Gå til sidens hovedinnhold

Ikke nødvendig med Løke

Artikkelen er over 5 år gammel

Det skrives nå i aviser, både i Hamar og i Larvik om Heidi Løkes tilbakekomst til Norge. Hvor skal hun og hva betyr dette?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er av den meningen at Løke ikke er så viktig for Larvik som for eksempel Storhamar. Ja faktisk er jeg av den mening at Larvik ikke burde bruke krefter på å forsøke å skaffe seg Løke. Alt dette avhenger selvfølgelig av hva Marit Malm Frafjord og Larvik HK blir enige om. Marit er en av verdens beste strekspillere og i tillegg har Larvik en god, yngre innbytter i Vilde Ingeborg Johansen.

Larvik burde avgjort søke etter spillere der klubben i de nærmeste årene kommer til å miste spillere – som for eksempel som spillermotor der Gro Hammerseng går mot sine siste år på dette nivået. Høyst kan hun holde det gående i 1–2 år til.

Også når det gjelder høyre bakspillerplassen og høyre kantspiller trenger forsterkninger. Altså ikke på streken eller på venstresiden, men kanskje som målvakt – i tillegg til Sandra Toft Galsgaard.

Les også: Ingen dialog mellom LHK og Løke

Les også: Har ikke hatt samtaler med Løke - ennå

Les også: – Heidi skal få litt ro nå først, men jeg kommer helt sikkert til å spørre henne

Nå vet jo de fleste at økonomien i Larvik ikke er den beste, men det er vel liten tvil om at klubben burde sikte seg inn på å få hjem Stine Bredal Oftedal fra Paris. Hun har en bestefar boende i Nevlunghavn og hennes mor har spilt for Larvik Turn. Altså med viktige røtter i Larvik. At hun har en venstrehendt søster, hører også med til historien.

Jeg vet ikke hvordan Veronica E. Kristensen har det i FC Midtjylland, men henne sammen med Stine kunne ha betydd starten på en ny, stor periode for LHK. Silje K. Waage (Byåsen) og/eller Kjerstin Boge Solås (Byåsen) er også interessante navn – begge helt nye i landslagssammenheng. De spiller nå for hhv. Tertnes og Byåsen, men det er spillere som har skiftet klubber internt i Norge før også.

Se bare hva Kenneth Gabrielsen gjorde med tre spillere fra Glassverket da han vekslet trenerjobb i Drammen med Kristiansand. Til tross for at han like før hadde kritisert Larvik for å «suge» til seg alle de beste norske spillerne; han tok de med seg til Kristiansand.

Så Larvik, se hvor dere mangler spillere nå eller innenfor kort tid, og søk der. Uansett hvor god (?) Heidi Løke er etter en ny fødsel er det ikke på streken dere kommer til å mangle klassespillere.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.