Mens Nora i fjor valgte å fortsette håndballkarrieren i Ungarn, takket Thea nei til Györ for å fortsette i Larvik. Nå står Thea overfor problemstillingen igjen. Og erkjenner at søstera gjerne ser at de gjenforenes i den ungarske klubben.

- Hun har veldig lyst til at jeg skal komme, men jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre. Jeg er skikkelig blank for øyeblikket, sier Thea.

- Jeg elsker Larvik Håndballklubb og føler det er min klubb, men jeg må se hva som skjer i klubben først.

 

Etter at Sanna Solberg tidligere i uka kunngjorde at hun forlater LHK til fordel for Esbjerg neste sesong, vil Thea få venstrekanten for seg selv om hun velger å bli. Eventuelt vil hun etterlate seg et stort tomrom om hun finner seg en annen klubb, ettersom begge de to etablerte venstrevingene da forsvinner.

Les også: Nora: – Da jeg signerte for Györ, håpet jeg å ikke møte Larvik

Les også: Super-Sandra er ettertraktet, men stresser ikke

Drømmer om å spille sammen igjen

Nora legger heller ikke skjul på at hun savner søstera.

- Jeg har lyst til å være sammen med Thea hver dag, og savner henne hele tiden. Det vet jeg at Thea også gjør. Alle skjønner at vi drømmer om å spille sammen igjen, men det er opp til Thea, påpeker Nora.

Tvillingene erkjenner at søndagens kamp blir spesiell. Riktignok har de møttes før, da Thea ble igjen i Njård ett år etter at Nora kom til Larvik HK.

- Men det var ikke helt det samme, sier Nora, vel vitende om at det står mer på spill nå.

Og at rammene rundt kampen er mye større.

Les også: Hemmelig forlik mellom LHK og Bruun Hansen

Les også: Liverød støtter Larvik HK med sekssifret beløp i tre år framover

Har ikke mye å tape

Trolig vil de også få en del med hverandre å gjøre i løpet av søndagens kamp. Keivhendte Nora angriper på Theas side i forsvar.

- Jeg gleder meg ikke til å spille mot henne akkurat, det blir kjemperart. Men ingen vil den andre noe vondt, så det blir fair. Så håper jeg også at hun spiller bra, men at vi vinner til slutt, sier Thea.

Og håper at rollen som underdog vil få ut det beste i Larvik-jentene.

- Vi har ikke så mye å tape, og vi pleier å være gode på bortebane. Det blir tøffe 2x30, og det vil bli viktig å få opp farta og å kunne kontre inn de enkle målene. Ellers er det den vanlige resepten som gjelder, sier Thea om sjansene til å slå Györ søndag.

Kampstart er 17.00. Oppgjøret sendes på Viasat 4, men blir også selvsagt oppdatert på ØP Nett.