEL

FRA LESERNEStrømsgodset 1 – Larvik Turn HU Blå 8–4

Larvik Turn laget kom godt i gang, men skuddene ville ikke helt sitte, Strømsgodsets keeper var i det umulige hjørnet. Eivind i det blå lagets mål sto også en god omgang, men det sto 6–1 til pause. Så skjer det en liten forvandling i pausen. Eivind fortsetter å stå godt, og utespillerne får hull på byllen fremover. Det gir et hederlig 4-8-tap. Jentene som skal til Abu Dhabi og spille Special Olympics World Games i mars 2019 fikk god motstand, de fikk forsøkt seg mot en meget god keeper og det må vi ta med oss i treningsarbeidet videre.

Larvik Turn HU Blå – Borre Falk HU 8–4

Hortenslaget har kun spilt to serierunder tidligere denne sesongen, og ble nok et nummer for små. Her kunne Larvik Turn virkelig jobbet frem en storseier. Før kampen var vi enige om Borre skulle få en god opplevelse, og vi skulle vise hva fair play går ut på i denne klassen. Larvik Turns keeper sto også her godt, men var storsinnet og ga motstanderen noen enkle mål. Fremover passer spillerne på å fordele målene og mulighetene mellom seg. Etter 8-4-seier ligger laget nå på 4. plass på tabellen med 7 poeng. Kun et poeng bak Herkules.

Strømsgodset 2 – Larvik Turn Hvit 6 – 8

Dette ble en kamp der keeper Tom gjorde som kollegaen i det blå LT-laget. Her tok han på seg spanderbuksene, og forsvaret var helt på linje slik at drammenslaget fikk noen låvedører å spasere gjennom. Laglederne i Larvik Turn har like stort fokus på trivsel og velvære for motstandere som eget lag, men ikke så mye at de lar laget tape. Vi skal sørge for at motstandere har gode opplevelser, men vi taper aldri med vilje! Vi må berømme Sondre, Kristin (som for øvrig feiret sin 20-årsdag i med tre 3 mål) og resten av laget for å gjøre hverandre gode.

Larvik Turn Hvit – Kragerø 12- 4

Kragerø-laget kjenner vi meget godt, ikke minst fordi de var sammen med LT på treningsleir i Frederikshavn i høst. Nå hadde dessverre Kragerø kun sju spillere med, og de var nok litt slitne etter lang reisevei kun for denne ene kampen. På slutten fikk Turn-gjengen løpt litt lett igjennom, samtidig lukket Tom døra bakerst. Når Geir setter to flotte skudd fra backen, Ida, som er helt ny på laget, får sin første scoring, Ole Petter får satt flere gode skudd, og Geir Arne får spilt inn noen meget lure innspill til strek, da har lagene gjort en meget god jobb sammen.

Vårt motto: Vi skal bli så gode som bare vi kan bli SAMMEN! Så må vi nevne også at lagene som en enhet blir gode av å trene sammen med de beste på hver trening.

Vi har plass til flere økonomiske samarbeidspartnere til hele gruppen. Noen har spurt om dette går til de to som skal spille Special Olympics World Games i Abu Dhabi, det gjør det ikke. Vi savner fortsatt at Larvik kommune er med på en ordentlig måte, slik kommunene stiller opp for Kragerø, Herkules og Tønsberg Turn. Vi snakker om forskjeller i 100.000,- kronersklassen.

Per nå driftes laget av dugnadsjobbing, salg av produkter/lodder samt noen sponsorer/økonomiske samarbeidspartnere. Vi er disse evig takknemlig og glade i dem, men gruppen kunne vært enda større med mer midler, vi har nå hatt inntaksstopp i over to år. Dette fordi vi har vært opptatt av kvaliteten på tilbudet vi skal gi gruppen. Vi oppfordrer derfor næringslivet til å være litt greie med en gruppe som ikke får så mye fra det offentlige.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags