– Har nok litt ekstra på tanken

Artikkelen er over 2 år gammel

Larvik HK tar i kveld turen til Skedsmohallen for møte med Rælingen. Med to ferske landslagsspillere i troppen. Kampen ser du her fra klokken 18.20.

DEL

Både Kristine Breistøl og Thea Mørk fikk nemlig sine debuter på A-landslaget i Golden League-turneringen som endte med tre strake seirer for Norge, mot henholdsvis Frankrike, Russland og Danmark.

– Vi vil jo ha så mange landslagsspillere som mulig, og jeg synes de klarte seg bra også – som resten av de norske spillerne, sier trener Tor Odvar Moen om turneringen der hele ti spillere fra OL i Rio ikke var med.

Enten fordi de var skadet eller fordi de hadde fått innvilget fri.

Les også: Hjertestarteren var uten batteri da 21-åringen fikk hjertestans i Farrishallen

Les også: – Mange soper bare markedet for penger og utnytter frykten hos folk

Siste finpuss før Champions League starter

Larvik HK - Gjerpen, Kristine Breistøl spiller til Marit Malm Frafjord

Larvik HK - Gjerpen, Kristine Breistøl spiller til Marit Malm Frafjord Foto:

Seriekampen mot Rælingen i kveld er den siste før Champions League-alvoret starter. Førstkommende lørdag venter Sävehof i Boligmappa Arena.

– Jeg tror det var en fin inspirasjon for Kristine og Thea foran kampene som kommer. De synes nok det var veldig gøy, så jeg vil tro at de har litt ekstra på tanken i den perioden vi går inn i nå, sier Moen.

Kveldens kamp mot Rælingen i Skedsmohallen sendes direkte på Østlands-Postens nettsider fra klokken 18.20.

Akershus-laget har åpnet sesongen med fire strake serietap. I cupen har de imidlertid, som LHK, tatt seg til kvartfinale. Mens Tor Odvar Moens jenter der skal ta imot Glassverket om 14 dager, skal Rælingen forsøke å overliste Tertnes i Haukelandshallen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags